Jovanna01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Στέκω να αγοράσω νέο κινητό αλλα το budget που διαθέτω φτάνει εώς τα 400€ .. Τι μου προτείνετε ; 1
-snorkel- Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Στέκω να αγοράσω νέο κινητό αλλα το budget που διαθέτω φτάνει εώς τα 400€ .. Τι μου προτείνετε ; Πες μας κάποιες επιπλέον πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν όπως λειτουργικό σύστημα κ.λ.π
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 nexus 5 με 300€ από birdphone και κράτα τα άλλα 100 να πας στα μπουζούκια!
Jovanna01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Η αλήθεια ειναι οτι είμαι λιγάκι άσχετη με αυτά .. Απλά θα ήθελα ενα μοντέλο το οποίο αισθητικά και λειτουργικά θα ανταποκρίνεται στην τιμή του .. Γιατί μέχρι τώρα όσα κινητά αγόραζα μου εμφάνισαν αρκετά προβλήματα
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Γιατί μέχρι τώρα όσα κινητά αγόραζα μου εμφάνισαν αρκετά προβλήματα my life.. pm
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 προτείνω sony xperia z1 μπορείς να το βρεις και κάτω από 350 στα μεταχειρισμένα. επίσης προτείνω τα εξής LG G2 Samsung galaxy s4 note 2 htc one βασικά όποιο και να πάρεις από αυτά, πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότητες έχουν.
kataramenos32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Lg G2 η Nexus 5.Αριστες συσκευες και οι 2 και ανωτερα απο καποια προαναφερθεντα.Το μονο θεμα ειναι οτι δεν παιρνουν SD
Jovanna01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δεν με πειράζει το αν παίρνουν sd έτσι κι αλλιώς δεν εχω πολλές απαιτήσεις για μνήμη .. Σας ευχαριστω όλους για τα info .. Μια ερώτηση σε σχέση με τα παραπάνω το iPhone 4s αξίζει η ειναι καλύτερα να προτίμηση κάποια απο τις προαναφερθέντες συσκευές ;
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 το 4s δεν αξίζει πλέον, είναι αρκετά παλιά συσκευή!
kataramenos32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δεν με πειράζει το αν παίρνουν sd έτσι κι αλλιώς δεν εχω πολλές απαιτήσεις για μνήμη .. Σας ευχαριστω όλους για τα info .. Μια ερώτηση σε σχέση με τα παραπάνω το iPhone 4s αξίζει η ειναι καλύτερα να προτίμηση κάποια απο τις προαναφερθέντες συσκευές ; iphone 4-4s = σκουπιδια για τα λεφτα τους πλεον
Ntenteras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 nexus 5 (γρηγορο, παιρνει πολλες αναβαθμισεις), lg g2 (τα κανει ολα και συμφερει) , htc one (γρηγορο, super ποιοτητα κατασκευης), lumia 1020 (windows, 41mp καμερα) Παντως να ξερεις με 400Ε παιρνεις οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη. Επειδη λες οτι δεν ξερεις και πολλα θα σου πω δυο πραγματα: αγοραζουμε μονο απο τα μαγαζια του skroutz, δεν ειμαστε μαλακες να δωσουμε 800Ε στο πλαισιο για ενα κινητο που στο skroutz το βρισκουμε 350Ε και κατα την γνωμη, μεινε μακρια απο iphone, τουλαχιστον μεχρι να βγει το 6 που θα εχει μεγαλυτερη οθονη 3
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 +1 στον Ntenteras Η πιο ολοκληρωμενη απαντηση.. BlackBerry δεν μπορω να προτεινω στις επιλογες, γιατι δεν εχω καμμια εμπειρια ουτε εχω πιασει δυστυχως ακομα κανενα smartphone της BB στα χερια μου.. Οσο για iPhone.. 6αρι, μισο χρονο μετα την κυκλοφορια του και αν!
gtctsiamp Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 nexus 5 (γρηγορο, παιρνει πολλες αναβαθμισεις), lg g2 (τα κανει ολα και συμφερει) , htc one (γρηγορο, super ποιοτητα κατασκευης), lumia 1020 (windows, 41mp καμερα) Παντως να ξερεις με 400Ε παιρνεις οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη. Επειδη λες οτι δεν ξερεις και πολλα θα σου πω δυο πραγματα: αγοραζουμε μονο απο τα μαγαζια του skroutz, δεν ειμαστε μαλακες να δωσουμε 800Ε στο πλαισιο για ενα κινητο που στο skroutz το βρισκουμε 350Ε και κατα την γνωμη, μεινε μακρια απο iphone, τουλαχιστον μεχρι να βγει το 6 που θα εχει μεγαλυτερη οθονη +1 και από εμένα. Εκτός και αν τα παραπάνω δεν σου αρέσουν εμφανισιακά ή σαν brand.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα