Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το update σε kitkat Κάθε φορά που είμαι σε μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο και κρατάω πατημένο το home button ώστε να ανοίξει το multitasking με πετάει στο home αντί να το ανοίξει. Ενώ στην ίδια εφαρμογή αν δε χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο ανοίγει κανονικά το multitasking. Διάβασα σε ξένα Φόρουμ ότι το έπαθαν και άλλοι το δοκίμασε κανείς?

Δημοσ.

Το στοκ πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς?Σε ποιες εφαρμογές στο κάνει?

Εγώ έχω swype, στον στοκ browser, sms, tapatalk που δοκίμασα ανοίγει κανονικά το multitasking

Δημοσ.

Δε το κάνει σε όλα τα κινητά απο τι διάβασα κάποιοι το έπαθαν και κάποιοι άλλοι έπαθαν αλλά προβλήματα

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιον άλλον launcher, hard reset και ως τελεταία επιλογή φλασάρισμα άλλης rom αν δε στρώνει με τίποτα και σε ενοχλεί

Μπορείς να ξαναγυρίσεις πάλι και σε 4.2 πάντως

Περίεργο πάντως

Δημοσ.

Το έκανα restore και πάλι τα ίδια.Κοίταξε εφόσον το έχουν και άλλοι το θέμα αυτό έλεγα να περιμένω κάποιο update, σε 4.2.2 μπορώ να γυρίσω με φασάρισμα ?

Δημοσ.

Το παρατήρησα και εγώ αλλα μόνο οταν χρησιμοποιώ την επιλογή πληκτρολογίου για το ένα χέρι. Δοκίμασε ακόμα και αν δεν τη χρησιμοποιείς να την απενεργοποιήσεις (αν είναι ενεργοποιημένη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...