InfernoN Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 http://www.plaisio.gr/Campaign/20140402-late-night-offer-xbox.htm
basilis5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 κριμα που εχω ηδη.. συνυπολογιστε μεσα στην τιμη και 2 ακομα παιχνιδια δωρεαν μεσω 360 gold, το ενα εκ των οποιων ειναι το hitman! 2
darkdog Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο τσιπάρεται Sent from my SM-N9005 using Insomnia
Silenzio Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 παιδια επειδη ειμαι ασχετος τελειως απο κονσολες όντως αξιζει σαν τιμη ή θα πέσει και άλλο ? και επίσης τσιπάρεται όπως ρωταει και το παιδι απο πανω ? ας σώσει καποια συμβουλη κάποιος που γνωριζει..
basilis5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ισως οταν ερθει το one επισημα να το δειτε πιο κατω. Ενδεικτικα περισυ το ειχε ξανα το πλαισιο (την προηγουμενη εκδοση ψωρις facelift) 250gb + 1 μηνα gold +tomb raider+!batman arkam city + darksiders 2 στα 150€... Γενικα δεν νομιζω να παικει bundle πολυ πιο χαμηλα...
swtos_chem Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 να ρωτήσω, το Kinect πάει ξεχωριστά? και αν ναι πόσο περίπου κοστίζει?
pcbill Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 να ρωτήσω, το Kinect πάει ξεχωριστά? και αν ναι πόσο περίπου κοστίζει? ναι, γύρω στα 100€ αν θυμάμαι καλά.
vlgeor Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το kinect παει και μόνο του. Εγώ το είχα πάρει 120 ευρώ
swtos_chem Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 thanks για τις απαντήσεις.. θα το σκεφτώ ως το πρωί και θα δω αν θα προχωρήσω.. γενικά πιστεύεται πως αξίζει σαν προσφορά?
hasiotis_john Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 thanks για τις απαντήσεις.. θα το σκεφτώ ως το πρωί και θα δω αν θα προχωρήσω.. γενικά πιστεύεται πως αξίζει σαν προσφορά? To πρωί θα είναι αργά αδερφέ! Άλλες 6 ώρες θα τρέχει η προσφορά! Είναι πολύ καλή προσφορά στα λεφτά αυτά! Εγώ σου λέω προχώρα.. Επίσης να ξέρεις πως θα βρεις πλέον ΠΟΛΛΑ παιχνίδια για το Xbox σε χώμα τιμή ..., ειδικά από αγγελίες ---> http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/xbox/ Τα 2 παιχνίδια που δίνει, είναι καταπληκτικά και θα τα ευχαριστηθείς..., όπως επίσης και το Hitman που είναι σούπερ! --> http://www.xbox.com/el-GR/live/game-with-gold Εγώ προσωπικά ήμουν στο τσακ στην τελευταία παρόμοια προσφορά, αλλά με κέρδισε το PS3 λόγω του The Last Of Us και της σειράς Uncharted! Έχει όμως και το Xbox τα δικά του exclusives που είναι εξίσου ωραία!! Στα 139 ευρώ, δεν θα το σκεφτόμουν και πολύ!! Κάνε την παραγγελία με παραλλαβή από το κατάστημα (στο λέω για να μην λήξει η προσφορά) ... το σκέφτεσαι αύριο με την ησυχία σου και αν θες το παίρνεις, αλλιώς το ακυρώνεις!! 1
swtos_chem Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τις απαντήσεις, νυχτερινό δουλεύω οπότε δε θα κοιμηθώ πριν τις 7 . μάλλον θα κάνω μια παραγγελία. δεν είχα παιχνιδομηχανή από εποχή sega mega drive, οπότε ήρθε η ώρα μάλλον!
kostiger Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αν το εκανες στο μεταξυ, καθως την ωρα που ποσταρω η προσφορα εχει ηδη εκπνευσει, θα εχεις κανεις μια πολυ καλη κινηση. Καλοπαιχνιδο;
swtos_chem Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ναι καλοπαιχνιδο! σας ευχαριστω ολους! περιμενω να παραλαβω τωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα