Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου στα παιδιά!

Το λοιπόν: Έχω φτιάξει ένα συστηματάκι και θα ήθελα τη γνώμη σας - σε λίγες ώρες, μάλιστα, λέω να πάω να το παραγγείλω...

Το βαλάντιό μου είναι €800 (η τιμή του πάει στα 810, οπότε είμαι ΟΚ)

Είναι το πρώτο μηχάνημα που προορίζω ΚΑΙ για (κάπως απαιτητικά) games (Προσοχή! ΟΧΙ online, έτσι; Δεν είμαι φίλος του σπορ...)

Από κει και ύστερα: Εφαρμογές γραφείου (office), σερφάρισμα, downloading... Τα παραπάνω, μπορεί να γίνονται και σε συνδυασμό - π.χ. οδηγώ τη νταλίκα μου στο ETS2 και ταυτόχρονα κατεβάζω να βρίσκεται και καμμιά ταινιούλα για το βράδυ.

Ηχεία και οθόνη υπάρχουν ήδη. (Δεν είμαι τόσο ακουστικός, όσο οπτικός τύπος, οπότε δεν μου χρειάζεται ξεχωριστή κάρτα ήχου). Η οθόνη που έχω βγάζει ανάλυση 1920Χ1080.

Τα Win8 τα θέλω α-π-α-ρ-α-ί-τ-η-τ-α (παθών και μαθών).

Και περνάω στο σύστημα που έφτιαξα. Στα υπ' όψιν ότι η φόρμα δημιουργήθηκε από γνωστή αλυσίδα του χώρου, από την οποία και σκοπεύω να αγοράσω το εν λόγω μηχάνημα (αγορά και συναρμολόγηση).

Α! Με την ευκαιρία... Δεν είμαι και τόσο σχετικός με τα του χώρου, ωραία;

Μητρική: Gigabyte 970A UD3P

Επεξεργαστής: AMD FX 6300

Κάρτα Γραφικών: (2X) R7 270 στα 2GB

Μνήμη: 1X 8GB στα 1600 MHz

Σκληρός: 1T και ένας 64άρης SSD

Τροφοδοτικό: Corsair 600άρι 80+ Bronze

Αναπαραγωγή: ένα απλό DVD-RW της Samsung

Σε ποντίκι και πληκτρολόγιο, βρίσκω καλό το συνδυασμό των Comfort της Microsoft, ενώ έχω "κοτσάρει" κι ένα ανεμιστηράκι Apache...

Λοιπόν; Πώς σας φαίνεται;

Φυσικά, οι όποιες ιδέες / προτάσεις / συστάσεις είναι ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες. (Π.χ. να προστεθεί καμμια ψύκτρα ή να μπεί μία GPU αντί για δύο που έχω). Σίγουρα, εσείς ξέρετε καλύτερα και περισσότερα! Μόνο, θα σας παρακαλέσω πολύ, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε σταθερό αυτό το χρηματικό επίπεδο - άντε... 10 πάνω, 10 κάτω!)

(Σημείωση: Δεν έχω ασχοληθεί - ακόμη - με το προσφιλές άθλημα του overclocking, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μέλλει γεννέσθαι)

Σας ευχαριστώ πολύ!

Ουπς! Γράψτε λάθος... R7 240 - μακάρι να ήταν τόσο φτηνές οι R 270!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι από κινητό δεν μπορω να σου βγάλω σύνθεση.

ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...έχεις κάνει πολύ λάθος επιλογές κρίμα τα τόσα λεφτά.

Cf στις VGA fail,64 ssd fail,psu μπορείς και καλύτερα,1Χ8 gb ;

Συμπλήρωσε την φόρμα.

Δημοσ.

δεν εκανε το παιδι την συνθεση.. το καταστημα την εκανε και λογικο να ειναι fail μιας και θελουν να πουλησουν και το στοκ τους

απαντησε αν γινεται στα παρακατω

1) απο ποια περιοχη

2) αν μπορεις να το στησεις μονος

3) αν μπορεις να περασεις το λειτουργικο μονος

Δημοσ.

€ 800

Gaming

Όθόνη διατίθεται (1920Χ1080)

Ηχεία όχι - mouse/keyboard ναι

Αθήνα Κέντρο

Από 1 κατάστημα

Συναρμολογημένο

Win 8

Σε ευχαριστώ πολύ για το άμεσο ενδιαφέρον σου!

Κι όμως... εγώ την έκανα!... (Σας είπα, δεν είμαι και τόσο σχετικός... )

Όσο για το OS, τα έχω περάσει ήδη σε αυτό τον υπολογιστή που έχω τώρα... Αλλά στον καινούριο, τα θέλω γνήσια.. για τις αναβαθμίσεις.. ήδη, εδώ, δεν μου έχει αλλάξει η ώρα! Έχω ακόμη τη χειμερινή...

Σας ευχαριστώ βρε παιδιά... Να είστε καλά!!!

Δημοσ.

επειδη ειπες επειγον. οχι μην κανεις την συνθεση με την καμια αυτην που ανεφερες. περιμενε λιγο

Δημοσ.

Original ξεoriginal ίδια είναι τα 8. Και αναβαθμίσεις παίρνουν κανονικά. Άμα δεν ειναι για επαγγελματικό λόγο,κρίμα τα λεφτά.

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν έτσι... Έχω πάθει κι έχω μάθει - από τα 7... Μέσα σε 6 μήνες μου διαλύσαν το σύστημα και μόλις έβαλα τα "μαμά", όλα κομπλέ! Και τώρα, σου λέω... Έχω βάλει μέσα τα 8, για να τα δοκιμάσω, ωραία και καλά, δουλεύουν, αλλά... είμαι ακόμη στη χειμερινή ώρα!!! Εάν γινόντουσαν σωστά τα updates δεν θα έπρεπε να μου αλλάξει;

Και μη νομίζεις... δεν μου τρέχουν απ' τα μπατζάκια - και είμαι και κοντά 3,5 χρόνια άνεργος... Αλλά επειδή όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά, προτιμώ να "πετάξω" το κατοστάρικο για το λειτουργικό, αρκεί να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..

Δημοσ.

Αυτά που λες δεν στέκουν. Τέσπα με έβαλες σε σκέψεις και τσέκαρα όλα τα PC μου. Σε όλα εντάξει η ώρα

Πρέπει να ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω και να μάθεις πράγματα. Προς θεού δεν στο λέω ειρωνικά να βοηθήσω θέλω.

Άμα στην επόμενη ωρα δεν έχεις απάντηση για σύνθεση θα σου φτιάξω εγώ μία.

post-68421-0-06281700-1396417933_thumb.jpg

Δημοσ.

Κυκλοφορούν εκδόσεις και εκδόσεις windows στα πειρατικά του μπάρμπα τζιμ :)

Συμβουλή και άμα θες με ακούς.

Το ποσό που διαθέτεις είναι αρκετά μεγάλο για να φτιάξεις ένα σοβαρό PC.

Mην βιαστεις. Πάρε τα κομμάτια ένα-ένα από όπου βρεις φτηνότερα και συναρμολόγησέ το μόνος σου. Τα παιδιά από εδώ μέσα θα βοηθήσουν στις επιλογές σου.

Η εμπειρία που θα αποκτήσεις θα είναι ανεκτίμητη.

Δημοσ.

Εμένα θα μου πεις, φιλαράκι; Ξέρεις πόσα Key Generator κατέβασα για να τα ενεργοπιήσω; Ίσα με 5-6! Όλα με ιό... Εν τέλει, βρήκα ένα απείραχτο και μπόρεσα να κάνω τη δουλειά μου!

Λές, έ; Καλά.. Θα κάνω υπομονή... μακάρι να μπορούσα να το στήσω μόνος μου! Αλλά φεύ!

Για να σε ρωτήσω, τώρα, κάτι... όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή το έθιξες.

Έχει διαφορά η μια οχτάρα ΡΑΜ από τις 2 τεσσάρες;. Ισα-ίσα, που αν το κουτί έχει 2 sockets, σου μένει και μία θέση κενή για να προσθέσεις κι άλλη αργότερα. (Να με συμπαθάς αν κάνω λάθος)

Και δεν είναι καλή επιλογή το cf σε αυτές τις κάρτες, έ; Καλύτερα, λες μια 8350 μόνη της;

Και CPU; Θέλει περισσότερη ισχύ;

Δημοσ.

Ουτε generators ουτε τίποτα άμα δεν βρεις θα σου δώσω εγώ.

Μια πολυ πρόχειρη σύνθεση που άμα αγοράσεις από διαφορετικά μαγαζιά θα σου βγει πολύ φτηνότερα. Κάτσε να ξυπνήσουν τα παιδια να σου πουν και αυτά την γνώμη τους

post-68421-0-35212000-1396419642_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλά, μιλάμε, η GPU είναι όλα τα λεφτά... άντε, τα μισά, για να κυριολεκτούμε! Χα χα χα! Ωραίος! Μ' αρέσει...

Και ναι... Θα σε ακούσω.... Είσαι πολύ εξυπηρετικός - και σε ευχαριστώ γι αυτό!

Νά'σαι καλά!!!

Δημοσ.

Ολες οι atx motherboards έχουν 4 θέσεις για μνήμες. 2Χ4 είναι μάλλον προτιμότερες από 1Χ8 για να εκμεταλλευτείς το dual channel. Οχι ότι θα δεις τρομερή διαφορά στην ταχύτητα αλλά όσο μικρή και να είναι υπάρχει.

Ο fx 6300 είναι αστέρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...