Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταστικό Σενάριο κάπου στο μέλλον:

Χρήστης : Cortana πάρε τηλέφωνο τη Μαρία (Φανταστικό όνομα λέμε)

Cortana : Όχι γιατί είναι ξενέρωτη και τέλος πάντων έχεις εμένα για να μιλάς! Τι τις θες όλες τις άλλες?

Φαντάσου και το άλλο φανταστικό και "απίθανο" σενάριο:Να πάρει την "άλλη" Μαρία τηλέφωνο και να γίνει κανένα μπέρδεμα :P

• Like 1
Δημοσ.

αν καταφέρει να αναβαθμίσει και τη ποιότητα και τη ποσότητα στις εφαρμογές που έχει στο store της τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Δεν είναι λογικό να γυρνάω στο λειτουργικό της μετά από 1 χρόνο και το store να μου δείχνει τις ίδιες εφαρμογές ως καινούργιες... έλεος. οπότε sorry MS αλλά δυστυχώς το android είναι μονόδρομος!

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δε θεωρώ μειονέκτημα το ότι υπάρχουν ελλείψεις σε ένα καινούργιο λειτουργικό. Και τα αυτοκινητα οταν βγήκαν δεν ήταν απο την αρχη τέλεια. Εξου και ο όρος της βελτίωσης. Αλλα ναι, η αναμονή είναι χαζομάρα.

Δεν πάει έτσι όταν υπάρχει ήδη ανταγωνισμός. Δεν ήταν καμια άπειρη η Ms από λειτουργικά. Είναι σαν να λέμε οτι μια καινούργια εταιρία αυτοκινήτων αποφασίζει να βγάλει ένα αυτοκίνητο χωρίς air condition το 2014. Τι θα πεις; Νέα είναι, θα μάθει; 

Δημοσ.

Απλα σκεφτομαι οτι ο καθενας που εχει στο κινητο του 100++ επαφες και θα λες παρε την ταδε θα παιζει μπερδεμα...αλλα καλα λες ας περιμενουμε.

Δημοσ.

Με τις build in ρυθμίσεις όλες μου οι επαφές εχουν το όνομα που έχουν στο Facebook. Οποτε δεν νομίζω να παίζει θέμα. Δεν θα λες πχ πάρε την Μαρία, θα λες πάρε την Μαρία Γεωργίου παράδειγμα. Η αν πεις απλα μαρια θα σου βγαζεο λίστα με όσες λέγονται Μαρία.

• Like 1
Δημοσ.

εμένα το ραδίοφωνο που έχει + το ότι δεν μπορείς να περάσεις apps στην sd και το ανύπαρκτο action center μου τη σπάνε. Κατά τα άλλα cortanες και ιστορίες ψιλοαχρείαστες είναι...

Δημοσ.

εχουν πει οτι η κορτανα θα ειναι μονο στα αγγλικα (και καπου ειχα διαβασει για region usa only)

τωρα οπως αναφερθηκε πιο πανω, γεμιζουν ελλειψεις που επρεπε να ειχαν ρυθμιστει εξ αρχης...δεν ειναι και τοσο καινουρια πια τα wp...και οντως χρειαζεται ενα πιο καλο store γιατι οι ελλειψεις ειναι πολλες....κατα τ αλλα θετικο το οτι ´´ακουνε´´ τουλαχιστον τι ζητανε οι χρηστες...και επισης respect για το οτι η αναβαθμιση παει σε ολους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...