Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ακόμα προσφορά από το huggler για 12 ώρες

PERSONALISED HARDCOVER PHOTO BOOK - 100 PAGE 29CM X 22CM

• τιμή£49.99 £17.00
  • μεταφορικά: £3 (αν δεν έχει αλλάξει)
  • link προσφοράςhttp://www.huggler.com/en/products/hardcovers/personalised-hardcover-photo-book-100-page/29cm-x-22cm
  • Τρόπος αγοράς προσφοράς: Αγοράζουμε το Voucher και, αν κατάλαβα καλά, έχουμε προθεσμία 1 χρόνο για να το χρησιμοποιήσουμε και να φτιάξουμε το άλμπουμ μας.
  • Κωδικός προσφοράς: AP17
  • Χαρακτηριστικά άλμπουμ:
    • Dimensions: 29cm x 22cm (Approx A4)
    • Pages: 100 pages
    • Style: Perfect bound gloss-finish hardcover
    • Photos: Minimum of 100 photos
    • Paper: 200gsm gloss paper (δεν ξέρω μήπως είναι λεπτό το φύλλο)
    • Page Layout: 1 - 25 photos per page
    • Book Themes: Wide range of themes with a choice of 6 different colour covers
    • Creation Time: 30 - 60 minutes (για 100 φύλλα αποκλείεται!!!)

Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η 100σέλιδη προσφορά. Αν κάποιος έχει φτιάξει ένα ίδιο ας μας πει την γνώμη του.

Δημοσ.

απο που ειδες την προσφορα;

δεν εχω παρει καποιο newsletter γι αυτο ρωταω

μου ήρθε πριν μια ώρα περίπου

δεν ξέρω μήπως επειδή ήμουν μέλος από παλιά (mymemory) μου έρχονται πιο γρήγορα  :-D

λινκ προσφοράς: http://us4.campaign-archive1.com/?u=6b81274e7fd4a43aeb8609305&id=a16145b96f&e=ac1c227fb2

Δημοσ.

Και σε εμένα ήρθε που δεν ήμουν ποτέ στο MyMemory. Έτσι νόμιζα κι εγώ κάποια στιγμή αλλά μάλλον είναι τυχαίο. Ενώ του e-shop εξακολουθούν να μου έρχονται αργότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ακόμα προσφορά από το huggler για 12 ώρες

PERSONALISED HARDCOVER PHOTO BOOK - 100 PAGE 29CM X 22CM

• τιμή£49.99 £17.00
  • μεταφορικά: £3 (αν δεν έχει αλλάξει)
  • link προσφοράςhttp://www.huggler.com/en/products/hardcovers/personalised-hardcover-photo-book-100-page/29cm-x-22cm
  • Τρόπος αγοράς προσφοράς: Αγοράζουμε το Voucher και, αν κατάλαβα καλά, έχουμε προθεσμία 1 χρόνο για να το χρησιμοποιήσουμε και να φτιάξουμε το άλμπουμ μας.
  • Κωδικός προσφοράς: AP17
  • Χαρακτηριστικά άλμπουμ:
    • Dimensions: 29cm x 22cm (Approx A4)
    • Pages: 100 pages
    • Style: Perfect bound gloss-finish hardcover
    • Photos: Minimum of 100 photos
    • Paper: 200gsm gloss paper (δεν ξέρω μήπως είναι λεπτό το φύλλο)
    • Page Layout: 1 - 25 photos per page
    • Book Themes: Wide range of themes with a choice of 6 different colour covers
    • Creation Time: 30 - 60 minutes (για 100 φύλλα αποκλείεται!!!)

Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η 100σέλιδη προσφορά. Αν κάποιος έχει φτιάξει ένα ίδιο ας μας πει την γνώμη του.

Είναι για Γάμο πχ και τέτοια πράγματα.. Πιο PROFI δλδ.

Δημοσ.

Εκανα παραγγελια 2 τεμαχια με paypal αλλα μου εβγαλε error στο site και μου ειναι pending στο paypal...

Την προηγουμενη φορα δεν ειχα προβλημα.

Δημοσ.

ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξω τα 2 αλμπουμ που αγόρασα στην τελευταία προσφορά του huggler. Άσε που 100 σελίδες μου φαίνονται υπερβολικά πολλές για μένα, οπότε όχι αυτην την φορά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έβαλα 4 μέσω paypal και μου ήρθαν στα καπάκια τα voucher..

Thanx. Τους εστειλα mail μπας και βγαλω ακρη.

Επεξ/σία από skar1983
Δημοσ.

Ακόμη κι αν δεν σου ήρθε eMail, τα vouchers, εφόσον έχει γίνει σωστά η αγορά, μπορείς να τα δεις στο λογαριασμό σου. Κάνε login στο λογαριασμό σου, πάνε στο My Account -> My Order History -> scroll down και click στο tab My Vouchers. Όλοι οι κωδικοί σου πρέπει να είναι εκεί.

Δημοσ.

Ακόμη κι αν δεν σου ήρθε eMail, τα vouchers, εφόσον έχει γίνει σωστά η αγορά, μπορείς να τα δεις στο λογαριασμό σου. Κάνε login στο λογαριασμό σου, πάνε στο My Account -> My Order History -> scroll down και click στο tab My Vouchers. Όλοι οι κωδικοί σου πρέπει να είναι εκεί.

Δεν εμφανιζονται. Και απαντηση τους δεν εχω ακομη.

Το paypal μου εχει σε pending 2 * 17 pounds.

Και στο winbank φαινονται δεσμευμενα τα χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...