nikos360 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια εχω εναν εσωτερικο σκληρο δευτερο οπου η υγεια του ειναι 9% μου δειχνει το προγραμμα που εχω hard disk sentinel.μηπως μπορω να επαναφερω την υγεια του με καποιο τροπο?
veteranos123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κατά πάσα πιθανότητα όχι αλλά για δοκίμασε low levwl format. 1
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Βασικα με 9 % έπρεπε ηδη να ειχες αρχίσει το backup των αρχείων αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ποιος δίσκος ειναι και ποσο καιρό τον εχεις ?
trujillo2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 θα ελεγα να δοκιμασεις το hdd regenerator , μην περιμενεις ομως θαυματα
veteranos123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Βασικα με 9 % έπρεπε ηδη να ειχες αρχίσει το backup των αρχείων αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ποιος δίσκος ειναι και ποσο καιρό τον εχεις ? έχω εδώ και έναν χρόνο έναν maxtor 80gb με 8% υγεία και 98% performance και δεν καταλαβαίνει τπτ. Μέχρι και το λειτουργικό (windows 8.1) μια χαρά το φορτώνει και δεν έχω χάσει κάποιο αρχείο. Φυσικά δεν είναι σωστό όμως αλλά τον έχω σε ένα pc που δεν με νοιάζει.
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 έχω εδώ και έναν χρόνο έναν maxtor 80gb με 8% υγεία και 98% performance και δεν καταλαβαίνει τπτ. Μέχρι και το λειτουργικό (windows 8.1) μια χαρά το φορτώνει και δεν έχω χάσει κάποιο αρχείο. Φυσικά δεν είναι σωστό όμως αλλά τον έχω σε ένα pc που δεν με νοιάζει. Σύμφωνοι ναι αλλα μπορει να μην πρόκειται για την ιδια περίπτωση , τεσπα ας δοκιμάσει ο φίλος το hdd regenerator και low lvl format και βλέπουμε , μακαρι να μην ειναι τιποτα και να φτιάξει 1
nikos360 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 τον εχω 5+ χρονια περιπου ειναι seagate.τα αρχεια που ηθελα μερικα τα εχασα αλλα τα εσωσα μια χανοταν μια εμφανιζοταν ο σκληρος και του εκανα διαμορφωση.θα δοκιμασω αυτα που μου ειπατε.
άδικος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πριν δοκιμάσεις ο,τιδήποποτε ανέβασε μια φωτό με 1η & 3η καρτέλα από hdsentinel για να δούμε αν όντως μπορεί να ανέβει η υγεία του. Μην ταλαιπωρείσαι εσύ & ο δίσκος άσκοπα. Εξ'άλλου η δουλειά αυτή μπορεί να γίνει & από το ίδιο πρόγραμμα στη pro έκδοση του...
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Σε πρώτη όψη ειναι οτι ο δίσκος ειναι στα τελευταία του , γενικα ομως εχεις καποιο πρόβλημα οτιδήποτε ?
nikos360 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 βασικα ελεγα να του περασω καποια game γιατι ο ssd ειναι γεματος σχεδον.και κανενα torrent
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Για την ώρα μην του περάσεις τιποτα γιατι αν εχει οντως πρόβλημα ( που εχει φαίνεται) θα χάσεις και αυτα που θα βάλεις. Δεν μου απάντησες ομως πρόβλημα φαίνεται να εχει ο δίσκος κολλάει η κανει κατι αλλο ?
nikos360 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 κολλαει μερικες φορες βασικα του ειχα κανει διαμορφωση εσωσα οτι μπορουσα.απλα τον χρησιμοποιουσα για download εσβηνα και περναγα συνεχεια.
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αυτα μου ειπες? Ναί φίλε μου. Αυτή τη στιγμή ο δίσκος έχει περισσότερους κατεστραμένους τομείς απ'όσους μπορεί να καταγράψει το πρόγραμμα (αυτό σημαίνει ΠΟΛΛΟΥΣ). Δε θα έμπαινα καν στο κόπο να στρώσω το δίσκο παρόλο που έχει επίσης πολλούς τομείς που ίσως μπορούν να επανέλθουν διότι δεν θα αλλάξει η υγεία του και πολύ περισσότερο δε θα αλλάξει κάτι στην ουσία, η οποία είναι: ο δίσκος είναι εντελώς επισφαλής. Αν πάλι θέλεις να παίξεις μαζί του και έχεις υπομονή μπορείς να κάνεις ένα write-read test (Δίσκος-> surface test), μιας και διαθέτεις την pro έκδοση, έχοντας κατα νου πως θα διαγράψει οριστικά τα περιεχόμενα του. Θα πάρεις έτσι μια καλή ιδέα πόσο την παλεύει και θα σου δώσει πίσω κάποιους τομείς (ή όχι ). Αλλά μην τον έχεις για πολλά-πολλά.
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Όλους τους τομείς που βγάζει τους βγάζει αδύναμους και όχι κατεστραμμένους,που είναι μεγάλη διαφορά. Το 9% σημαίνει ότι έχει ακόμα 9% περιθώρια από προβληματικούς τομείς που μπορεί να αντικαταστήσει,πριν θεωρηθεί «για πέταμα» . Μιας και δεν λέει ότι έγινε σε στάδια η «ζημιά» ενδέχεται να προέρχονται από ένα γερό κόλλημα των windows την ώρα που γράφανε στον δίσκο και να μην είναι χαλασμένα. Το reinitialize surface που λέει ο άδικος πρέπει να το κάνεις αφού θα δείξει αν όντως είναι προβληματικοί οι αδύναμοι τομείς ή αν είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα