Προς το περιεχόμενο

Lenovo IdeaTab S6000 10" IPS 32GB 3G 189€ kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σου... Αποτελεί αυτόφωρο αδίκημα κατα συρροή

α)κατ'εξακολούθηση(ίδιο αδίκημα πολλές φορές) και όχι συρροή(διαφορετικά εγκλήματα διαδοχικά)

β)ουσιαστικά όχι αυτόφωρο  διότι πάει το 48ωρο

γ)τμήμα ασφαλείας και όχι αστυνομικό τμήμα

ps ...

μ'άρεσε το πλαίσιο του σχολίου σου αλλά κάντο σωστά την άλλη φορά

• Like 3
  • Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α)κατ'εξακολούθηση(ίδιο αδίκημα πολλές φορές) και όχι συρροή(διαφορετικά εγκλήματα διαδοχικά)

β)ουσιαστικά όχι αυτόφωρο διότι πάει το 48ωρο

γ)τμήμα ασφαλείας και όχι αστυνομικό τμήμα

ps ...

μ'άρεσε το πλαίσιο του σχολίου σου αλλά κάντο σωστά την άλλη φορά

Αν εχω ποτε προβληματα με τον νομο ισως σε εμπιστευτω, φαινεσαι αρκετα καταρτισμενος

• Like 2
Δημοσ.

Το πήραμε και εμείς!!!

Πολύ καλό!!!

Ο πωλητής μας έπρηξε για να του βάλουμε έξτρα εγγύηση 3 χρόνια για περίπου 30€. Ενώ λέει η Λενοβο δίνει μόνο ένα, μάλλον ξέχασε να πει ότι σαν κατάστημα με καλύπτουν για 2 χρόνια!!!

• Like 2
Δημοσ.

Κακώς δεν έκανες την επέκταση εγγύησης αδερφέ! Όντως γράφει παντού πως είναι 1 χρόνος εγγύηση στο συγκεκριμένο τάμπλετ (άσχετα που υπάρχει Ευρωπαϊκή οδηγία που λέει για 2) , ΑΛΛΑ για να είσαι ήσυχος  και να γλυτώσεις τις φωνές και τα τηλεφωνήματα σε γραμμές καταναλωτών, πάρε το ρημάδι με 30 ευρώ για να είσαι ήσυχος  .... 3 χρονάκια κομπλέ και ήρεμος!!

Τώρα πριν λίγο πήρα 2 πίτσες γίγας , μια σαλάτα και μια κόκα και χλαπακιάσαμε ακριβώς μια επέκταση εγγύησης σε 10 λεπτά ακριβώς! Αντίθετα εσύ θα έδινες 30 ευρώ και θα τα "χώνευες" για 3 χρόνια!! Χαχαχαχα... :P  (άσχετος συσχετισμός, απλά ήθελα να σου δείξω πως φεύγουν αέρα τα 30 καμιά φορά!)

*και να σου πω και ένα tip με τις επεκτάσεις εγγύησης μιας και είμαι κάμποσα χρόνια την πιάτσα! Σε 1-2 χρόνια το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα υπάρχει ούτε στις αναμνήσεις των ίδιων που το έφτιαξαν! Με λίγα λόγια , αν τα φτύσει , αναγκαστικά θα στο αλλάξουν με άλλο μοντέλο που τότε θα είναι 12πύρηνο!! :P

Πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ! Με τόση γνώση που πρόφερα πάλι σήμερα με πόνεσε το κεφάλι μου!!!

Δημοσ.

Είσαι κακός άνθρωπος !!! :P ..., άσε που έχω ένα στομάχι βαρίδι τώρα!!

Εγώ ο γκουρού πάντως πρόφερα απλόχερα τις σοφίες μου, όποιος πιστός ακολουθεί!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ψιλό άσχετο αλλά μπορεί και εγώ να το έπαιρνα αλλά τρόμαξα λίγο με τα σχόλια και μετά τσούπ τέλος η προσφορά. Εντάξει ρε παιδιά, πείτε ότι είναι να πείτε αλλά γινόμαστε και υπερβολικοί μερικές φορές. Άκουσα 2-3 φορές ότι έχει χαμηλή ανάλυση. 1280x800. Στις 10". Που μέχρι πριν λίγο καιρό είχα 15" laptop με την ίδια ανάλυση... Έτσι να το σκέφτεστε και όχι ότι υπάρχουν κινητά 4"-5" με ανάλυση 4k ξέρω γω.

Και πες ότι για την ανάλυση ήξερα ότι είναι μούφα το παράπονο. Για όλα τα υπόλοιπα όμως δεν μπορούσα να είμαι σίγουρος και 190€ είναι ένα ποσό, αν όχι τρελό, τουλάχιστον σημαντικό για να μην ξοδευτεί σε μάπα προϊόν. Καλύτερα όταν θάβετε κάτι να βάζετε σε παρένθεση μετά κάτι σαν: (Δεν το έχω το τάμπλετ. Το κράζω σύμφωνα με σχόλια χρηστών σε τεχνολογικό forum της Γροιλανδίας) or something.

• Like 5
Δημοσ.

Ψιλό άσχετο αλλά μπορεί και εγώ να το έπαιρνα αλλά τρόμαξα λίγο με τα σχόλια και μετά τσούπ τέλος η προσφορά. Εντάξει ρε παιδιά, πείτε ότι είναι να πείτε αλλά γινόμαστε και υπερβολικοί μερικές φορές. Άκουσα 2-3 φορές ότι έχει χαμηλή ανάλυση. 1280x800. Στις 10". Που μέχρι πριν λίγο καιρό είχα 15" laptop με την ίδια ανάλυση... Έτσι να το σκέφτεστε και όχι ότι υπάρχουν κινητά 4"-5" με ανάλυση 4k ξέρω γω.

Και πες ότι για την ανάλυση ήξερα ότι είναι μούφα το παράπονο. Για όλα τα υπόλοιπα όμως δεν μπορούσα να είμαι σίγουρος και 190€ είναι ένα ποσό, αν όχι τρελό, τουλάχιστον σημαντικό για να μην ξοδευτεί σε μάπα προϊόν. Καλύτερα όταν θάβετε κάτι να βάζετε σε παρένθεση μετά κάτι σαν: (Δεν το έχω το τάμπλετ. Το κράζω σύμφωνα με σχόλια χρηστών σε τεχνολογικό forum της Γροιλανδίας) or something.

ρε φιλε γνωμες λεμε. αυτη η αναλυση και εμενα μου φαινεται καπως μικρη, αν σκεφτω οτι το κινητο μου στις μισες ιντσες εχει full hd οθονη. 10αρα οθονη ειναι για ταινια οποτε την θες την αναλυση. μετα παει και το 1gb ram τεσπα. κατι που μου ηρθε προχειρα στο μυαλο δες αυτο (και γενικα πιπο): http://www.mrcheap.gr/tablets/pipo-tablet-m9-m9.html 2gb ram, καλυτερο επεξεργαστη, 3g, καλυτερη μπαταρια,καλυτερη μπροστα καμερα. στα ιδια λεφτα απο ελλαδα για σκεψου απο εξωτερικο..
Δημοσ.

ρε φιλε γνωμες λεμε. αυτη η αναλυση και εμενα μου φαινεται καπως μικρη, αν σκεφτω οτι το κινητο μου στις μισες ιντσες εχει full hd οθονη. 10αρα οθονη ειναι για ταινια οποτε την θες την αναλυση. μετα παει και το 1gb ram τεσπα. κατι που μου ηρθε προχειρα στο μυαλο δες αυτο (και γενικα πιπο): http://www.mrcheap.gr/tablets/pipo-tablet-m9-m9.html 2gb ram, καλυτερο επεξεργαστη, 3g, καλυτερη μπαταρια,καλυτερη μπροστα καμερα. στα ιδια λεφτα απο ελλαδα για σκεψου απο εξωτερικο..

1. 16GB Flash Memory

2. Support external 3G module

3. No gps

• Like 3
Δημοσ.

Κακώς δεν έκανες την επέκταση εγγύησης αδερφέ! Όντως γράφει παντού πως είναι 1 χρόνος εγγύηση στο συγκεκριμένο τάμπλετ (άσχετα που υπάρχει Ευρωπαϊκή οδηγία που λέει για 2) , ΑΛΛΑ για να είσαι ήσυχος  και να γλυτώσεις τις φωνές και τα τηλεφωνήματα σε γραμμές καταναλωτών, πάρε το ρημάδι με 30 ευρώ για να είσαι ήσυχος  .... 3 χρονάκια κομπλέ και ήρεμος!!

Τώρα πριν λίγο πήρα 2 πίτσες γίγας , μια σαλάτα και μια κόκα και χλαπακιάσαμε ακριβώς μια επέκταση εγγύησης σε 10 λεπτά ακριβώς! Αντίθετα εσύ θα έδινες 30 ευρώ και θα τα "χώνευες" για 3 χρόνια!! Χαχαχαχα... :P  (άσχετος συσχετισμός, απλά ήθελα να σου δείξω πως φεύγουν αέρα τα 30 καμιά φορά!)

*και να σου πω και ένα tip με τις επεκτάσεις εγγύησης μιας και είμαι κάμποσα χρόνια την πιάτσα! Σε 1-2 χρόνια το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα υπάρχει ούτε στις αναμνήσεις των ίδιων που το έφτιαξαν! Με λίγα λόγια , αν τα φτύσει , αναγκαστικά θα στο αλλάξουν με άλλο μοντέλο που τότε θα είναι 12πύρηνο!! :P

Πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ! Με τόση γνώση που πρόφερα πάλι σήμερα με πόνεσε το κεφάλι μου!!!

