papath Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Παιδιά ένας φίλος που το πήρε δεν του αναγνωριζει τη σιμ τι μπορεί να φταίει; Προσοχή πως βάζει τη SIM, που μπαίνει και φαίνεται οτι "κουμπώνει" όπως και να τη βάλεις. Η SIM μπαίνει με τις επαφές προς τα πίσω και με την εγκοπή προς τα μέσα και πίεσέ τη μέχρι να ακούσεις ενα "κλικ"
arxyat Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μια εμπειρία στα γρήγορα Ελαφρύ, γρήγορο στο ίντερνετ Έκανα Benchmark με γνωστό πρόγραμμα και επιβεβαιώνει την καλή απόδοση του Όχι και τόσο καλή κάμερα Μπορεί να φταίει και η εικόνα που βλέπω στην οθόνη Καλό Wi-Fi Βρήκα αμέσως αναβάθμιση στο λογισμικό Αυτά για πληροφορίες από μένα σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται.
qspock Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Να ενδιαφέρεται καποιος για το συγκεκριμενο με 330€ δε νομιζω... Αμα φτασεις εκει δινεις κατι παραπανω και παιρνεις 2560 × 1600 που είναι απλα η κορυφη. 2
arxyat Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Να ενδιαφέρεται καποιος για το συγκεκριμενο με 330€ δε νομιζω... Αμα φτασεις εκει δινεις κατι παραπανω και παιρνεις 2560 × 1600 που είναι απλα η κορυφη.Μπορεί να ξαναβγεί σε προσφορά Εγώ για τα χρήματα του το βρίσκω Αρίστο
orck Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εαν ξαναβγει σε αυτην την τιμη πιθανος θα το παρω, με τοσα που ζητανε "κανονικα" ειναι απλα τρελοι.
nikosdoc Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εντυπωσιακά δυνατό Wifi! Σε σημείο που με το κινητό μου δεν πιάνω καλά καλά ούτε το δικό μου ρούτερ, και με το λαπτοπ εχω 2 γραμμες, με το Lenovo πιάνω ακόμα και το ρουτερ του φίλου-γείτονα...(που είναι ακόμα πιο μακρυα και με τα άλλα δεν...)
kalifitos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Πραγματικο με εντυπωσιασε κ εμενα.. Το αγορα απο τον Κωτσοβολο 189 ευρω κ ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα.. Ομως υπαρχει κ ενα σοβαρο προβλημα που απο οτι ειδα κ αλλα ατομα το εχουν.. Δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ.. Το δοκιμασα πολλες φορες κ με διαφορετικες καρτες, ωστοσο καμια δεν αναγνωριζει.. Πρεπει να εχει το προβλημα, οποτε μαλλον θα στειλω για service.. Αν καποιος ειχε το ιδιο προβληλα κ βρηκε λυση ας μας δωσει τα "φωτα" του..!
default Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Ξερει καποιος αν μπορει να φορεσει αυτη την θηκη (cover) http://www.e-shop.gr/product?id=PER.210537&sid=1 ?
keysmith Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ξερει καποιος αν μπορει να φορεσει αυτη την θηκη (cover) http://www.e-shop.gr/product?id=PER.210537&sid=1 ? δεν ξέρω για αυτήν αλλά έχει ωραιότατες θήκες για αυτό ακριβώς το μοντέλο από το ebay από περίπου 5€ αλλα θα περιμένεις λιγο να έρθει.
HamerZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Να "ξεθάψω" το θέμα με νέα ερώτηση:Θέλω να χρησιμοποιήσω, αντί για την sim μέσα στο tablet, να συνδέσω εξωτερικό 3g usb dongle. Δοκίμασα αρχικά της το usb της Vodafone και μετά το Huawei E1750 αλλά στο tablet δεν εμφανίζονται κανενα απο τα δυο ως dongles αλλα απλα ως αποθηκευτικα usbΕπίσης δεν ενεργοποιεί την επιλογή Wireless Networks -> More -> Mobile NetworksΥπάρχει κάποιος τρόπος να το καταφέρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα