TASOS60 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έσπασε η οθονη του λάπτοπ ενος φίλου(μαρκας acer). Ειχα ένα παλίο λάπτοπ(μαρκας dell) που έχει ίδο μέγεθος οθόνης. Σύνδεσα την οθόνη του dell στον acer και μου δείχνει λίγο θολά τα γράμματα.Αν το συνδέσω με hdmi φαινετε κανονικά σε άλλη οθόνη.Μήπως φταίει η καλωδιοταινία? Δεν βρήκα ιδια καλωδιοταινια να δοκιμάσω. Φοβαμαι αν παραγκείλω οθόνη θα μου κάνει το ίδιο πρόβλημμα. Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πιθανόν δεν ειναι συμβατή η οθόνη απόλυτα , αν παρεις για το acer που εχεις την ίδια οθόνη η συμβατή δεν θα εχεις πρόβλημα φυσιολογικά , στο ebay κοιτα να δεις σε τι τιμές παίζει η οθόνη 1
coolerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 γενικά η οθόνες dell είναι λίγο "περιέργες" σε συμβατότητα με άλλα laptop. την έχω "πατήσει" και εγώ
TASOS60 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ωραια πηρα μια απο ebay και μου κανει τα ιδια. Αυτη την φορα φαίνονται πιο φωτεινα ολα! Εχει προβλημμα η οθόνη που με έστειλε?
coolerman Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ωραια πηρα μια απο ebay και μου κανει τα ιδια. Αυτη την φορα φαίνονται πιο φωτεινα ολα! Εχει προβλημμα η οθόνη που με έστειλε? μήπως θέλει ρύθμιση η φωτεινότητα τις οθόνης με τα ανάλογα πλήκτρα;; ανέβασε φωτό.
TASOS60 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δεν παίζει θέμα ρυθμισής φωτεινοτήτας το ειχα τσεκαρει. Θα παραγκείλω και μια καλωδιοταινία. 1
TASOS60 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Επαναφέρω το θέμα γιατι άλλαξα καλωδιοταινιά και παλί μου τα δείχνει πιο φωτεινα! Εστειλα και στον seller στο ebay. Να θυμίσω είχα αλλάξει και οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα