Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε πιστευω να ξαναδουμε την περιπτωση των wp7 σε wp8!

Σιγουρα καποιες συσκευες με wp8.x να μη πανε σε wp9,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ που τρεχουν Wp8.x!

Οποια θα παρει ως update την 8.1 δεν εχει ελπιδες για την 9. Οσες ανακοινωθουν με 8.1 εχουν μια πολυ μικρη ελπιδα, αν αλλαξει πολιτικη η ms. θα ελεγα ικανο το 930, αλλα με τα σχεδια αλλαγης του UI για καλυτερη ενοποιηση στη 9, δεν του δινω και πολλες ελπιδες.

Δημοσ.

Οποια θα παρει ως update την 8.1 δεν εχει ελπιδες για την 9. Οσες ανακοινωθουν με 8.1 εχουν μια πολυ μικρη ελπιδα, αν αλλαξει πολιτικη η ms. θα ελεγα ικανο το 930, αλλα με τα σχεδια αλλαγης του UI για καλυτερη ενοποιηση στη 9, δεν του δινω και πολλες ελπιδες.

Οσα θα κλεισουν τα 3χρονια πιθανον να μην παρουν τα 9,αλλα οσα δε θα τα κλεισουν το πιο πιθανο να αναβαθμηστουν σε wp9!!!

Aυτα ειναι τα δεδομενα!Τωρα τι υπολογιζεις ή τι ευχεσαι να γινει,ειναι αλλη ιστορια!

Το σεμπτεβρη του 2015 θα ξερουμε τι και πως.Μεχρι τοτε,μονο υποθεσει μπορουμε να κανουμε!

Το σημαντικο,για μενα, ειναι οτι η ενοποιηση γινεται ΤΩΡΑ στα WP8.1 και θα την εκμεταλευτουν ολες οι συσκευες με wp8.1!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βγαζω κακιες. Απλα λεω τα γεγονοτα και μαλλον καποιοι ενοχλουνται. Υπαρχουν συσκευες και λειτουργικα με πανω απο τρια χρονια υποστηριξη, επισημη. Και ναι. Θα επρεπε το 820 να παρει , οπως οφειλει καθε συσκευη, ενα upgrade τουλαχιστον.

Το να παρει μια πετσοκομενη εκδοση καινουργια δεν κερδιζει και κατι απλα κλεινει τρυπες του λειτουργικου και στοματα.. Το 820 απο περσι τον Φεβρουαριο που εγω αγορασα την συσκευη εχει παρει 2 μεγαλα update και καμποσα μικρα... Επισης οταν βγει το 9 εγω δεν θα εχω αυτη την συσκευη για να με αφορα αν θα το παρει τελικα η οχι... Αν καποιος την εχει απο το 12 και τον αφορα ειμαι σιγουρος οτι μετα απο 4 χρονια θα βρει φτηνη καινουργια συσκευη με το 9 πανω και πολυ καλυτερη και δυνατότερη απο το 820.... Σκεψου επισης οτι στο wp7 υπηρχαν λιγες συσκευες ενω στα 8 παρα πολλες και ολες θα αναβαθμιστουν δηλ η samsung,htc,huawei θα πανε 8.1 συσκευες δηλ που περασανε λιγο στο ντουκου

• Like 1
Δημοσ.

Το να παρει μια πετσοκομενη εκδοση καινουργια δεν κερδιζει και κατι απλα κλεινει τρυπες του λειτουργικου και στοματα..

Απο εμπειρια με ενα 3GS και ενα iphone 4. Δεν ειναι θεμα ασφαλειας μονο. Αυτα τα upgrade που πηραν αυτες οι συσκευες μπορει να μην εδωσαν τα νεα hardware χαρακτηριστικα των νεων συσκευων, εδωσαν ομως συμβατοτητα με τις νεες εφαρμογες και υπηρεσιες σε οσο βαθμο μπορουσαν να γινουν optimized για αυτες για ενα βαθος χρονου 2.5-3 χρονια. Η ms μεχρι στιγμης απο εποχη windows CE δεν το κανει αυτο μεχρι και σημερα. Αν το κανει, θα ειναι ενα θετικοτατο βημα προς τους χρηστες. Εσυ μπορει να αλλαζεις συσκευη καθε χρονο, εγω ομως αλλαζω καθε τρια χρονια. Να κοιταμε τα γεγονοτα και οχι μονο οτι κανουμε εμεις. Η 8 εφερε αλλαγη στον kernel και μησυμβατοτητα με τις παλιες. Δεν ξερουμε τι θα φερει η 9. Αλλα σιγουρα κατι μεγαλο για να θεωρηθει upgrade.

Δημοσ.

