Red21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Οι τιμες του παντως σε καποια ειναι μπομπα!! π.χ. moto g 16αρι πιο κατω απο amazon η καποια απο τα iphone. Προσθετω επειδη μιλησα μαζι τους και τηλεφωνικα. Κανενα απο τα προιοντα δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα, τα περιμενουν απο χωρα της ευρωπης μου ειπαν, γιαυτο 3 μερες αναμονη. Καθένας τα συμπερασματα του λοιπον.
paylidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μπορώ δηλαδή να παραγγείλω ένα 5s και να παω να το πάρω απο εκει (για να τσεκάρω το serial του στην apple μπροστα του);
Red21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Kανε τους αυριο ενα τηλεφωνο, μια κοπελα το σηκωνει, δεν χανεις κατι. Να μας πεις και τι σου ειπαν, εγω μενω επαρχια οποτε δεν θα μπορουσα να το κανω.
paylidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Kανε τους αυριο ενα τηλεφωνο, μια κοπελα το σηκωνει, δεν χανεις κατι. Να μας πεις και τι σου ειπαν, εγω μενω επαρχια οποτε δεν θα μπορουσα να το κανω. Θα τους πάρω να σου πω την αλήθεια γιατι θέλω για συγγενή ένα 5S
zacharis1955 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μπορώ δηλαδή να παραγγείλω ένα 5s και να παω να το πάρω απο εκει (για να τσεκάρω το serial του στην apple μπροστα του);Aν δεν έχουν φυσικό μαγαζί όχι, φαίνεται αρπαχτή δεν ξέρω όμως τι είδους... 1
boxster Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλημέρα και απο Εμένα. To Site τους είναι 2014 ! ! ! Πιθανόν νέο Μαγαζί που κάνει την προσπάθεια του. Επειδή όλοι λίγο πολύ ασχολείστε με την πληροφορική ξέρετε πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να γίνουν λάθος υπολογισμοί ή να βγούνε λάθος πληροφορίες ( ΠΟΛΥ Εύκολο ). Αν έχουν βρεί τον τρόπο να έχουν τέτοιες τιμές είναι για ΜΠΡΑΒΟ αλλά πιστεύω πως κάνουν ακόμη λάθη και πως δεν ισχύουν. Αν κάποιος παραλάβει προιόν σε αυτές τις τιμές ας ενημερώσει γιατί αξίζει να τον έχουμε στα υπόψη. Το να είναι σκοπιμότητα για διαφήμιση νομίζω πως γενικά κανείς δεν θα έκανε τέτοιου είδους διαφήμιση ( Δυσφήμηση ) κυρίως στα ξεκινήματα του.
arxangelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Έχουν domain κατοχυρωμένο σε .EU Φθηνό δουλειές, δεν ξέρω αν αξίζει
zacharis1955 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδιά μην ασχολείσθε, ούτε διευθύνσεις, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα...
taxtax Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδιά μην ασχολείσθε, ούτε διευθύνσεις, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα... Εγώ στην επικοινωνία γιατί διαβάζω: Γεωργίου Βλάχου 30 Ν. Ψυχικό, 15451 Τηλ.: 213-028-6900 1
zacharis1955 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει κατάστημα σ' αυτή τη διεύθυνση (μάλλον δεν υπάρχει το Νο 30) και δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο... Θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα