Προς το περιεχόμενο

Galaxy Note 3 Neo 339€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τιμες του παντως σε καποια ειναι μπομπα!! π.χ. moto g 16αρι πιο κατω απο amazon η καποια απο τα iphone.

Προσθετω επειδη μιλησα μαζι τους και τηλεφωνικα.

Κανενα απο τα προιοντα δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα, τα περιμενουν απο χωρα της ευρωπης μου ειπαν, γιαυτο 3 μερες αναμονη.

Καθένας τα συμπερασματα του λοιπον.

Δημοσ.

Μπορώ δηλαδή να παραγγείλω ένα 5s και να παω να το πάρω απο εκει (για να τσεκάρω το serial του στην apple μπροστα του);

Δημοσ.

Kανε τους αυριο ενα τηλεφωνο, μια κοπελα το σηκωνει, δεν χανεις κατι.

Να μας πεις και τι σου ειπαν, εγω μενω επαρχια οποτε δεν θα μπορουσα να το κανω.

Δημοσ.

Kανε τους αυριο ενα τηλεφωνο, μια κοπελα το σηκωνει, δεν χανεις κατι.

Να μας πεις και τι σου ειπαν, εγω μενω επαρχια οποτε δεν θα μπορουσα να το κανω.

Θα τους πάρω να σου πω την αλήθεια γιατι θέλω για συγγενή ένα 5S

Δημοσ.

Μπορώ δηλαδή να παραγγείλω ένα 5s και να παω να το πάρω απο εκει (για να τσεκάρω το serial του στην apple μπροστα του);

Aν δεν έχουν φυσικό μαγαζί όχι, φαίνεται αρπαχτή δεν ξέρω όμως τι είδους...
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και απο Εμένα. To Site τους είναι 2014 ! ! ! Πιθανόν νέο Μαγαζί που κάνει την προσπάθεια του. Επειδή όλοι λίγο πολύ ασχολείστε με την πληροφορική ξέρετε πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να γίνουν λάθος υπολογισμοί ή να βγούνε λάθος πληροφορίες ( ΠΟΛΥ Εύκολο ). Αν έχουν βρεί τον τρόπο να έχουν τέτοιες τιμές είναι για ΜΠΡΑΒΟ αλλά πιστεύω πως κάνουν ακόμη λάθη και πως δεν ισχύουν. Αν κάποιος παραλάβει προιόν σε αυτές τις τιμές ας ενημερώσει γιατί αξίζει να τον έχουμε στα υπόψη. Το να είναι σκοπιμότητα για διαφήμιση νομίζω πως γενικά κανείς δεν θα έκανε τέτοιου είδους διαφήμιση ( Δυσφήμηση ) κυρίως στα ξεκινήματα του.

Δημοσ.

Παιδιά μην ασχολείσθε, ούτε διευθύνσεις, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα...

Εγώ στην επικοινωνία γιατί διαβάζω:

Γεωργίου Βλάχου 30

Ν. Ψυχικό, 15451

Τηλ.: 213-028-6900

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κατάστημα σ' αυτή τη διεύθυνση (μάλλον δεν υπάρχει το Νο 30) και δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο...

Θα δείξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...