Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κριμα που εχω ηδη.. συνυπολογιστε μεσα στην τιμη και 2 ακομα παιχνιδια δωρεαν μεσω 360 gold, το ενα εκ των οποιων ειναι το hitman!

• Like 2
Δημοσ.

παιδια επειδη ειμαι ασχετος τελειως απο κονσολες όντως αξιζει σαν τιμη ή θα πέσει και άλλο ?  και επίσης τσιπάρεται όπως ρωταει και το παιδι απο πανω ?  ας σώσει καποια συμβουλη κάποιος που γνωριζει..

Δημοσ.

Ισως οταν ερθει το one επισημα να το δειτε πιο κατω. Ενδεικτικα περισυ το ειχε ξανα το πλαισιο (την προηγουμενη εκδοση ψωρις facelift) 250gb + 1 μηνα gold +tomb raider+!batman arkam city + darksiders 2 στα 150€...

Γενικα δεν νομιζω να παικει bundle πολυ πιο χαμηλα...

Δημοσ.

να ρωτήσω, το Kinect πάει ξεχωριστά? και αν ναι πόσο περίπου κοστίζει?

ναι, γύρω στα 100€ αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

thanks για τις απαντήσεις.. θα το σκεφτώ ως το πρωί και θα δω αν θα προχωρήσω.. γενικά πιστεύεται πως αξίζει σαν προσφορά?

Δημοσ.

thanks για τις απαντήσεις.. θα το σκεφτώ ως το πρωί και θα δω αν θα προχωρήσω.. γενικά πιστεύεται πως αξίζει σαν προσφορά?

To πρωί θα είναι αργά αδερφέ! Άλλες 6 ώρες θα τρέχει η προσφορά!

Είναι πολύ καλή προσφορά στα λεφτά αυτά! Εγώ σου λέω προχώρα..

Επίσης να ξέρεις πως θα βρεις πλέον ΠΟΛΛΑ παιχνίδια για το Xbox σε χώμα τιμή ..., ειδικά από αγγελίες ---> http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/xbox/

Τα 2 παιχνίδια που δίνει, είναι καταπληκτικά και θα τα ευχαριστηθείς..., όπως επίσης και το Hitman που είναι σούπερ! --> http://www.xbox.com/el-GR/live/game-with-gold

Εγώ προσωπικά ήμουν στο τσακ στην τελευταία παρόμοια προσφορά, αλλά με κέρδισε το PS3 λόγω του The Last Of Us και της σειράς Uncharted!  Έχει όμως και το Xbox τα δικά του exclusives που είναι εξίσου ωραία!!

Στα 139 ευρώ, δεν θα το σκεφτόμουν και πολύ!!

Κάνε την παραγγελία με παραλλαβή από το κατάστημα (στο λέω για να μην λήξει η προσφορά) ... το σκέφτεσαι αύριο με την ησυχία σου και αν θες το παίρνεις, αλλιώς το ακυρώνεις!! :-)

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τις απαντήσεις, νυχτερινό δουλεύω οπότε δε θα κοιμηθώ πριν τις 7 :-D . μάλλον θα κάνω μια παραγγελία. δεν είχα παιχνιδομηχανή από εποχή sega mega drive, οπότε ήρθε η ώρα μάλλον!

Δημοσ.

Αν το εκανες στο μεταξυ, καθως την ωρα που ποσταρω η προσφορα εχει ηδη εκπνευσει, θα εχεις κανεις μια πολυ καλη κινηση. Καλοπαιχνιδο; B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...