Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

Εχω ενα tplink wa5210g το οποιο ειναι κλειδωμενο απο εκει που το εχω παρει σε ena firmware WA 5210G v1 0816301C -4.4.8 Build 131018 REL42378n

1). Δεν με αφηνει για καποιο λογο να μπω σε κλειδωμενα δικτυα (εχοντας των κωδικο) δεν μ δινει IP καθολου

2) με αυτο το firmware που εχει ειναι κατεβασμενα τα DBΙ που εχει απο 12 λαθος σε 8

3) υπαρχει περιπτωση να το επαναφερω  στο αρχικο σταδιο ?? χωρις να ειναι κλειδωμενο ?? αν ναι πως? γιατι βαζοντας νεα version μεσα μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χορος δεν με αφηνει να κανω τιποτα

TL-WA5210G_V1_131018

1. Modify the transmission power according to the CE regulations of EU countries.
  2. Once updated successfully, the product CANNOT be updated again because firmware update function is disabled.

σας ευχαριστω

Δημοσ.

το προβλημα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις firmware εχει αναφερθει ξανα.δεν ξερω για ποιο λογο εχει γινει αυτο.ισως με κανα Jtag να μπορει να γινει κατι αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.ναι εχουν μειωσει καποια πραγματα για να παιζει στα 100mw που ειναι το νομιμο οσο ξερω για την ευρωπη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...