Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα τρεχω την Runnymede AIO V6.0.4.3 και εδω και λιγες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με τα μηνυματα για την ακριβεια
στελνω κανονικα σε ενα ατομο στην προκειμενη στην κοπελα μου δεχομαι τα πρωτα 1 με 2 μηνυματα που μου στελνει αλλα μετα δεν δεχομαι τα μηνυματα της παρολο που τα στελνει και μετα τσεκαρω το i phone4 της και ειναι κανονικα στην συνομιλια.. επομενος εγω εχω το προβλημα......εκανα απεγκατασταση το viber με την λογικη οτι ισως φταιει αυτο και πριν κανω απεγκατασταση το cleaner master ειπα να το θεσω εδω μηπως και καποιος μπορει να δωσει μια λυση οχι τιποτα αλλο τζαμπα τρωει τα καντυλια η κυρα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το viber εχει γενικα προβληματα(πχ χανει δικτυο, δειχνει πως εχει παραδοθει κατι αλλα ο αλλος δεν το εχει λαβει ποτε, κολλαει οταν στελνει μηνυμα και αλλα που θα μπορουσα να γραφω μεχρι αυριο. Ακομα και battery drain εχει παρατηρηθει σε συγκεκριμενες εκδοσεις κινητων και android version.)

Βρες εναλλακτικο προγραμμα, δεν φταιει το κινητο σου.

Δημοσ.

Το viber εχει γενικα προβληματα(πχ χανει δικτυο, δειχνει πως εχει παραδοθει κατι αλλα ο αλλος δεν το εχει λαβει ποτε, κολλαει οταν στελνει μηνυμα και αλλα που θα μπορουσα να γραφω μεχρι αυριο. Ακομα και battery drain εχει παρατηρηθει σε συγκεκριμενες εκδοσεις κινητων και android version.)

Βρες εναλλακτικο προγραμμα, δεν φταιει το κινητο σου.

οχι αδερφε δεν με καταλαβες μηνυματα sms εχω προβλημα απλα εχω παρατηρισει πως καμια που ερχονται αναβει συγχρωνος η ενδειξη του viber μηνυματος ενω ειναι απλο sms.......και λεω λογικα λειτουργικα μπορει να επιρεαζει η εφαρμογη τα μηνυματα μου......και εκανα διαγραφη της......οτι εχει προβληματα η εφαρμογη αυτη το ξερω εδω την ειχα στο pc και μου εκοβε συνεχεια το ιντερνετ και την απεγκατεστησα με την μια.....απλα λεω μηπς φταει κατι αλλο η αν ειμαι καλα εγω και φταει το δικο της......το δοκιμαζω τωρα και με αλλους και βλεπω πως τα περνω κανονικα.......απο τριτους 

Δημοσ.

εχεις δικιο, καταλαβα λαθος.

Αλλα και παλι, ξυλωσε το viber   :P  γιατι στις τελευταιες εκδοσεις ειχαν προσθεσει το να μπορεις να διαβαζεις τα sms μεσα απο το viber, ενω αν δεν ειχε συνδεσιμοτητα το προγραμμα του viber, κολλαγε και η εφαρμογη με τα sms.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο, καταλαβα λαθος.

Αλλα και παλι, ξυλωσε το viber   :P  γιατι στις τελευταιες εκδοσεις ειχαν προσθεσει το να μπορεις να διαβαζεις τα sms μεσα απο το viber, ενω αν δεν ειχε συνδεσιμοτητα το προγραμμα του viber, κολλαγε και η εφαρμογη με τα sms.

αυτο εκανα και τωρα το δοκιμαζω.......ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να ξανα γραψω παντως το cleaner master που εχει αυτοματο task killer λες δεν επιρεαζει ε?????βεβαια τα μηνυματα ειναι στην ignore list αλλα την χρειαζομαι αυτη την εφαρμογη για με το που ανοιγω την οθονη μου φτιαχνει την ραμ και δεν κολλαει........ποια ειναι η αποψη σου???

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα φιλε μου, αν βγαλεις το προγραμμα του viber.
Αλλα οπως λες και εσυ, ειναι θεμα δοκιμης μιας και δεν εχω τον συνδιασμο που δουλευεις για να βοηθησω περισσοτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...