Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας ,ας αρχισω με λιγο προϊστορια,ειμαι στην Forthnet απο το 2001 στο περιπου ξεκινωντας με pstn ,περι το 2006 με 07 πηγα σε ADSL παλι στην ιδια εταιρεια στα 768kbps και με διαφορες αναβαθμισεις "δωρεαν" απο την εταιρεια εφτασα στα 2mbps τα τελευταια χρονια τα οποια εχω μεχρι και σημερα.

Σε αυτα τα 2mbps τα πληρωνω μεχρι και σημερα 17 ευρω το μηνα σε διμηνο λογαριασμο 34 ευρω,χωρις τηλεφωνια double pack κ.τ.λ.

Ειδα στο site της εταιριας οτι οι τιμες στην 24αρα γραμμη ειναι 19 ευρω και σκεφτηκα να παρω τηλεφωνο να ρωτησω τι γινεται στην εξυπ πελατων και με 2 ευρω παραπανω εχω 24αρα.

Ερωτηματα προς το φορουμ,εχουν καταργηθει οι 2αρες γραμμες; αν ναι εγω γιατι εχω ακομη 2αρα ,μηπως επρεπε να εχει γινει upgrade δωρεαν στα 24;;

Μηπως πρεπει να παρω τεχνικο να μου αλλαξει την συνδεση προς τα πανω,ο λογαριασμος μου γραφει ακομη κατα 99% 2mbps.

Εν ολιγοις τι με συμφερει να κανω,ενδιαφερομαι μονο για ιντερνετ και τιποτα αλλο απο αυτην την εταιρια.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Με ΜΕΓΑΛΗ επιφυλαξη ΟΛΑ αυτα που σου λεω...

Προσωπικο παραδειγμα:ειχα HOL στα 6Mbps και στην ανανεωση του συμβολαιου αποφασισα να παω στα (εως) 24Mbps.Η "μεταβαση" εγινε με "ηλεκτρονικη εντολη" χωρις να χρειαστει να ερθει καποιος τεχνικος.Αρα λοιπον υποθετω οτι δεν χρειαζεται τεχνικος αλλα απο τα "κεντρικα" αλλαζουν την ταχυτητα...

Αυτο που ισχυει γενικα (και καπου μεσα στο συμβολαιο θα πρεπει να αναγραφετε) ειναι οτι μετα την ληξη του συμβολαιου ο παροχος συνεχιζει να σου προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες στην τιμη που ειχαν οταν υπεγραφες το συμβολαιο.

Προσωπικο παραδειγμα (ξανα):τα 6Mbps ηταν προσφορα (μαζι με χρονο ομιλιας) στα 17ευρο μετα τον ενα χρονο που τελειωσε το συμβολαιο μου η τιμη για τα 6Mbps και τον χρονο ομιλιας πηγε στα 21ευρο παρα το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο υπηρχε προσφορα καλυτερου πακετου σε χαμηλοτερη τιμη απο την HOL...

Αυτο που λες για "καταργηση" των 2Mbps και το δωρεαν upgrade δεν το γνωριζω αλλα αφου το "κοψιμο" της ταχυτητας γινεται ηλεκτρονικα δεν νομιζω οτι τους ειναι δυσκολο να το κανουν...(για το upgrade μιλα μαζι τους να δεις τι θα σου πουν...)

Εγω θα σου προτεινα να βρεις καποια προσφορα απο ΑΛΛΟ παροχο και να κανεις αιτηση φορητοτητας κατα 99.99% θα σε παρουν απο την Forthnet να σου κανουν την ιδια (ισως και καλυτερη) προσφορα...Στην περιπτωση που δεν σε παρουν (0,01% μην ξεχνιομαστε) πας στον νεο σου παροχο οποτε και παλι εισαι κερδισμενος...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου και την βοηθεια σου,εμενα μια απο τις αποριες μου ειναι αφου και μετα που πηρα τηλεφωνο μου παν οτι δεν προσφερουν πλεον 2αρες και 8αρες γραμμες και στον τιμοκαταλογο τους φαινεται οτι δεν υπαρχει αλλη γραμμη περα της 24αρας,

http://www.forthnet.gr/media/broadband/internet/forthnet_internet_price-list-2013.pdf

Γιατι αφηνουν πελατες με 2αρες γραμμες και δεν ειτε να κανουν upgrade μονοι τους οπως στα προηγουμενα απο 768 στα 2 ειτε να σε παρουν τηλεφωνο να σου πουν με 2-3 ευρω παραπανω πας στα 24 ,τι καθεσαι στα 2...

Εγω σαν συνδρομητης τους σε ποια κατηγορια παροχων υπηρεσιων τους υπαγομαι,αφου δεν υπαρχουν 2αρες,ειμαι μια κατηγορια μονος μου,lol.

Κανας αλλος που να χει ιδια εμπειρια;;;

Δημοσ.

Με ΜΕΓΑΛΗ επιφυλαξη ΟΛΑ αυτα που σου λεω...

Προσωπικο παραδειγμα:ειχα HOL στα 6Mbps και στην ανανεωση του συμβολαιου αποφασισα να παω στα (εως) 24Mbps.Η "μεταβαση" εγινε με "ηλεκτρονικη εντολη" χωρις να χρειαστει να ερθει καποιος τεχνικος.Αρα λοιπον υποθετω οτι δεν χρειαζεται τεχνικος αλλα απο τα "κεντρικα" αλλαζουν την ταχυτητα...

Αυτο που ισχυει γενικα (και καπου μεσα στο συμβολαιο θα πρεπει να αναγραφετε) ειναι οτι μετα την ληξη του συμβολαιου ο παροχος συνεχιζει να σου προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες στην τιμη που ειχαν οταν υπεγραφες το συμβολαιο.

Προσωπικο παραδειγμα (ξανα):τα 6Mbps ηταν προσφορα (μαζι με χρονο ομιλιας) στα 17ευρο μετα τον ενα χρονο που τελειωσε το συμβολαιο μου η τιμη για τα 6Mbps και τον χρονο ομιλιας πηγε στα 21ευρο παρα το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο υπηρχε προσφορα καλυτερου πακετου σε χαμηλοτερη τιμη απο την HOL...

Αυτο που λες για "καταργηση" των 2Mbps και το δωρεαν upgrade δεν το γνωριζω αλλα αφου το "κοψιμο" της ταχυτητας γινεται ηλεκτρονικα δεν νομιζω οτι τους ειναι δυσκολο να το κανουν...(για το upgrade μιλα μαζι τους να δεις τι θα σου πουν...)

Εγω θα σου προτεινα να βρεις καποια προσφορα απο ΑΛΛΟ παροχο και να κανεις αιτηση φορητοτητας κατα 99.99% θα σε παρουν απο την Forthnet να σου κανουν την ιδια (ισως και καλυτερη) προσφορα...Στην περιπτωση που δεν σε παρουν (0,01% μην ξεχνιομαστε) πας στον νεο σου παροχο οποτε και παλι εισαι κερδισμενος...

στη forthnet έχει με 15 ευρώ το μήνα ήδη μόνο για ίντερνετ με προπληρωμή για ένα χρόνο για 24 Μbps 

Δημοσ.

Αφου σου ειπαν οτι δεν προσφερουν 2 και 8 Mbps επρεπε να τους πει:"Αφου δεν τα προσφερετε εγω γιατι συνεχιζω να εχω 2Mbps;" τουλαχιστον να μαθαιναμε την δικαιολογια που θα εβρισκαν...Εγω σου προτεινω να "ζυγισεις" τις αναγκες σου (πχ θες χρονο ομιλιας;μπορεις να το συνδιασεις με κινητο;) και να σιγουρα θα βρεις κατι πιο συμφερον...

Οι παροχοι ειναι μετρημενοι...

OTE (συνδιασμος με cosmote ή OTE Tv)

HOL (συνδιασμος με Vodafone)

Wind

Forthnet (συνδιασμος με NOVA)

Cyta

Βεβαια απαραιτητη προυποθεση ειναι να καλυπτει την περιοχη σου το "ιδιοκτητο" δικτυο τους...

Δημοσ.

Πολυ καλη ερωτηση ,τους ξαναπηρα και μου λενε αυτο που βλεπω στον τιμοκαταλογο ειναι για αυτους που ειναι στο παροχο δικτυο..τηλεφωνια της forthnet Και εγω ειμαι στον ΟΤΕ και εγω εχω μονο ιντερνετ απο αυτους.

Παλι δεν καταλαβα,αυτες οι τιμες δηλαδη στο site που εβαλα απο πανω ειναι χωρις τα παγια της τηλεφωνιας της forthnet;;και αλλες τιμες εχουν για αυτους που ειναι σε αλλα δικτυα..και γιατι δεν τα γραφουν καπου;;

Δηλαδη για να εχεις μονο ιντερνετ απο αυτους περιοριζεσαι στα 2mbps στα 17 ευρω,πρεπει να πας αναγκαστικα και στην τηλεφωνια τους...

Mετα μπλεξανε τα συστηματα τους και δεν μπορουσαν να δουν τι καλυτερο μπορω να κανω ,θα με ξανακαλεσουν..

Δεν θελω να αλλαξω και εταιρια ,τους εχω συνηθισει τοσα χρονια και αυτους και το email τους.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι μετά από τόσα χρόνια έχεις ξεχάσει τα προγράμματα από τα οποία πέρασες.

Ξεκαθάρισε πρώτα σε ποιον πάροχο είσαι σε τηλεφωνία και σε ποιον σε ίντερνετ, δηλαδή σε ποιον πληρώνεις για το ένα και σε ποιον για το άλλο και μετά βλέπεις και αποφασίζεις το τι θα κάνεις.

Πάντως, τρέχουν δύο προσφορές, αρκετά δελεαστικές, η πρώτη από τη Forthnet στα 29,90€, με τηλεφωνία (σε σταθερά και σε κινητά) και Νόβα strart pack και η δεύτερη από την Wind με 20€, με πολλά έξτρα χωρίς Νόβα, φυσικά.

Δημοσ.

Δεν εχω ξεχασει τιποτα,στο αρχικο μου ποστ ,γραφω οτι πληρωνω στην forthnet internet 17 τον μηνα,χωρις τηλεφωνια.

Σε αυτα τα 2mbps τα πληρωνω μεχρι και σημερα 17 ευρω το μηνα σε διμηνο λογαριασμο 34 ευρω,χωρις τηλεφωνια double pack κ.τ.λ.

Οπως ειπα και στην εξυπηρετηση,θελω να δω τι καλυτερο μπορω και αν μπορω να κανω παραμενοντας ως εχει στις συνδρομες μου.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι μετά από τόσα χρόνια έχεις ξεχάσει τα προγράμματα από τα οποία πέρασες.

Ξεκαθάρισε πρώτα σε ποιον πάροχο είσαι σε τηλεφωνία και σε ποιον σε ίντερνετ, δηλαδή σε ποιον πληρώνεις για το ένα και σε ποιον για το άλλο και μετά βλέπεις και αποφασίζεις το τι θα κάνεις.

Πάντως, τρέχουν δύο προσφορές, αρκετά δελεαστικές, η πρώτη από τη Forthnet στα 29,90€, με τηλεφωνία (σε σταθερά και σε κινητά) και Νόβα strart pack και η δεύτερη από την Wind με 20€, με πολλά έξτρα χωρίς Νόβα, φυσικά.

στη forthnet -nova για 12 μήνο έχει 29,90 και στη wind για 12 μήνο έχει 32 ευρώ και όχι 20 . Τα 20 ευρώ είναι για 24 μήνες συμβόλαιο και μετά τον πρώτο χρόνο δίνεις 25 ευρώ το μήνα και ισχύει μόνο για on-line αιτήσεις 

Δημοσ.

Και τελειωνοντας σαν επισημη απαντηση απο αυτους ελαβα οτι δεν μπορω να κανω τιποτα καλυτερο απο τα 2mbps στα 17 ευρω αν θελω να εχω ΟΤΕ στο τηλεφωνο ,ουτε 8αρα γραμμη ουτε τιποτα.

Αν θελω 24αρα πρεπει να παω σε αυτους,θελεις ιντερνετ μονο απο μας και τηλεφωνο ΟΤΕ μονο 2mbps σου δινουμε,αυτο που εχεις τοσα χρονια..

Τα συμπερασματα δικα σας.

Δημοσ.

Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εννοεις με το "αν θελω να εχω ΟΤΕ στο τηλεφωνο ,ουτε 8αρα γραμμη ουτε τιποτα.

Αν θελω 24αρα πρεπει να παω σε αυτους,θελεις ιντερνετ μονο απο μας και τηλεφωνο ΟΤΕ μονο 2mbps σου δινουμε,αυτο που εχεις τοσα χρονια.." Πληρωνεις και παγιο ΟΤΕ ή μονο τα 17ευρο στην forthnet; (Αυτο μου θυμιζει τις εποχες που οι παροχοι δεν ειχαν δικο τους δικτυο και πληρωναμε το παγιο -και τα τηλεφωνα- στον ΟΤΕ και ιντερνετ σε αυτους...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταθερο τηλεφωνο ΟΤΕ,Forthnet internet εχω.

Πληρωνω και παγιο ΟΤΕ για το σταθερο μου.

Εγω εχω μεινει στις εποχες που σε ρωταγανε τι ιντερνετ εχεις και οχι τι πακετο εχεις.

Δηλαδη να με ικανοποιει ο ΟΤΕ σαν τηλεφωνια και η forthnet σαν ιντερνετ δεν  παιζει στην εποχη μας,η να βρισκω χαλια τον ΟΤΕ σαν παροχο ιντερνετ και χαλια την Forthnet σαν παροχο τηλεφωνιας,η το σεναριο να ειμαι καλυμενος με το πακετο OTE TV και ΟΤΕ τηλεφωνο και απο την forthnet να χρειαζομαι μονο το ιντερνετ της και αυτη μου δινει 2mbps στα 17 ευρω,σε σταθερο πελατη της 15 χρονων;

Πρεπει να αλλαξω εταιριες δηλαδη αναγκαστικα και να χω ολα σε μια.

Επεξ/σία από nikx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...