Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αρκετά συχνά όταν ανοίγω το εικονίδιο του υπολογιστή, δεν εμφανίζεται τίποτα από το σύνηθες περιβάλλον (έγγραφα, σκληροί, αφαιρούμενες συσκευές), αλλά γίνεται μία ατέρμονη αναζήτηση μέχρι που κάποια στιγμή εμφανίζει τα εικονίδια.

Έχω win 7 64.

Έριχνα το φταίξιμο στους εξωτερικούς hdd, αλλά τελικά δεν είναι αυτό.

Μήπως φταίει ο ssd που έχω πάνω τα windows?

(δε βρίσκω πώς να βάλω την εικόνα σε σπόιλερ)

http://i.imgur.com/xaPDOM5.jpg

Δημοσ.

Στο έκανε ετσι ξαφνικά αυτο ?

Για κανε ενα scan με malwarebytes και superantispyware μηπως εχεις κολλήσει πολλα " σκουπίδια " με αποτέλεσμα να σέρνεται το σύστημα

Ο δίσκος ειναι γεμάτος ?

Δημοσ.

Ναι, ξεκίνησε μια μέρα ξαφνικά να το κάνει. Ο δίσκος έχει 40gb/111gb περίπου ελεύθερα.

Τώρα δεν το κάνει.

Θα κάνω ένα γενικό scan, αν και έχω ξανακάνει και δε βρήκε κάτι.

Antivirus έχω το avast το free.

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα οταν πας στην επιλογη υπολογιστης δεν σου βγαζει το συνηθες περιβαλλον.Υπαρχουν πολλες αιτιες για αυτο. Κατα αρχην μπορει να φταιει καποιο προγραμμα που εγκατεστησες προσφατα.Αν ειναι αυτο τοτε πας εναρξη - πινακας ελεγχου - ολα τα στοιχεια του πινακα ελεγχου κα μετα αποκατασταση.

Μπορει να υπαρχει καποιος ιος για αυτοκαβε μια σαρωση κατα προτιμισει οχι γρηγορη και θα βρει τον ιο. Τελευταια πιθανοτηητα ειναι να υπαρχουν πολλα αρχεια αχρηστα στον υπολογιστη που να καθηστερη αρκετα τον υπολογιστη.

Υ.Γ Α! υπαρχει ακομα μια περιπτωση να υπαρχη καποια βλαβη στο hardware του υπολογιστη αν και αυτο ειναι καπως πιο απιθανο. Ελπιζω να βοηθεισα

Δημοσ.

<p>Ναι, ξεκίνησε μια μέρα ξαφνικά να το κάνει. Ο δίσκος έχει 40gb/111gb περίπου ελεύθερα.</p>

<p>Τώρα δεν το κάνει.</p>

<p>Θα κάνω ένα γενικό scan, αν και έχω ξανακάνει και δε βρήκε κάτι.</p>

<p> </p>

<p>Antivirus έχω το avast το free.</p>

Δοκιμασε και με κλειστο το antivirus να δεις πως θα τα παει .

Δημοσ.

Κατ' αρχάς ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.

Έκανα scan, δε βρήκε κάτι, τώρα είναι όλα καλά.

Μόνο στο περιβάλλον του "ο υπολογιστής μου" το έκανε, κατά τα άλλα είναι κομπλέ ο υπολογιστής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...