Προς το περιεχόμενο

Lenovo IdeaTab S6000 10" IPS 32GB 3G 189€ kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε οχι ρε φιλε.δεν ελεγα τιποτα αλλο.να πιασω τα νουμερα του τζοκερ καλυτερα :P χαχαχα δεν κρατηθηκαν τελικα.....πωωω ασε φιλε και ειναι και κοντα τa media markt με το αμαξι 5 λεπτα...ειμαι σε διλλημα τωρα.λες να παω να την ριξω την αγορα?? εχω ενα 7αρι ταμπλετ αλλα καμια συγκριση το ενα με το αλλο....

Δημοσ.

κρατα τα λεφτα ,ερχεται το καλοκαιρι.....διακοπες.....(κανει δουλεια και το 7αρι στην παραλια) ;)

• Like 1
Δημοσ.

δοξα το θεο πηγαμε καλα στην δουλεια και τα εχω μαζεψει τα λεφτα για διακοπες :) βεβαια οταν πας διακοπες τα λεφτα ποτε δεν ειναι αρκετα και παντα θες λιγα ακομα γιατι ειμαι και λιγο σκορποχερης αν περναω καλα. λες να μεινω με 7αρι ε?? ασε με ψηνεις τωρα.μου θυμησες και το καλοκαιρακι που παντα κατι εκτακτο σκαει..δικιο εχεις θα τα κρατησω.ολο και καμια μερα παραπανω θα την περασω στην παραλια.εστω και με 7αρακι ταμπλετ  :)

• Like 2
Δημοσ.

Παραλια και tablet? Υπαρχουν πολλα καλυτερα πραγματα να κανεις εκει.

Και μην ξεχνατε ποτε στις διακοπες δεν περνεις μαζι σου ηλιο θαλασσα και γυναικα...........

.......... τα βρισκεις ολα εκει!  ;) :P

• Like 4
Δημοσ.

Ερώτηση: υπάρχει λύση για υποστήριξη αρχείων μεγαλύτερων από 4GB? Θέλω να δω mkv αρχεία και δεν κατάφερα να δουλέψω την sd (8g της Sandisk) σε exFat format

Δημοσ.

Φορμάροντας την microsd σε NTFS ή exFat πάντα μου βγάζει το μήνυμα "Damaged SD Card, SD card is damaged. Try Reformatting it"

1) Δοκιμή με 2 κάρτες 8 & 16GB της Sandisk Ultra HC-I το ίδιο.

2) Format έκανα με χρήση αντάπτορα της Sandisk (αυτόν που έχουν πακέτο) και στην υποδοχή φορητού Dell XPS M1330 (2007)

- Έχει δοκιμάσει κανείς με NTFS ή exFat και να του δούλεψε;

- Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι οι 2 δοκιμασμένες μου είναι Class 10+, και τελικά να χρειάζεται Class 4 ή Class 6;

Επίσης στο παρακάτω link Link.png Site: Testyour tablet Lenovo IdeaTab S6000 "... the tablet software correctly identifies only supports formatted in FAT32 already archaic for damaged discs care systems based on NTFS or exFAT."

Update:

Θα δοκιμάσω και με πρόσθετο και θα ενημερώσω

Δημοσ.

Που την κανεις format? λογικα με ανταπτορα σε card reader στον υπολογιστη. Αν προσπαθεις να την φορμαρεις πανω στο κινητο απο το ιδιο το κινητο η με συνδεμενο το κινητο στον υπολογιστη δεν θα κανεις δουλεια.

Δημοσ.

Αν δε κανω λαθος το exFat είναι για 64gb καρτες, ενω το ntfs για 2 εως 32gb..αρα πιστευω οτι πρεπει να ασχοληθεις μονο με ntfs και κανε ενα test disk της καρτας πρωτα αν δουλευει(η υπερθερμανση είναι ενα προβλημα , που την εχω πατησει πολλες φορες) .Σωστος και ο lllefteris θελεις ανταπτορα για να πετυχεις σωστα το σκοπο σου!

Δημοσ.

Κάποιος που το έχει στα χέρια του μπορεί να μπει σε Hard Reset Mode, πατώντας το power button και το volume up/down?

Θέλω να μου πει σε τι γλώσσα βγαίνει το μενού

Δημοσ.

έφτασε σήμερα το πρωί και η θηκούλα - 11€ και μία εβδομάδα αναμονής απο Αγγλία

αρκετά σφιχτή, σε σημείο που να μην κάθεται για την ώρα πολύ καλά στο σημείο που είναι η μπροστινή κάμερα

και αρκετά slim ώστε να μην νοιώθεις ότι κρατάς ολόκληρο βιβλίο.

http://www.ebay.co.uk/itm/360884878185?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

$_12.JPG

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος που το πήρε δεν του αναγνωριζει τη σιμ τι μπορεί να φταίει;

καθαρισε τις επαφες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...