darkdog Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 εγώ θα έλεγα ότι η τιμή του είναι απλά καλή, μην κοιτάτε πόσο το έχουν μερικά καταστήματα το αν έχει μείνει στοκ και απλά δεν ρίχνουν την τιμή δεν σημαίνει επειδή το έχουν 340 (μe 340 παίρνεις note 3g και με 240 note wifi ) και βάλε ότι πραγματικά αξίζει τόσο και είναι η τρελή προσφορά! . δεν δικαιολογώ την αγορά του εκτός και αν κάποιος πραγματικά έχει να διαθέσει μόνο 190 και ούτε ευρώ παραπάνω. Ακόμη και για μεταπώληση να το αγοράσετε για 30 - 40 ευρώ δεν αξίζει το ρίσκο και αν βρεις να το πουλήσεις!
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ...με 340 παίρνεις note 3g ... Δεν νομίζω: http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=galaxy+note+3g
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 τωρα που στην Ελλαδα η τιμες ειναι στα υψη.κανουν μια προσφορα στα 189 ευρω και ολοι ετρεξαν να το παραγγειλουν το lenovo s6000 λες και ειναι η φοβερη τιμη τα 189 ευρω.περιμενετε λιγο καιρο ακομα και θα δειτε ποιες ειναι οι καλες τιμες.... 1
darkdog Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν νομίζω: http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=galaxy+note+3g ok 353 και το lenovo 317 και πάλι η υποτίθεται κανονική τιμή του lenovo είναι υπερεκτιμημένη όπως και να χει αυτό είναι το θέμα κανονικά θα πρέπε για μένα να έχει μια τιμή γύρω στα 250 max γι αυτό λέω τα 189 του κότσο είναι απλά μια καλή τιμή και τίποτα παραπάνω διαφωνείς σε αυτό ? (ακόμη και τα παλία note για μένα που αναφέρω είναι υπερεκτιμημένα σαν τιμή πόσο μάλλον το lenono που υστερεί και σε ποιότητα οθόνης και σε μνήμη και σε λειτουργικό αλλά και σε brand αν αυτό ενδιαφέρει κάποιον) YΓ: Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρπάζεστε όταν λέει κάποιος την γνώμη του. Όσοι το πήραν καλά κάναν είπα είναι καλη τιμή αλλά τίποτα το εξωφρενικό με βάση τα σημερινά δεδομένα..... Δεν νομίζω ότι είπα πουθενά μούφα μην το πάρετε απλά είναι μια τίμια και φθηνή λύση σε αυτή την τιμή αλλά σίγουρα όχι ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! πιστεύεις έιναι χαζός ο Κότσο να το βγάλει τόσο φθηνά και μάλιστα να ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα (άρα λάθος τιμολόγηση δεν είναι ) απλά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν τράβαγε στα λεφτά που πουλιόταν και το βγάλανε σε καλή τιμή να τα διώξουν.
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ... του κότσο είναι απλά μια καλή τιμή και τίποτα παραπάνω διαφωνείς σε αυτό ? Όχι. Ακριβώς έτσι είναι... 1
HERTHAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και 99,00 ευρω να το εδιναν παλι αχρηστο θα το βγαζαμε και δεν θ'αξιζε και πολυ η αγορα του. 1
darkdog Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και 99,00 ευρω να το εδιναν παλι αχρηστο θα το βγαζαμε και δεν θ'αξιζε και πολυ η αγορα του. γιατί το λες αυτό ? για τα λεφτά του (189) μια χαρά τίμιο είναι. απλά για μένα αν κάποιον τον παίρνει να δώσει κατιτις παραπάνω καλύτερα να πάει σε κάτι άλλο... Αν πάλι δεν έχει για τα λεφτά του αξίζει! 1
HERTHAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 γιατί το λες αυτό ? για τα λεφτά του (189) μια χαρά τίμιο είναι. Βρε μια χαρα ειναι δεν λεω το αντιθετο απλα λεω οτι και 99,00 ευρω να το δινανε κατι θα βρισκαμε για να το μειωσουμε και να που στο τελος οτι δεν αξιζει και οτι υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο.
darkdog Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Βρε μια χαρα ειναι δεν λεω το αντιθετο απλα λεω οτι και 99,00 ευρω να το δινανε κατι θα βρισκαμε για να το μειωσουμε και να που στο τελος οτι δεν αξιζει και οτι υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο. πάντα θα υπάρχει κάτι καύτερο αμα το ψάξεις το θέμα είναι τι λεφτά μπορείς να διαθέσεις και τι πραγματικά χρειάζεσαι
sothoms Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Για μενα παντως που με ενδιαφερει η εξοδος hdmi, δεν υπαρχει κατι επωνυμο σε αυτα τα λεφτα και σε αυτην την τιμη
HERTHAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 πάντα θα υπάρχει κάτι καύτερο αμα το ψάξεις το θέμα είναι τι λεφτά μπορείς να διαθέσεις και τι πραγματικά χρειάζεσαι Αλλο λεω αλλα δεν πειραζει δεν χρειαζεται να πουμε κατι παραπανω.
Themos3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εγω περιμενω εναν να μου πει οποιοδηποτε tablet απο Ευρωπη με παρομοια χαρακτηριστικα και τιμη που εστω να πλησιαζει τα 189 ....Υγ. 353 = 189+87%
darkdog Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αλλο λεω αλλα δεν πειραζει δεν χρειαζεται να πουμε κατι παραπανω. Πολύ καλά κατάλαβα εγώ τι θες να πεις η απάντηση μου δεν πήγαινε αποκλειστικά σε αυτό που απάντησες εσύ αλλά γενικά στο θέμα της προσφοράς καθώς ήθελα πιο πολύ να συμπληρώσω κάτι που ήθελα να πω παρά να σου απαντήσω, απλά να ξεκαθαρίσω ότι γράφω καθαρά την γνώμη μου και μόνο και δεν θέλω να μειώσω κανένα post και προσπάθεια συμφορουμίτη που αφιερώνει τον χρόνο του για να δώσει κάτι έτοιμο στους υπόλοιπους, ίσα ίσα τις επικροτώ κιόλας και τις υποστηρίζω. Αυτά από μένα και τέλος εδω αρκετά το αναλύσαμε το θέμα Εdit: Και επειδή βλέπω και συνεχίζεται το θέμα themos3 εγώ όπως είπα το σταματάω εδώ δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω είναι το μόνο post που ασχολήθηκα και έγραψα την προσωπική μου άποψη εκτενέστερα χωρίς να προσβάλλω κανέναν και τείνει να γίνει flame και μετανιώνω ειλικρινά. όλα καλά! αν κάποιοι αγόρασαν το τάμπλετ και νίωθουν προσβεβλημένοι επειδή τους μείωσα την αγορά ζητώ προκαταβολικά συγνώμη (και δεν είμαι ούτε και samsung φαν αλλά ούτε και lenovo hater)
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και 99,00 ευρω να το εδιναν παλι αχρηστο θα το βγαζαμε και δεν θ'αξιζε και πολυ η αγορα του. Θα εκανες τετοιο πραγμα; 1
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καπούτ. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν οι υπόλοιποι ας περιμένουν τις αγγελίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα