someone- Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ρε παιδια ο καθενας λεει τη γνωμη του τι λιγοκρισια ειναι αυτη; εξ αρχης πριν 1 2 σελιδες ειπα τη φραση "ΚΟΛΛΑΩ λιγο στην αναλυση και στο 1gb ram" δεν ειπα δεν ειναι καλο μη το παρετε, γιατι ειχα ψηθει και εγω. 1
hasiotis_john Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Παιδιά, δεν είναι λόγος για αντιπαράθεση αυτά που λέμε! ΌΛΟΙ έχετε (έχουμε) δίκιο, μιας και δεν είναι κακό να θέλουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα μαραφέτια που αγοράζουμε, αλλά και από την άλλη εννοείτε πως είναι σωστό να βλέπουμε και την τιμή σε σχέση με την απόδοση, αλλά και με το σύνολο των αντίστοιχων που κυκλοφορούν στην αγορά! Με λίγα λόγια, πρέπει να "φιλτράρουμε" αυτά που διαβάζουμε εδώ (αλλά και σε κάθε φόρουμ εννοείτε) και να και να βρίσκουμε την χρυσή τομή όλων των σκέψεων/προτάσεων! Εγώ ξαναλέω, πως το συγκεκριμένο τάμπλετ , στα λεφτά αυτά ήταν ΣΟΥΠΕΡ ευκαιρία και μπράβο σε όσους το πήραν!!
Canvas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 *και να σου πω και ένα tip με τις επεκτάσεις εγγύησης μιας και είμαι κάμποσα χρόνια την πιάτσα! Σε 1-2 χρόνια το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα υπάρχει ούτε στις αναμνήσεις των ίδιων που το έφτιαξαν! Με λίγα λόγια , αν τα φτύσει , αναγκαστικά θα στο αλλάξουν με άλλο μοντέλο που τότε θα είναι 12πύρηνο!! Σόρρυ που στο χαλάω, αλλά οι εγγυήσεις αυτές είναι προϊοντικές και όχι χρηματικές. Δεν είναι μέσα στους όρους της εγγύησης ότι σε 3 - παρά κάτι χρόνια - που ενδεχομένως θα πάθει βλάβη το tablet θα στο αντικαταστήσουν με καινούργιο το οποίο θα αποτελεί την τελευταια λέξη της τεχνολογίας.. Είναι υποχρεωμένοι καταρχήν να στο επισκευάσουν και ,πίστεψέ με, φυσικά και θα υπάρχουν τα απαραίτητα ανταλλακτικά..Είναι υποχρεωμένος ο κατασκευαστής άλλωστε για εύλογο χρονικό διάστημα (σε κάποιες κατηγορίες προιόντων έως και 7 χρόνια για να καταλάβεις) να διαθέτει όλους τους κωδικούς ανταλλακτικών & αναλωσίμων που είναι απαραίτητοι.
hasiotis_john Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Σόρρυ που στο χαλάω, αλλά οι εγγυήσεις αυτές είναι προϊοντικές και όχι χρηματικές. ΔΕΝ μου το χαλάς καθόλου αδερφέ! Εγώ είπα την γνώμη από προσωπική εμπειρία τόσα χρόνια και ξέρω ότι έχω βγει κερδισμένος με τις εγγυήσεις αυτές! Δεν θέλω να πείσω κάποιον ή να τον κάνω να πάρει κάτι που θα του είναι άχρηστο! Είναι αυτό που είπα από πάνω, πως ο καθένας πρέπει να φιλτράρει αυτά που διαβάζει και να πράττει αναλόγως! Επειδή δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε το τόπικ με τις επεκτάσεις εγγυήσεων, όποιος θέλει περαιτέρω διευκρινήσεις ας μου στείλει pm να τα πούμε !!! 2
mindtrapper Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Παιδιά δεν είχα σκοπό να προκαλέσω αντιπαράθεση, είπα άλλωστε να πείτε ότι είναι να πείτε. Απλά είπα και εγώ τη γνώμη μου ότι γινόμαστε υπερβολικοί μερικές φορές και να δίνουμε περισσότερη βάση στη σχέση τιμής με απόδοση όπως ειπώθηκε σωστά πιο πάνω 1
roybatty Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Για όποιον δεν το πρόλαβε,αρχίσαμε.. http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/lenovotablets/269290-lenovo-ideatab-s6000-3g-32gb-free-shipping/ 4
HERTHAN Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Βγαλε και το link μην του κανουμε και διαφημιση. 1
darkdog Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ναι και αν το πάρει κανείς 300 που το δίνει σφυρίχτε μου Το χει βάλει και σε με εμπορική τιμή τρίκ ο ατιμούλης 299 και δώρο η αποστολή Επεξ/σία 6 Απριλίου 2014 από darkdog 2
Pub Thugs Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Είναι ένας μικρός θεούλης,στην περιγραφή έχει βάλει το link των public που δείχνει ότι το αγόρασε 188,99€ !!! :D 2
stelios18120 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ξεκινησαμε.....και αμα το παρει κανεις πρεπει να ειναι εντελως τουβλο!! αντε με τον καθε κουτοπονηριδη Ελληναρα....προσπαθει να βγαλει και οχι 10-20 ευρω αλλα 120 !! ελεος πια!! 1
sothoms Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Διαβαζει ntfs, exfat; Αν οχι, πως το κανουμε root;
billy idol Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Παιδιά λέτε να ξαναπαίξει η προσφορά ή αφού ξε-στόκαραν πάει; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω με ποια λογική δουλεύουν οι τοοοόσο μεγάλες προσφορές
arxyat Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μια ερώτηση off topic ρε παιδιά Παρήγγειλα από γετ ότι ναου και λέει σε επεξεργασία Μου ακύρωσαν 2 παραγγελίες έως τώρα (μητρικες προσφοράς) Το ίδιο και το αδερφάκι μουλτιραμα (μόντεμ προσφοράς ) Αν φάω άκυρο και για το ταμπλετ που να κάνω καταγγελία? Μάντης....... Με κάλεσαν από το γετ ότι ναού Και μου είπαν το τραγούδι τους Ότι τελείωσε και τα λοιπά Άρχισα να φωνάζω και έκανα και μια αναφορά ότι θα απευθυνθώ Στον συνήγορο του καταναλωτή Αντιπρόταση?! Στα 165 το 16αρι... Να δεχτώ και να ζητήσω και καμιά έκπτωση? Να αρνηθώ και να κάνω καμιά καταγγελία? Προς το παρόν δέχθηκα την αντιπρόταση και είπα ότι επιφυλάσσομαι και για καταγγελία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα