ramarg Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 χοχοχο!! Βρήκα, μπήκα, είδα, βγήκα, λέω! out of warranty βρασε ρυζι με τον hm500li.εχω εναν ιδιο,τον οποιο μου ειχαν φερει δωρο ως toshiba.ανακαλυψα οτι ηταν samsung αφού έφαγε τα ψωμιά του Ο χειρότερος σκληρός δίσκος μπορώ να πω..Χωρίς κακομεταχειριση χαλάει.Εμενα ετσι με αφησε.Ειχα και ενα καρο αρχεια μεσα.Εφαγε καμια 20αρια χτυπηματα στο γραφειο,δουλεψε,πηρα τα αρχεια-με αθλιες ταχυτητες-και μετά παρεδωσε πνευμα... Ηταν απο τους πρωτους 2,5αρηδες που δεν χρειαζονταν εξωτερικη τροφοδοσια τοτε,και οπως καταλαβαινεις στα πρωτα κομματια γινονται τα πειραματα. Επομενως σωσε οσα αρχεια μπορεις γτ θα χαλασει εκει που δεν θα το περιμενεις. btw ο σκληρος σιγουρα ΔΕΝ εχει χαλασει απο δικη σου υπαιτιοτητα-υπερβολική/κακή χρήση (Με μολις 1840 start stop και με γενεθλια στην 17η μερα)
CoreUnlimited Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Παίδες έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, παραθέτω τις φωτό που ζητήσατε από το άλλο παιδί να μου πείτε τη γνώμη σας τι να κάνω ως experts ο δίσκος είναι ο SAMSUNG HM500LI Λοιπόν δε ν νομίζω πως και οι δυο δίσκοι των οποίων είδαμε το hd sentinel status... ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ 9% είναι στην ίδια κατηγορία .... Ο πρώτος έχει 9% με 65000+bad/weak και ο δευτερος 9% me 256/3 bad weak..... και εδώ τίθεται ένα ερωτημα πως γίνεται να έχουν το ιδιο health....? Ο 2ος μαλλιστα έχει χρηση 17 ημερών ... Ο δεύτερος νομίζω μπορεί να χρησιμοποιηθει ακόμη αφου ύπαρχουν σιγουρα spare sectors για χρηση..... Με ενα HD Reganarator Πιστεύω οτι οι μισοι απο τους 256 θα ανακτηθουν ..αλλά και να μην ανακτηθουν....ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΚ!!!! Δεν λεω να τρεξει καποιος λειτουργικο αλλά για torrent μια χαρα τον βλε[ω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα