nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλημέρα. Το asus DSL-N11 πέθανε . θέλω να βρω ασύρματο router με περιορισμένο όμως budget (δεν ξέρω πόσα ακόμα αλλα σίγουρα όχι 100+). Η χρήση που προορίζεται ειναι για 2 pc , wifi για τα κινητά κλπΑπο games παίζω μόνο online οπότε ειναι βασικό να μην έχω τίποτα θέματα με dc κλπ (κακή εμπειρία το Asus).Θα παρακαλούσα να μην μπείτε σε εξειδικευμένες αναλύσεις γιατι μπήκα σε παρόμοια topics και μου ηρθε ζαλάδα (too much info) γιατι το μόνο που με νοιάζει ειναι να μπορώ να παίζω σαν άνθρωπος και να μην έχω θέματα με disconects κλπ. Α! και αγορά μόνο απο Ελλάδα Αντε να πάρω γιατι με έχουν πρίξει στο σπίτι ποιος θα προτοκάτσει στο pc να μπεί internets.(έχω βάλει προσωρινά ένα modem παλιό ).
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 50ρι με 60ρι θα έλεγα αλλα αν υπάρχει κάτι καλό με 70 και δεν υπάρχει τίποτα κάτω απο αυτή την τιμή είμαι ανοιχτός ..
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 δε ξερω αν σε ενδιαφερει,αλλα εχω ενα us robotics 9108 και καθεται. αν ψαξεις θα βρεις οτι ειναι παλιο μεν αλλα κορυφαιο. επισης δουλευει με το dmt tool
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 το dmt tool τι ειναι ?υποστιρίζει adsl2+ έτσι ?ενδιαφέρομαι ofc , στείλε pm για τα υπόλοιπα (τιμη κλπ)όποιος άλλος γνωρίζει ας προτείνει κάτι , γιατι το βιάζομαι λιγοthanks
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 σε 70 ευρω μπορεις να πας ειτε σε d-link.διαφορα μοντελα στα λεφτα αυτα που θες ειτε σε netgear πχ dgn2200. απο εκει και περα υπαρχει και η λυση καποιο μεταχειρισμενο κτλ. το dmt tool τι ειναι ?υποστιρίζει adsl2+ έτσι ?ενδιαφέρομαι ofc , στείλε pm για τα υπόλοιπα (τιμη κλπ)όποιος άλλος γνωρίζει ας προτείνει κάτι , γιατι το βιάζομαι λιγοthanks to 9108 ναι παιζει adsl2+> dmt tool=προγραμμα για να πειραξεις το snr(margin) για να συγχρονισεις πιο ψηλα(αν αντεχει η γραμμη παντα) 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 τελικά δεν βρήκα ακόμα.αν μπορεί να προτείνει κάποιος κάτι μέχρι 40-50 euro ας πειθα πάρω άλλο σε κανα 6μηνο οπότε δεν με ενδιαφέρει να αντέξει χρόνια , απλά να κάνω τη δουλειά μου χωρίς προβλήματα για τώρα
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 τελικά δεν βρήκα ακόμα. αν μπορεί να προτείνει κάποιος κάτι μέχρι 40-50 euro ας πει θα πάρω άλλο σε κανα 6μηνο οπότε δεν με ενδιαφέρει να αντέξει χρόνια , απλά να κάνω τη δουλειά μου χωρίς προβλήματα για τώρα ειναι κριμα να παρεις κατι τωρα και μετα απο 6 μηνες να δωσεις καινουρια λεφτα.με αυτα τα λεφτα θα πηγαινα σε dlink προσωπικα.θα βρεις αρκετα μοντελα σε αυτα τα λεφτα σε d link που την θεωρω μια ενταξει μαρκα και τιμια. πχ http://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 σε 6 μηνες θα αλλάξω εταιρία και θα πάρω έτσι κ αλλιώς απο εκεί άλλο routerδεν ειναι οτι λυπάμαι να δώσω 20-30 παραπάνω αλλα αυτό το μήνα έχω ξηλωθεί κανονικόταταέσκασα ενα 700ρι και μου έφυγε η μαγκιά και αυτά ειναι το max των δυνατοτήτων για να μη ξεμείνω κιόλας δεν ήξερα οτι τα d-link ειναι καλά , ιδέα δεν έχω απο μάρκεςthanks για τη βοήθεια
