kafegeo Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 http://www.planetmobile.eu/samsung-galaxy-note-3-neo-lte-16gb.html Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος αλλά εγώ έκανα παραγγελία.
Grey Warden Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 http://www.planetmobile.eu/samsung-galaxy-note-3-neo-lte-16gb.html Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος αλλά εγώ έκανα παραγγελία. Έχεις ενημερωθεί οτι με 70 ευρώ παραπάνω παίρνεις το κανονικό έτσι; 3
Zapee995 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 340 ευρω για 720p και 8mpixel καμερα απλα δεν..Για 2012-2013 καλα θα ηταν. 1
tiestointhemix Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το neo τι σημαινει? Ειναι ο ιδιος που δινει και το moto g στο αλλο τοπικ
Red21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ναι ο ιδιος ειναι και εχει αρχισει και με φοβιζει.......σε οτι αφορα το τι θα παραλαβουμε.
dinosz750 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το neo τι σημαινει? Ειναι ο ιδιος που δινει και το moto g στο αλλο τοπικ Απ' ότι διάβασα είναι σαν μια "μίνι" έκδοση του Note 3. Λίγο μικρότερο σε μέγεθος, 720p ανάλυση οθόνης (αντί για 1080p του Note 3) κ.α. 1
astymagos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2378163/Apple-iPhone-5-32GB.html αυτα όλα με έχουν παραξενεύσει..
paylidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Με παραξένεψε η τιμή του 5S και μπήκα να παραγγείλω ένα... Για παραλαβή απο το κατ/μα. Παρατηρώ λοιπον στο πεδίο της αποστολής... Any questions? Contact our Customer Service at 123-12-23 3
Innersense Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έχεις ενημερωθεί οτι με 70 ευρώ παραπάνω παίρνεις το κανονικό έτσι; Διόρθωση 344,00€ (βλέπω στο www.planetmobile.eu) - 399,99€ (www.skroutz.gr) = 50,99€ Μιλάμε ότι δεν τίθεται καν θέμα. Μετά της ευκαιρίας είναι αδύνατον να μην σχολιάσει κανείς την πτώση τιμής στο Note 3 από τον Ιανουάριο και μετά. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει μικρή διαφορά από τον προκάτοχο Note 2 το οποίου η τιμή πέφτει με πολύ πιο χαμηλούς ρυθμούς. Είναι άξιο απορίας πως συνέβει αυτό...
gr234567 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2378163/Apple-iPhone-5-32GB.html αυτα όλα με έχουν παραξενεύσει.. μυρίζει απάτη..σχεδόν σε όλα φτηνότερος;;;;; 1
giannis123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τους εριξα ακυρωση κοιταξτε τι μου απαντησανε Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα σας αποσταλούν σύντομα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την παραγγελία αφού έχει αποσταλεί ή αρνηθείτε να την παραλάβετε, θα πρέπει να καταβάλετε τα έξοδα αποστολής στην εταιρία courier εις διπλούν. Υπαρχει κανενας νομος να τους διασφαλιζει???
kukukali Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Φυσικά και όχι. Από ότι φαίνεται είναι νέοι (αν δεν είναι μούφα)στο χωρο του ηλεκτρονικού εμπορίου για αυτό και το τηλέφωνο επικοινωνίας 123-123 2
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πιθανολογώ να στήνεται ακόμα το site και καταλάθος (; ), ψιλοεπίτηδες (; ) οι τιμές είναι έτσι. Γίνεται και διαφήμιση και οι παραγγελίες μπορούν να ερμηνευτούν ως λάθος 2
Red21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Εγω παντως, την δικη μου παραγγελια θα την αφησω (moto g) ειμαι περιεργος να δω τι θα στειλουν. Στο σκρουτζ μαγαζι απατεωνες παντως, πρωτη φορα θα μου τυχει αν γινει ετσι. Επισης, το μαγαζι δηλωνει εδρα Γεωργιου Βλαχου 30, Ψυχικο Αθηνα. Καποιος αθηναιος μπορει να περασει να δει τι παιζει. Να διαφωτησει και τους υπολοιπους. Υ.Γ. Απο το πρωι ειναι υπο επεξεργασια το status της παραγγελιας μου και σε ερωτηση για την εγγυηση μου απαντησαν οτι ειναι διετης και καλυπτεται απο την Cellcom. Τωρα πως γινετε αυτο απο την στιγμη που δεν εισαγεται το προιον (16gb) επισημα στην ελλαδα......θα μας τρελανουν.
kukukali Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πιθανολογώ να στήνεται ακόμα το site και καταλάθος (; ), ψιλοεπίτηδες (; ) οι τιμές είναι έτσι. Γίνεται και διαφήμιση και οι παραγγελίες μπορούν να ερμηνευτούν ως λάθος Το συγκεκριμενο site βασιζεται στην πλατφορμα cs-cart που το στηνεις σε 1-2 ημερες το πολυ. Θα κανω μια παρατηρηση βλεπωντας το που ΔΕΝ ειναι δογμα για τους υποψηφιους αγοραστες για την εγκυροτητα του site αλλα ας το εχουν στα υποψην τους ... Δεν εχει βαλει πληρωμη με πιστωτικη καρτα με το οτι αυτο συνεπαγεται (ελεγχο καταστατικου,ΓΕΜΗ,πρωτοδικιο και συμβαση με την τραπεζα) Οι οροι επιστροφης των προιοντων ειναι ασαφεις(υπαρχει ελληνικη νομοθεσια αλλα και κοινοτικη οδηγια που διεπει τα e-shop) Πιθανολογω οτι δεν εχει φυσικο μαγαζι μιας που δεν μπορεις να παραλαβεις απο εκει(μονο επιλογη courier εχουν),παρολο που στο σκρουτζ δειχνει παραλαβη απο το καταστημα.http://www.skroutz.gr/m/2410/PlanetMobile-eshop Απο την αλλη μπορει να του εκατσαν <ευκαιρια> μερικα κομματια και να το βιαστηκε(εχει μονο 29 προιοντα προς διαθεση)..Η αγορα ειναι στην κριση σας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα