21century Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έχω ένα macbook λευκο 13,3 τέλος του 2008, το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά αλλά σκληρό, είδα κάπου ότι υπάρχει διάφανο πληκτρολόγιο που ταιριάζει πάνω του όπως έχουν τα νεώτερα macbook, που μπορώ να το βρώ γιατί το θέλω από ελληνικό κατάστημα...
ramarg Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Έχω ένα macbook λευκο 13,3 τέλος του 2008, το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά αλλά σκληρό, είδα κάπου ότι υπάρχει διάφανο πληκτρολόγιο που ταιριάζει πάνω του όπως έχουν τα νεώτερα macbook, που μπορώ να το βρώ γιατί το θέλω από ελληνικό κατάστημα... ζητησε το moshi clearquard 13.3. κανει αψογα για ολα τα προ,μιας και εχουν ιδια διαταξη πληκτρολογιου,ειναι εξαιρετικα λεπτο και διαφανο για να περναει ο οπισθιος φωτισμος του πληκτρολογιου,πλενεται κανονικα,και φυσικα προστατευει.35 πρεπει να εκανε,αλλα το αγορασα σε περιοδο εκπτωσεων τριτων αξεσουαρ και μου βγηκε 20.Δεν ξερω εαν θα το βρεις σε αυτη την τιμη,αλλα και 35 να δωσεις τα αξιζει τα λεφτα του 1000%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα