BloodDonor89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλησπερα, εχω ενα θεμα και δεν μπορω να κατασταλαξω που ειναι το προβλημα. Περιγραφη προβληματος: οταν κουνιεται ο πυργος ακουγεται σαν να γρατσουνανε οι κεφαλες στους μαγνιτικους δισκους...κολλαει το PC και πεταει μπλε οθονη (δεν εχω δει τι λεει).... ειμαι 90% σιγουρος πως ειναι προβλημα του σκληρου. Αλλα, επειδη μπορει να ειναι και θεμα τροφοδοτικου, υπαρχει η περιπτωση να μην παιρνει σωστο ρευμα και να υπολουτουργει....αλλα αν ηταν αυτο θα εμφανιζε το προβλημα ακομα κι οταν δεν κουναω τον πυργο. Τι να παει για αλλαγη λοιπον; Σκληρο η τροφοδοτικο, κι αν ειναι τροφοδοτικο, τι τροφοδοτικο να παρω στα χρηματα 50-60 ευρω; εχω το εξης συστημα CPU: A6 5400k RAM: 8GB MoBo F2A88XM-D3H HDD: 500GB Sata 2 (Με σκεψεις για προσθηκη 1ΤΒ Sata 3 στο μελλον). Καρτα γραφικων δεν διαθετει εξωτερικη....και αν χρειστει στο μελλον θα μπει μια....αν χρειαστει επαναλαμβανω. Συσκευες USB: Συνεχεια συνδεδεμενα εχω, mouse, keyboard, webcam. Και μεσα στην ημερα μπορει να συνδεσω τον εκωτερικο σκληρο (160GB 5400rpm), και ενα stickaki 4GB. Αν ειχα λεφτα δεν με απασχολούσαι, θα αγοραζα και σκληρο και τροφοδοτικο.
kosegdit Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τι πάει να πει κουνιέται ο πύργος; Για ποιο λόγο μπορεί να κουνιέται το pc σου;
BloodDonor89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πχ μπορεί να το τραβάω να συνδέσω μια συσκευή usb. Δεν σημαίνει ότι το τραβάω με μίσος η με δύναμη, κάνω όσο πιο ήρεμες κινήσεις. Ο σκληρός όπως και το τροφοδοτικό λειτουργούν επί 5-6 χρόνια καθημερινα! Δεν είναι δηλαδή καινούρια.
kosegdit Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλά το θέμα κάνω ήρεμες κινήσεις είναι σχετικό για τον καθένα. Όπως λες κι εσύ όμως, όταν δεν το πειράζεις από την θέση του, δεν σου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο για την κατάσταση των δίσκων σου με το hard disk sentinel ή με κάποιο διαγνωστικό της εκάστοτε εταιρίας/μάρκας δίσκου. Αν δεν βρεις κάποιο πρόβλημα θα σου πρότεινα να πάρεις ένα usb hub για να συνδέεις τα usb σου, και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τέτοιου είδους τραβήγματα. Μπορεί να τραβάς μαζί και το καλώδιο τροφοδοσίας, και να μην το καταλαβαίνεις. Μπορεί να τραβιέται κάποιο εσωτερικό καλώδιο ή ακόμα και να χτυπάει κάπου ο δίσκος.
BloodDonor89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έχω τρέξει το hd sentinel και το crystal hard disc info όλα κομπλέ μου τα εμφανίζει.
kosegdit Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Στην θέση σου θα έπαιρνα ένα usb hub όπως σου είπα και παραπάνω. Είναι μια φθηνή και λειτουργική λύση. Θα έχεις περισσότερες θύρες usb, και το βασικότερο δεν θα χρειάζεται να κάνεις ταρζανιές για να συνδέσεις τα flashάκια σου, ούτε να κουνάς τον υπολογιστή σου από την θέση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα