Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κάνει τέτοιο πράμα η Μ$; εκπλήσομαι! το επόμενο βήμα είναι να υποστιρίζει και DirectX 12.

Πάντα το έκανε και ναι θα υποστηρίζουν όλα dx12 το είχε πει τον Μάρτιο όταν ανακοίνωσε το dx

Δημοσ.

Αυτο πες το στους κατοχους wp7 συσκευων.

Πηρε την 7.8 που ηταν παρομοια αλλα ηταν καιρος για αναβαθμιση γιατι το 7 το τρεχανε συσκευες 2 ετων που επισης ολα αναβαθμιστηκαν απλα εβγαλε καινουργια σειρα με 8 τοσο απλο... Μην μου λες να το πω γιατι με τον ρυθμο που αναβαθμιζονται ολες οι συσκευες ειναι παρα πολυ θετικο σε σχεση με καποια αλλα.

Δημοσ.

άντε να δούμε και κάνα ωραίο βιντεάκι με φιλοσοφικά ερωτήματα και μη προς την Κορτάνα  :devil: πχ πόσα απίδια βάνει ο σάκος :P

Δημοσ.

Πηρε την 7.8 που ηταν παρομοια αλλα ηταν καιρος για αναβαθμιση γιατι το 7 το τρεχανε συσκευες 2 ετων που επισης ολα αναβαθμιστηκαν απλα εβγαλε καινουργια σειρα με 8 τοσο απλο... Μην μου λες να το πω γιατι με τον ρυθμο που αναβαθμιζονται ολες οι συσκευες ειναι παρα πολυ θετικο σε σχεση με καποια αλλα.

Δεν ηταν το ιδιο με την 8 η 7.8 και αυτο το καταλαβαν καλα οι χρηστες των wp7. Ηταν ενα update για να χρυσωσει το χαπι που βγηκε μετα την 8. Η ms εχει δηλωσει υποστηριξη για 36 μηνες με update για καθε συσκευη της, μετα ομως απο την 8. Οποτε δεν υπαρχει επιχειρημα για παλιες συσκευες. Εκεινη την περιοδο τα specs για τα wp δεν ηταν απαιτητικα.

Δημοσ.

Δεν ηταν το ιδιο με την 8 η 7.8 και αυτο το καταλαβαν καλα οι χρηστες των wp7. Ηταν ενα update για να χρυσωσει το χαπι που βγηκε μετα την 8. Η ms εχει δηλωσει υποστηριξη για 36 μηνες με update για καθε συσκευη της, μετα ομως απο την 8. Οποτε δεν υπαρχει επιχειρημα για παλιες συσκευες. Εκεινη την περιοδο τα specs για τα wp δεν ηταν απαιτητικα.

Oι wp7 χρηστες το ηξεραν απο την αρχη,οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην πανε στα 8 και εδω στο ινσομνια τουλαχιστον τους προειδοποιουσαμε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μη πανε σε 8,λογο του διαφορετικου kernel!

Τα wp7 ηταν η beta,οπως και στα ios&android εχουμε δει παρομοιες καταστασεις στα 2 πρωτα χρονια της κυκλοφοριας των λογισμικων!

Η ms ΔΕΝ πρωτοπορησε οπως θελεις να πιστευεις και να ξεχνας αυτο που δε σε βολευει!!!  

Δημοσ.

Oι wp7 χρηστες το ηξεραν απο την αρχη,οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην πανε στα 8 και εδω στο ινσομνια τουλαχιστον τους προειδοποιουσαμε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μη πανε σε 8,λογο του διαφορετικου kernel!

Τα wp7 ηταν η beta,οπως και στα ios&android εχουμε δει παρομοιες καταστασεις στα 2 πρωτα χρονια της κυκλοφοριας των λογισμικων!

Η ms ΔΕΝ πρωτοπορησε οπως θελεις να πιστευεις και να ξεχνας αυτο που δε σε βολευει!!!  

ναι ειμαι σιγουρος οτι την ημερα κυκλοφοριας των wp7 ξερατε ολοι για τις αλλαγες του kernel στην 8. Η ms ποτε δεν εδωσε upgrade mobile συσκευης της σε επομενη εκδοση του λειτουργικου της απο εποχη wm. Ετσι καμια wp8 συσκευη δεν θα παει στην 9. Σε αντιθεση με τις αλλες εταιρειες... Οποτε μην ξεχνας και εσυ ο,τι σε βολευει. H ms τα εκανε αυτα πριν υπαρξει iOS και Android.

Δημοσ.

ναι ειμαι σιγουρος οτι την ημερα κυκλοφοριας των wp7 ξερατε ολοι για τις αλλαγες του kernel στην 8. Η ms ποτε δεν εδωσε upgrade mobile συσκευης της σε επομενη εκδοση του λειτουργικου της απο εποχη wm. Ετσι καμια wp8 συσκευη δεν θα παει στην 9. Σε αντιθεση με τις αλλες εταιρειες... Οποτε μην ξεχνας και εσυ ο,τι σε βολευει.

Για τα Wp 9,δε ξερουμε ακομη τι θα γινει!

Αλλα θες να σου θυμησω τι εχει γινει με τις συσκευες που ετρεχαν android 2.1 και 3.x???

Τα Wm ειναι ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΟΣ  διαφορετικο λογισμικο απο τα wp,για να το βαζουμε στην συγκριση!!!

Δημοσ.

Και εγω να σου θυμισω για ios που ειναι το πρωτο λειτουργικο που εφερε το upgrade στις συσκευες μας; Αλλο λειτουργικο τα wm , αλλο τα wp7 , αλλα τα wp8... Σαν να μην μας τα λεει καλα η ms ... Να σου πως εγω τι θα γινει με τα wp9. καμια συσκευη σημερινη δεν θα τα παρει. Στους επομενους μηνες που οριζει η υποστηριξη η ms θα παρουν κλασσικα ενα 8.5 και ενα 8.8 που θα μοιαζει με 9, αλλα οχι την 9.

Δημοσ.

songless_bird δεν περιμενω να δωσει η ms update στο περσινο μου 820 σε 2 χρονια απο τωρα wp9 οποτε αν θες να βγαλεις κακιες λαθος μερος.... Εγω αναβαθμιζω συσκευη καθε χρονο αλλα υπαρχουν αλλοι καθε 2-3-4 χρονια το point ειναι οτι το 9 μπορει να μην συμβαδίζει με συσκευη που φτιαχτηκε για 8 just simple...

Τωρα τι λες εσυ και θεωρεις οτι δεν μας τα λεει καλα αποψη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω να σου θυμισω για ios που ειναι το πρωτο λειτουργικο που εφερε το upgrade στις συσκευες μας; Αλλο λειτουργικο τα wm , αλλο τα wp7 , αλλα τα wp8... Σαν να μην μας τα λεει καλα η ms ... Να σου πως εγω τι θα γινει με τα wp9. καμια συσκευη σημερινη δεν θα τα παρει. Στους επομενους μηνες που οριζει η υποστηριξη η ms θα παρουν κλασσικα ενα 8.5 και ενα 8.8 που θα μοιαζει με 9, αλλα οχι την 9.

Δε πιστευω να ξαναδουμε την περιπτωση των wp7 σε wp8!

Σιγουρα καποιες συσκευες με wp8.x να μη πανε σε wp9,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ που τρεχουν Wp8.x!

Δημοσ.

Δεν βγαζω κακιες. Απλα λεω τα γεγονοτα και μαλλον καποιοι ενοχλουνται. Υπαρχουν συσκευες και λειτουργικα με πανω απο τρια χρονια υποστηριξη, επισημη. Και ναι. Θα επρεπε το 820 να παρει , οπως οφειλει καθε συσκευη, ενα upgrade τουλαχιστον.

Δημοσ.

songless_bird δεν περιμενω να δωσει η ms update στο περσινο μου 820 σε 2 χρονια απο τωρα wp9 οποτε αν θες να βγαλεις κακιες λαθος μερος.... Εγω αναβαθμιζω συσκευη καθε χρονο αλλα υπαρχουν αλλοι καθε 2-3-4 χρονια το point ειναι οτι το 9 μπορει να μην συμβαδίζει με συσκευη που φτιαχτηκε για 8 just simple...

Τωρα τι λες εσυ και θεωρεις οτι δεν μας τα λεει καλα αποψη σου.

To 820 ειναι μοντελο του 2012,δλδ το 2015 θα ειναι 3χρονων οποταν και να μη παρει τα 9 δε θα ειναι τοσο τραγικο,αλλα πιο πολυ φυσιολογικο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...