Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος! Παραγγέλνετε scanner στα 0.01 cent και μετά λέτε ήταν μούφα, μου ακύρωσαν την παραγγελία?

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος! Παραγγέλνετε scanner στα 0.01 cent και μετά λέτε ήταν μούφα, μου ακύρωσαν την παραγγελία?

χαχαχαχχααχαχαχχα 

Ελα ντε.. ρωτανε και μαλιστα ΣΟΒΑΡΑ.

Πες και εσυ ενα ΝΑΙ :D

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος! Παραγγέλνετε scanner στα 0.01 cent και μετά λέτε ήταν μουφία, μου ακύρωσαν την παραγγελία?

Εμένα μόνο και μόνο επειδή έστειλαν να παραλάβω θα φάνε καταγγελία :devil:  αν δεν μπορούν να έχουν ένα κατάστημα της προκοπής ας :X  έτσι ανοίγω και εγώ κατάστημα να δουλεύω τον κόσμο. Είμαστε σοβαροί τώρα να στέλνεις στον άλλο μήνυμα έλα να παραλάβεις και πάνω που είχα ξεκινήσει να μου λένε λάθος δεν υπάρχει το προϊόν και η τιμή είναι λάθος. 5 λεπτάκια θα χάσω αλλά την καταγγελία τους θα την φάνε αν δεν μου είχε έρθει για παραλαβή μπορεί να το παράβλεπα αλλά τώρα όχι.

Cosmodata Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Αγαπητέ κ/κα CAPTAIN NEMO, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με Αριθμό παραστατικού 69690

To Me

Apr 2 at 1:15 PM
Αγαπητέ κ/κα CAPTAIN NEMO,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με Αριθμό παραστατικού 666666666 είναι έτοιμη, βρίσκεται στο κατάστημα Cosmodata της Αθήνας στην οδό Στουρνάρη 25 και μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στα καταστήματα Cosmodata και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά.

Και μην Ξεχνάτε.

Κάντε Like στο Facebook και ενημερωθείτε για τους διαγωνισμούς, τα δώρα και τις Καλύτερες Προσφορές μας.

Φιλικά,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Cosmodata

Τομέας Logistics

Τηλ Επικοινωνίας : 2111038000

Web : www.cosmodata.gr

• Like 1
Δημοσ.

παιδια οντωσ ισχυσε αυτό? δεν σας ακυρωσαν την παραγκελια?

Τι λες ρε φιλε? Πες οτι κανειΣ πλακα για την παραΓΚελια.

• Like 3
Δημοσ.

@Captain Nemo, τι καταγγελία να τους κάνεις σ' αυτή την τιμή?

Βαρβάτη  :-)  δεν παίζει ρόλο η τιμή και το να στέλνουν ειδοποίηση παραλαβής είναι πολύ χοντρό πρέπει να βάλουν μυαλό και να φτιάξουν το σύστημα τους κόντευαν να μου πούνε ότι είναι καθοδόν προς την οικία μου βρε θα τους μπομπαρδίσω δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου

Δημοσ.

Φυσικά στους Όρους Χρήσης του site σίγουρα θα αναφέρονται κάπου για τυχόν τυπογραφικά λάθη ή κάτι παρόμοιο κλπ...

Δημοσ.

αυτά θα τα κρίνουν τα αρμόδια όργανα αν δουν ότι η καταγγελία μου είναι λάθος δεν θα την προχωρήσουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...