Προς το περιεχόμενο

Lenovo IdeaTab S6000 10" IPS 32GB 3G 189€ kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά εργαλείο είναι, πάει το μηνιάτικο και με αυτό. Ευχαριστούμε τον TS!!

Πολύ καλή προσφορά για έναν απλό χρήστη...

Δημοσ.

Μια ερώτηση off topic ρε παιδιά

Παρήγγειλα από γετ ότι ναου και λέει σε επεξεργασία

Μου ακύρωσαν 2 παραγγελίες έως τώρα (μητρικες προσφοράς)

Το ίδιο και το αδερφάκι μουλτιραμα (μόντεμ προσφοράς )

Αν φάω άκυρο και για το ταμπλετ που να κάνω καταγγελία?

Δημοσ.

Μια ερώτηση off topic ρε παιδιά

Παρήγγειλα από γετ ότι ναου και λέει σε επεξεργασία

Μου ακύρωσαν 2 παραγγελίες έως τώρα (μητρικες προσφοράς)

Το ίδιο και το αδερφάκι μουλτιραμα (μόντεμ προσφοράς )

Αν φάω άκυρο και για το ταμπλετ που να κάνω καταγγελία?

Στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σου... Αποτελεί αυτόφωρο αδίκημα κατα συρροή

• Like 4
Δημοσ.

Το πήρα από PUBLIC πολύ καλό θα έλεγα.....πολύ καλή προσφορά.

Καμιά καλή θήκη δοκιμασμένη....υπάρχει?

Δώσε εντυπώσεις, πες κάτι παραπάνω... Ποιότητα κατασκευής, οθόνη..

Για θήκη δες εδώ https://www.skroutz.gr/s/3852954/Lenovo-IdeaTab-S6000-Folio-Case.html

Δημοσ.

Το δουλεύω εδώ και 6 ώρες.....

αρκετά καλή κατασκευή - στιβαρή,  οθόνη πολύ καλή , μπαταρία πολύ καλή, πολύ καλά ηχεία ,δεν μου έκανε κανένα κόλπο  ....για τα λεφτά του .τζάμπα......!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Με τόσα που διάβασα, νόμιζα ότι θα το ανοίξω και θα σέρνεται σαν κινέζικο - φοβήθηκα μην φάω και ξύλο απο την πεθερά μου που την πήρα στο λαιμό μου!
Με περίμενε λοιπόν το τάμπλετ στο σπίτι και με το που γύρισα το άνοιξα για να δώ τί παίζει!
Ευχάριστη έκπληξη σε αντίθεση με τα άλλα μου τάμπλετ, η φόρτιση με usb και όχι με ειδικό βύσμα, καλώδιο mUSB σε USB + ξεχωριστός φορτιστής usb 2Α

H συσκευασία δεν περιείχε κάτι άλλο παρα μόνο ένα βιβλιαράκι "πρώτης εκκίνησης" - δεν θα με χαλούσε και ένα καλωδιάκι mHDMI σε HDMI!!!

Σε άμεση σύγκριση με τα 2 δικά μου (xoom & samsung tab 2) πάει σφαίρα! - με ελαφρυντικό βέβαια για τα άλλα 2 ότι στο lenovo δεν έχει άλλες εφαρμογές εκτός απο αυτές που έχει εξ αρχής το λειτουργικό περασμένες, αν και δεν είναι λίγες!

Απο φωτεινότητα άριστο, το interface στην κάτω μπάρα ειδικά θυμίζει λίγο samsung

Απο ήχο τί να πώ, μόλις το άνοιξα τρόμαξα - αρκετά δυνατή ένταση στα ηχεία!

Η κάμερα μέτρια αλλά χωρίς ιδιαίτερες διαφορές απο τα άλλα 2 - ευχάριστη η επιλογή σε στύλ όπως του πανοράματος όπου τραβάει φωτό απο διαφορετικές οπτικές γωνίες και μετά την κρατάει στην συλλογή σαν μία φωτό άλλα με δυνατότητα προβολής όλων των προοπτικών που τραβήξαμε!

Γενικά όχι για 190 αλλά και για 100 παραπάνω το ταμπλετάκι τα αξίζει τα λεφτά του! Πολύ καλή αγορά αν και την έκανα για άλλον!

• Like 3
Δημοσ.

Ο κοτσος το εχει ξανα διαθεσιμο για αποστολη (οχι σε καταστημα). Εριξα μια παραγγελια και αν το στειλει το εστειλε. Οπως και να εχει ευχαριστω τον TS.

Δημοσ.

Αυτό φυσικά!! Στα λεφτά αυτά είναι (ήταν) τέλειο...

Εγώ προσωπικά θα έμενα μακρυά από windows tablet μιας και σε περιορίζει σε σχέση με το android που παίζεις μπάλα από παντού!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό φυσικά!! Στα λεφτά αυτά είναι (ήταν) τέλειο...

Εγώ προσωπικά θα έμενα μακρυά από windows tablet μιας και σε περιορίζει σε σχέση με το android που παίζεις μπάλα από παντού!

και εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα, αλλά μετά είπα ότι σε windows του βάζεις και linux του βάζεις και android αν θες.

• Like 1
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται ακομα παντως, Public Ηρακλειο εχουν ακομα καποια κομματια,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...