Απο εμπειρια με ενα 3GS και ενα iphone 4. Δεν ειναι θεμα ασφαλειας μονο. Αυτα τα upgrade που πηραν αυτες οι συσκευες μπορει να μην εδωσαν τα νεα hardware χαρακτηριστικα των νεων συσκευων, εδωσαν ομως συμβατοτητα με τις νεες εφαρμογες και υπηρεσιες σε οσο βαθμο μπορουσαν να γινουν optimized για αυτες για ενα βαθος χρονου 2.5-3 χρονια. Η ms μεχρι στιγμης απο εποχη windows CE δεν το κανει αυτο μεχρι και σημερα. Αν το κανει, θα ειναι ενα θετικοτατο βημα προς τους χρηστες. Εσυ μπορει να αλλαζεις συσκευη καθε χρονο, εγω ομως αλλαζω καθε τρια χρονια. Να κοιταμε τα γεγονοτα και οχι μονο οτι κανουμε εμεις. Η 8 εφερε αλλαγη στον kernel και μησυμβατοτητα με τις παλιες. Δεν ξερουμε τι θα φερει η 9. Αλλα σιγουρα κατι μεγαλο για να θεωρηθει upgrade.

H 8 εφερε αλλαγη στο kernel,δλδ εγινε ο ιδιoς με τα window vista/7/8.x.Kαι ο διαφορετικος kernel στα wp7,ηταν και ο λογος που θεωρητουν beta και δεν ηταν καθολου ξεκαθαρο αν θα αναβαθμιζονταν στα 8!!!

Αν δεν αλλαξει ο kernel στα windows9,δε θα αλλαξει ουτε στα wp9!

Δημοσ.

και να ρωτησω κατι που δεν εχει ρωτησει κανεις.τα save των games θα σωθουνε μετα απο αυτη την αναβαθμιση? ποσο δυσκολο ειναι να το κανουν οπως η apple ας πουμε που και format να κανεις τα επαναφερεις απο το icloud?

Δημοσ.

και να ρωτησω κατι που δεν εχει ρωτησει κανεις.τα save των games θα σωθουνε μετα απο αυτη την αναβαθμιση? ποσο δυσκολο ειναι να το κανουν οπως η apple ας πουμε που και format να κανεις τα επαναφερεις απο το icloud?

Δεν ειναι δυσκολο και ισως να γινεται κατι τετοιο.

Στα windows 8.1 γινεται αυτο που λες μεσο του onedrive(skydrive) για οτι εχει σχεση με τις ρυθμησεις και εφαρμογες(data/settings) του modern ui(metro ui)!

Ακομη οταν κανεις πρωτη  εγκατασταση σε καινουριο windows 8.1 μηχανιμα,σου δινει την επιλογη να σου μεταφερει ολες τις metro εφαρμογες,ρυθμησεις και τα δεδομενα τους απο καποιο αλλο windows 8.1 μηχανημα σου!!!

Δημοσ.

Δεν ειναι δυσκολο και ισως να γινεται κατι τετοιο.

Στα windows 8.1 γινεται αυτο που λες μεσο του onedrive(skydrive) για οτι εχει σχεση με τις ρυθμησεις και εφαρμογες(data/settings) του modern ui(metro ui)!

Ακομη οταν κανεις πρωτη  εγκατασταση σε καινουριο windows 8.1 μηχανιμα,σου δινει την επιλογη να σου μεταφερει ολες τις metro εφαρμογες,ρυθμησεις και τα δεδομενα τους απο καποιο αλλο windows 8.1 μηχανημα σου!!!

φιλε μου νομιζω πως κανεις καποιο λαθος.στο 1020 δεν υπαρχει τετοια επιλογη παρα μονο να σωνεις φωτογραφιες και εγγραφα στο onedrive

Δημοσ.

φιλε μου νομιζω πως κανεις καποιο λαθος.στο 1020 δεν υπαρχει τετοια επιλογη παρα μονο να σωνεις φωτογραφιες και εγγραφα στο onedrive

για windows μιλάει,οχι windows phone 

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι γινεται,αλλα ισως!Στα windows αυτη η δυνατοτητα ηρθε στα 8.1,οποταν λογικα και στα wp να το δουμε στα wp8.1.

Απλα σου λεω οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σε windows λογισμικο και θα ερθει και στα wp!

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι γινεται,αλλα ισως!Στα windows αυτη η δυνατοτητα ηρθε στα 8.1,οποταν λογικα και στα wp να το δουμε στα wp8.1.

Απλα σου λεω οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σε windows λογισμικο και θα ερθει και στα wp!

καταλαβα λαθος συγγνωμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...