Δεν είναι τα λεφτά (που όντως είχα ήδη ξεφύγει αρκετά και το θέλω μόνο για διάβασμα εφημερίδας) αλλά το γμτ που μας περνάνε για κορόιδα και γράφουν 1 χρόνο εγγύηση Λενόβο και όχι 2 χρόνια από το κατάστημα.

Προτιμώ να τα φάω σε πίτσες όπως έκανες εσύ.

Από την άλλη η εγγύηση που παρέχει πρέπει να είναι την πλάκας.

Σε άλλο κατάστημα που το σκεφτόμουν και διάβασα τους όρους έγραφε μόνο για επισκευή ή αποζημίωση της πλάκας αν δεν μπορεί να επισκευαστεί.

Δημοσ.

M

Εγώ προτιμώ αυτό που το έχεις σε 3 μέρες και κοστίζει περίπου 200 ευρώ.

http://www.merimobiles.com/pipo-m9-pro-rk3188-quad-core-1-8ghz-android-4-2-2-10-1-inch-hffs-screen-1920-1200-2gb-ram-32gb-hdmi-tablet_p/meri7782.htm

Το lenovo ήταν μια καλή λύση γι αυτούς που θέλανε 12 άτοκες.

• Like 2
Δημοσ.

off topic

πολλες φορες διαβαζω κριτικες για τις  διαφορες προσφορες

που μου θυμιζουν τοτε που ημουν πιτσιρικας και  ψηφιζαμε στο τελος καθε χρονις τα hi end πικαπ ηχεια ενισχυτες 

(στα περιοδικα ηχος, στερεο, κλπ)

ολοι ψηφιζαμε σαν καλυτερα καποια κομματια που ουτε ειχαμε δει ουτε ειχαμε ακουσει ποτε

(δεν υπηρχε περιπτωση αλλωστε να γινει αυτο αφου ηταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, μερικα δεν κυκλοφορουσαν στην ελλαδα, δεν υπηρχε το ιντερνετ ωστε να δεις τουλαχιστον καποιον να το χειριζεται).

παρολα αυτα ΟΛΟΙ ψηφιζαμε αυτα γιατι ειχαν τα καλυτερα χαρακτηριστικα και οι διαφοροι δοκιμαστες τα ειχαν καταταξει σαν καλυτερα.

διαβαζω εδω  πολλες κριτικες που συγκρινουν μια προσφορα με το καλυτερο μηχανημα που υπαρχει

(η θα μπορουσε να υπαρχει αν διαλεγαμε τα καλυτερα υποσυστηματα του καθε μηχανηματος απο διαφορετικες συσκευες)

και φυσικα το βγαζουν υποδεεστερο εως αχρηστο.

ξεχνατε ολοι εσεις ενα βασικο δεικτη μιας συγκρισης που λεγεται

ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ

δηλαδη αν ΑΥΤΟ το μηχανημα σε ΑΥΤΑ τα λεφτα  ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ

ΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ Η ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (κατα τη γνωμη σου φυσικα)

αυτο σημαινει οτι εχεις ΔΟΥΛΕΨΕΙ αρκετα μηχανηματα του ιδιου ειδους για να μπορεις να συγκρινεις, και μπορεις να τα ταξινομησεις αναλογα ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.

δεν μπορεις να συκρινεις τον δεκτη ραδιοφωνου που παιρνει  ενας στο ψαρεμα με το δεκτη χαμηλου θορυβου που χρησιμοποιει ενας αστροναυτης για να ακουει τη βαση του.

ας προσπαθησουμε ολοι να γινουμε περισσοτερο ΧΡΗΣΙΜΟΙ

Υ.Γ. απο τα γραφομενα μερικων καταλαβαινω οτι εχουν το καλυτερο αμαξι που κυκλοφορει (ή δεν εχουν καθολου αμαξι), το καλυτερο κινητο, την καλυτερη μηχανη εσπρεσσο, το καλυτερο χαρτι υγειας, τα καλυτερα μανταλακια,κλπ κλπ κλπ.

ή αυτα ή τιποτα

• Like 3
Δημοσ.

Άρα τότε να απαντήσω λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο σχόλιο (απόλυτα σωστός):

Το tablet είναι αντίστοιχων δυνατοτήτων με το nexus 7 2012 (που έχω 1 χρόνο τώρα) με μεγαλύτερη οθόνη (περίπου ίδια μου φάνηκε σε χρώματα και γωνίες θέασης), κάμερα και δυο ηχεία. Για επεξεργαστική ισχύ 4πύρινο είναι με 1gb μια χαρά δηλαδή σε σχέση με την ανάλυση της οθόνης.

Στην τιμή αυτή είναι ουσιαστικά ένα asus memo pad με μεγαλύτερη οθόνη (32γμπ και 3γκ) την οποία πληρώνεις 30-40€ περισσότερα.

Τέλεια δηλαδή!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...