Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν παλιό σκληρό δίσκο με σύνδεση ATA και θέλω να τον μετατρέψω σε sata υπάρχει κάποιος αντάπτορας ;;

Δημοσ.

Και εγώ έχω ένα τέτοιο με jmicro και δίνει και δυνατότητα εκκίνησης από αυτό,αν το υποστηρίζει και το bios βέβαια,το κακό με αυτό είναι ότι πρέπει να του φτάσεις τροφοδοσία στον δίσκο,δεν είναι και ότι ποιο εύκολο,πρέπει να σου περισσεύει ένα τροφοδοτικό p.x.

Δημοσ.

...ώπα ρε συ, σιγά μη χρειάζεται να σου περισσεύει και άλλος υπολογιστής...

Μια χαρά πατέντα μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε : μια μαχαιριά (ψαλιδιά/whatever), και 4 πόδια δυνατά και μια κουτσή κιθθθθ

....δηλαδή 4 καλώδια μακρυά και τα ενώνεις.

Δημοσ.

Για αυτό και το π.χ. ,ξέρω ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα,και για 2,5" Ide δεν χρειάζεται καν ξεχωριστό ρεύμα.

Το θεωρείς εύκολο αυτό, ένωση καλώδια, για κάποιον που δεν έχει ιδέα;;;;

Δημοσ.

εχω ψάξει στο ebay και εχω βρεί μετατροπείς αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστα είναι δηλ να μην μου κάνει καμία ζημία στην μητρική. .πιάνουν τα χέρια μου ..παίρνω και δύο βισματα 4 πιν και το κάνω προέκταση σιγά το πράγμα...

Δημοσ.

Σαν τί να κάνει στην μητρική; Να την γκαστρώσει;  :P

...καμμιά ζημιά δεν μπορεί να σου κάνει. Η ΜΗΤΡΙΚΗ μπορεί να κάνει στον αντάπτορα...(όχι το πιο πιθανό, αλλά για τη θεωρία λέμε)

Η "αξιοπιστία" σε τέτοιο hardware (λόγω της τσινγκ-τσανγκ-τσονγκ φύσης τους), έχει να κάνει μόνο με τα λεφτά που θα του διαθέσεις...

Γενικά αξίζει τον κόπο πάντως. Παρ' τον θα έλεγα εγώ. 

*...με την υποσημείωση ότι ΔΥΣΚΟΛΑ θα καταφέρεις να μπουτάρεις δίσκο με λειτουργικό από εκεί πάντως. Πιο πιθανό είναι απλά να κάνει μόνο για δίσκο-"αποθήκη". Κατά πάσα πιθανότητα δεν σ' ενδιαφέρει ούτως ή άλλως - απλά το τονίζω...

πιάνουν τα χέρια μου ..παίρνω και δύο βισματα 4 πιν και το κάνω προέκταση σιγά το πράγμα...

...έτσι μπράβο :-)

*...ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο : όταν έφτιαχνες τον λογαρισμό σου, πάτησες ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ το δεύτερο "a" ; Πήγαινες για "s" ; Ή επί τούτου το έκανες; (Και με ποιό σκεπτικό; )

...από απλή περιέργεια ρωτάω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...