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 και εταιρεια να αλλαξεις το dlink θα ειναι καλυτερο απο αυτο που θα σου δωσουν 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ~~~Up~~~τελικά πήρα το us robotics 9108 του ntinaraτώρα μένει να φτάσει (ποιο αργοί κ απ τον αργό θάνατο ειναι στα ελτά , ακόμα Αθήνα το έχουν κ το έστειλε χθες πρωι πρωι...)ελπίζω να έρθει αυριο να προλάβω να το σετάρω πριν μπω χειρουργίο , γιατι μετά άντε να δώσω οδηγείες σε άσχετο άτομο να το εγκαταστήσει
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ~~~Up~~~ τελικά πήρα το us robotics 9108 του ntinara τώρα μένει να φτάσει (ποιο αργοί κ απ τον αργό θάνατο ειναι στα ελτά , ακόμα Αθήνα το έχουν κ το έστειλε χθες πρωι πρωι...) ελπίζω να έρθει αυριο να προλάβω να το σετάρω πριν μπω χειρουργίο , γιατι μετά άντε να δώσω οδηγείες σε άσχετο άτομο να το εγκαταστήσει ενα username Και ενα password θελει.δεν ξερω αν ειχε περασει ο ntinaras το τελευταιο firmware.για τα ελτα υπομονη.δεν ειναι courrier οποτε υπομονηηηηη.
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ήρθε και δουλευει άψογα. Και σε τέλεια κατάσταση σαν καινούριο . Να τον προτημάτε σχετικά με το fw δεν ξέρω αν ειναι το τελευταίο που ειχε βγεί. Χρειάζεται upgrade ? Version: Abyssos 3.04L.01.13 (Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2007 10:53:00 πμ) 1053_032307-3.04L.01.A2pB021c.d17m θα κοιτάξω σήμερα μήπως μπορέσω να ανεβάσω την ταχύτητα με το DMT Tool γιατι μου είχαν κλειδώσει χαμηλώτερα απ τον Οτε νομίζοντας οτι έφταιγε η γραφή ενώ ηταν το router το μόνο περίεργο ειναι το παρακάτω που θα κοιτάξω αυτή τη στιγμή γιατι βγάζει 2 fail Test the connection to your local network Test your Ethernet Connection: PASS Help Test your Wireless Connection: PASS Help Test the connection to your DSL service provider Test ADSL synchronization: PASS Help Test ATM OAM F5 segment ping: FAIL Help Test ATM OAM F5 end-to-end ping: FAIL Help Test the connection to your Internet service provider Test PPP server connection: PASS Help Test authentication with ISP: PASS Help Test the assigned IP address: PASS Help Ping default gateway: PASS Help Ping primary Domain Name System Server: PASS Help
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 έβγαλα snapshotμπορεί κάποιος να μου πει στα πόσα μπορεί να κλειδώσει η γραμμή μου ? γιατι τώρα ειναι στα 6,1 μετά απο ρύθμιση του ΟΤΕ με σύνδεση εώς 24.Παλιά είχα διπλάσια ταχύτητα αλλα αφού έφταιγε το router θέλω να κλειδώσω πάλι παραπάνω.πήγα special-> misc-> unlock experimental area και στο tab δεξιά του CLI επιλέγω ADSL2+ανεβάζω την μπάρα του noisemargin απο 100% σε 150% και το up/down παραμένουν ίδιαειναι τσεκαρισμένα trellis/bitswap όπως στις εικονες του οδηγούκάνω κάτι λάθος? παίζει να ειναι ADSL2 η γραμή και όχι ADSL2+ ? xD!
Ntinaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 κατεβασε το στο 10-30% και δες ενα username Και ενα password θελει.δεν ξερω αν ειχε περασει ο ntinaras το τελευταιο firmware.για τα ελτα υπομονη.δεν ειναι courrier οποτε υπομονηηηηη. ειναι το τελευταιο και ειναι Modded ωστε να κανει απειρα retry σε περιπτωση που το dslam νομιζει οτι εχεις λαθος κωδικο. ειχα αυτο το προβλημα παλια με τον οτε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα