Προς το περιεχόμενο

Lenovo IdeaTab S6000 10" IPS 32GB 3G 189€ kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος που το πήρε δεν του αναγνωριζει τη σιμ τι μπορεί να φταίει;

Προσοχή πως βάζει τη SIM, που μπαίνει και φαίνεται οτι "κουμπώνει" όπως και να τη βάλεις.

Η SIM μπαίνει με τις επαφές προς τα πίσω και με την εγκοπή προς τα μέσα και πίεσέ τη μέχρι να ακούσεις ενα "κλικ"

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια εμπειρία στα γρήγορα

Ελαφρύ, γρήγορο στο ίντερνετ

Έκανα Benchmark με γνωστό πρόγραμμα και επιβεβαιώνει την καλή απόδοση του

Όχι και τόσο καλή κάμερα

Μπορεί να φταίει και η εικόνα που βλέπω στην οθόνη

Καλό Wi-Fi

Βρήκα αμέσως αναβάθμιση στο λογισμικό

Αυτά για πληροφορίες από μένα σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Να ενδιαφέρεται καποιος για το συγκεκριμενο με 330€ δε νομιζω... Αμα φτασεις εκει δινεις κατι παραπανω και παιρνεις 2560 × 1600 που είναι απλα η κορυφη.

• Like 2
Δημοσ.

Να ενδιαφέρεται καποιος για το συγκεκριμενο με 330€ δε νομιζω... Αμα φτασεις εκει δινεις κατι παραπανω και παιρνεις 2560 × 1600 που είναι απλα η κορυφη.

Μπορεί να ξαναβγεί σε προσφορά

Εγώ για τα χρήματα του το βρίσκω Αρίστο

Δημοσ.

Εαν ξαναβγει σε αυτην την τιμη πιθανος θα το παρω, με τοσα που ζητανε "κανονικα" ειναι απλα τρελοι.

Δημοσ.

Εντυπωσιακά δυνατό Wifi! Σε σημείο που με το κινητό μου δεν πιάνω καλά καλά ούτε το δικό μου ρούτερ, και με το λαπτοπ εχω 2 γραμμες, με το Lenovo πιάνω ακόμα και το ρουτερ του φίλου-γείτονα...(που είναι ακόμα πιο μακρυα και με τα άλλα δεν...)

Δημοσ.

Πραγματικο με εντυπωσιασε κ εμενα.. Το αγορα απο τον Κωτσοβολο 189 ευρω κ ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα.. Ομως υπαρχει κ ενα σοβαρο προβλημα που απο οτι ειδα κ αλλα ατομα το εχουν.. Δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ.. Το δοκιμασα πολλες φορες κ με διαφορετικες καρτες, ωστοσο καμια δεν αναγνωριζει.. Πρεπει να εχει το προβλημα, οποτε μαλλον θα στειλω για service.. Αν καποιος ειχε το ιδιο προβληλα κ βρηκε λυση ας μας δωσει τα "φωτα" του..!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να "ξεθάψω" το θέμα με νέα ερώτηση:

Θέλω να χρησιμοποιήσω, αντί για την sim μέσα στο tablet, να συνδέσω εξωτερικό 3g usb dongle.

Δοκίμασα αρχικά της το usb της Vodafone και μετά το Huawei E1750 αλλά στο tablet δεν εμφανίζονται κανενα απο τα δυο ως dongles αλλα απλα ως αποθηκευτικα usb
Επίσης δεν ενεργοποιεί την επιλογή Wireless Networks -> More -> Mobile Networks

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταφέρω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...