Jovanna01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το κινητό( sony Ericsson Xperia ) μου στ πίσω μέρος πάνω απο την μπαταρία έχεις γδάρει εσωτερικά και απο αυτό το σημείο βγάζει ενα υγρό σαν λάδι .. Εχει κανείς ιδέα τι παίζει να ναι ;;;
arc Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίζει να'ναι οτι πρέπει να αλλάξεις άμεσα μπαταρία. Θεωρώ αυτονόητο οτι γενικά διατηρείς το κινητό στεγνό και καθαρό, σωστα; Επεξ/σία 2 Απριλίου 2014 από arc
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 το ίδιο είχα πάθει με ένα samsung omnia i900 είναι θέμα μπαταρίας, δεν το έψαξα περισσότερο γιατί πέρασαν τα χρόνια και αντικατέστησα την συσκευή.
Jovanna01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μα δεν προέρχεται απο την μπαταρία το υγρό .. Έρχεται απο πολυ πιο πάνω ..[/
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μα δεν προέρχεται απο την μπαταρία το υγρό .. Έρχεται απο πολυ πιο πάνω .. πιο πάνω είναι το καπάκι. έχω αυτό που θυμάμαι είναι ότι μετά από ένα ζέσταμα που του είχα κάνει επίτηδες, τότε παρουσιάζονταν το υγρό, δεν ξέρω αν έβγαινε από τους πόλους και εξαπλώνονταν, πάντως η πλάτη της μπαταρίας και το καπάκι είχαν ένα είδους λαδιού, δεν έσταζε, φαίνονταν όμως καθαρά το υγρό στοιχείο. Είχα υποθέσει ότι προφανώς ζεσταίνονταν η μπαταρία και έλιωνε το ναύλος περιτύλιγμα της μπαταρίας. - τι κινητό έχεις?
Jovanna01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Οκ σε ευχαριστω , γενικά πιστεύετε οτι αξίζει να διορθωθεί ενα τέτοιο πρόβλημα η να αλλάξω την συσκευή ;
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 πέρασε κάποιο πρόγραμμα σταθεροποιήσεις πχ πυξίδα ή κάποιου που μετράει αν τα έπιπλα είναι ίσια. και δες αν δουλεύει σωστά. επίσης πιο μοντέλο έχεις?
Jovanna01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Sony Ericsson Xperia s .. Το εχω ήδη 2.30 χρόνια και κολλάει γενικά αρκετά και τώρα μου βγάζει και αυτό το πρόβλημα
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 αυτό το σημείο που έχει σπάσει είναι σκέτο πλαστικό, τώρα επειδή σε βλέπω ότι θες να αγοράσεις καινούργιο, θα σου προτείνω να αγοράσεις καινούργιο κινητό. επισκευή δεν αξίζει και από την άλλη υπάρχουν πολύ τίμιες συσκευές στην αγορά.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Είναι επειδή ''περνάει καλά'', γιαυτό βγάζει υγρά! μήπως πήρε υγρασία μέσα;του ρηξες νερό χωρίς να το πάρεις χαμπάρι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα