giannhs13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εχω την ψυκτρα Thermalright True Spirit 120M BW Rev.A CPU Cooler http://www.eworld.com.gr/products/details/3386/Thermalright-True-Spirit-120M-BW-Rev.A-CPU-Cooler στρεσαρα τον επεξεργαστη για 5 λεπτα συνεχομενα τον ι7 3770 με το πριμε95 επισυναπτω και μετρησεις σε στρες και σε κατασταση ηρεμιας του επεξεργαστη .. ηθελα να ρωτησω τοσο καλη ειναι αυτη η ψυκτρα και εχω τοσο χαμηλες θερμοκρασιες??? η ειναι λαθος μετρηση??? στο βιος με λει 35 βαθμους οταν το ειχα στρεσσαρει.. επισυναπτω και μετρησεις να μου πειτε την γνωμη σας..
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πολυ φυσιολογικές και λογικές μου φαίνονται οι θερμοκρασίες
giannhs13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 οκ εβαλα και το aida οπως ειπε ο φιλος το ιδιο με εβγαλε ιδιες τιμες πανω κατω ...με την εργοστασιακη ψυκτρα επιανα τους 75 με 80 σε 70% δλδ οταν εκανα μετατροπες σε ταινιες ...τοσο μεγαλη διαφορα δλδ ρε παιδια η εργοστασιακη με αυτη την ψυκτρα??? η ειναι πολυ καλη η συγκεκριμενη ψυκτρα??
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Η συγκεκριμένη ειναι αρκετά καλή ψύκτρα για τα χρήματα της αλλα γενικα ναι υπάρχει μεγάλη διαφορά της aftermarket ψύκτρας με την μαμα
giannhs13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έβαλα παστα την εργοστασιακη που είχε μέσα στην συσκευασια η ψυκτρα..λες αν βάλω καμία arctic silver θα εχω καλύτερα αποτελεσματα;
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πιστεύω οτι με την arctic silver θα εισαι καλύτερα αν και μη φανταστείς διαφορές της τάξεως ξέρω γω των 15 βαθμών , και οι πάστες που εχουν οι ψύκτρες μέσα ειναι παρα πολυ καλές αλλα κατα την γνώμη μου αν εχεις arctic silver βάλε αυτην
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα