GrandGamer Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 όλα τα WP8 κινητά... Θα κάνει τέτοιο πράμα η Μ$; εκπλήσομαι! το επόμενο βήμα είναι να υποστιρίζει και DirectX 12. 1
salazar1991 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Φανταστικό Σενάριο κάπου στο μέλλον: Χρήστης : Cortana πάρε τηλέφωνο τη Μαρία (Φανταστικό όνομα λέμε) Cortana : Όχι γιατί είναι ξενέρωτη και τέλος πάντων έχεις εμένα για να μιλάς! Τι τις θες όλες τις άλλες? Φαντάσου και το άλλο φανταστικό και "απίθανο" σενάριο:Να πάρει την "άλλη" Μαρία τηλέφωνο και να γίνει κανένα μπέρδεμα 1
purespyros Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 αν καταφέρει να αναβαθμίσει και τη ποιότητα και τη ποσότητα στις εφαρμογές που έχει στο store της τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Δεν είναι λογικό να γυρνάω στο λειτουργικό της μετά από 1 χρόνο και το store να μου δείχνει τις ίδιες εφαρμογές ως καινούργιες... έλεος. οπότε sorry MS αλλά δυστυχώς το android είναι μονόδρομος! 1
Grey Warden Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Προσωπικά δε θεωρώ μειονέκτημα το ότι υπάρχουν ελλείψεις σε ένα καινούργιο λειτουργικό. Και τα αυτοκινητα οταν βγήκαν δεν ήταν απο την αρχη τέλεια. Εξου και ο όρος της βελτίωσης. Αλλα ναι, η αναμονή είναι χαζομάρα. Δεν πάει έτσι όταν υπάρχει ήδη ανταγωνισμός. Δεν ήταν καμια άπειρη η Ms από λειτουργικά. Είναι σαν να λέμε οτι μια καινούργια εταιρία αυτοκινήτων αποφασίζει να βγάλει ένα αυτοκίνητο χωρίς air condition το 2014. Τι θα πεις; Νέα είναι, θα μάθει;
cone Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 8 Απριλίου διαβασα στο ign θα γίνει η αναβάθμιση. Παίζει;;
stelios18120 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Παιδια πιστευω η cortana θα ειναι μια μουφα που ολοι θα απενεργοποιουμε...γιατι ολο λαθη καιμπερδεματα θα κανει στανταρ..
NOODLE Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Θα μας στείλει όλους η ms αδιαβαστους..Εδω είμαστε να το δείτε.. 2
stelios18120 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Απλα σκεφτομαι οτι ο καθενας που εχει στο κινητο του 100++ επαφες και θα λες παρε την ταδε θα παιζει μπερδεμα...αλλα καλα λες ας περιμενουμε.
Windows8 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Με τις build in ρυθμίσεις όλες μου οι επαφές εχουν το όνομα που έχουν στο Facebook. Οποτε δεν νομίζω να παίζει θέμα. Δεν θα λες πχ πάρε την Μαρία, θα λες πάρε την Μαρία Γεωργίου παράδειγμα. Η αν πεις απλα μαρια θα σου βγαζεο λίστα με όσες λέγονται Μαρία. 1
aledjo Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ξεχωριστη ρυθμιση ηχου για καθε λειτουργια και οχι ολα μαζι θα εχει???
Razor_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εμένα το ραδίοφωνο που έχει + το ότι δεν μπορείς να περάσεις apps στην sd και το ανύπαρκτο action center μου τη σπάνε. Κατά τα άλλα cortanες και ιστορίες ψιλοαχρείαστες είναι...
hakunamatata Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εχουν πει οτι η κορτανα θα ειναι μονο στα αγγλικα (και καπου ειχα διαβασει για region usa only) τωρα οπως αναφερθηκε πιο πανω, γεμιζουν ελλειψεις που επρεπε να ειχαν ρυθμιστει εξ αρχης...δεν ειναι και τοσο καινουρια πια τα wp...και οντως χρειαζεται ενα πιο καλο store γιατι οι ελλειψεις ειναι πολλες....κατα τ αλλα θετικο το οτι ´´ακουνε´´ τουλαχιστον τι ζητανε οι χρηστες...και επισης respect για το οτι η αναβαθμιση παει σε ολους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα