Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, συντηρώ site σε Joomla και σκέφτομαι να πάρω ένα tablet να το έχω πάντα μαζί μου έτσι ώστε να κάνω άμεσα κάποιες απλές αλλαγές όταν είμαι έξω (ανάρτηση ανακοινώσεων αφού κάνω μια ψιλό-διαμόρφωση στο κείμενο, ανέβασμα αρχείων από ftp και σύνδεση τους με hyperlinks κλπ) μέχρι να γυρίσω στο desktopPC μου.

Μπορώ να τα κάνω αυτά με tablet ή θα σπάσουν τα νεύρα μου; Να προτιμήσω κάποιο Galaxy Note που έχει και το πενάκι (φαντάζομαι θα ναι πιο εύκολο να πετύχεις τα κουμπιά, μαρκάρεις κείμενο κλπ); Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Μπορείς να χτυπήσεις ένα windows tablet τύπου Transformer Book T100 με το οποίο μπορεί να κάνεις ότι κάνεις και στον Υ/Η σου.

Πάντως και με android table θα μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα: μορφοποίηση κειμένου, δημοσίευση άρθρων, ανέβασμα φωτογραφιών.

Δημοσ.

Μπορείς να χτυπήσεις ένα windows tablet τύπου Transformer Book T100 με το οποίο μπορεί να κάνεις ότι κάνεις και στον Υ/Η σου.

Πάντως και με android table θα μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα: μορφοποίηση κειμένου, δημοσίευση άρθρων, ανέβασμα φωτογραφιών.

Ευχαριστώ για την πρόταση σου, το μόνο μου θέμα είναι η τιμή: τα galaxy note είναι πολύ πιο φθηνά, note 8.0/10.1=205e/255e. Μου χει κάνει και καλή εντύπωση το ότι μπορείς να χωρίζεις την οθόνη στα δύο και τότε να κάνεις drag n drop μεταξύ των "παραθύρων"..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...