GMod Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Προσπάθησα να το παραγγείλω αλλά ενώ στέλνει Ελλάδα, σαν διεύθυνση χρέωσης ζητάει διεύθυνση από UK. Άρα πρέπει να έχεις κάποιον γνωστό εκεί ώστε να κάνει αυτός την διαδικασία για σένα. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. ektor αν καταφέρεις τίποτα πες μου.
ektor7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αποψε θα δοκιμασω και γω! Ελπιζω να μην ειναι λογο της προσφορας,να ισχυει μονο για Αγγλια!
GMod Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Διεύθυνση αποστολής με αφήνει να επιλέξω Ελληνική διεύθυνση. Μέτα όμως ζητάει και διεύθυνση χρέωσης, οπού η μόνη επιλογή είναι UK. Κρίμα και είναι πραγματικά πολύ καλή προσφορά. £519 ≈ 628€ + 6€ μετατροπή νομίσματος από την Πειραιώς. Σύνολο ≈ 634€ 1
ektor7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Θα δοκιμασω και εγω αποψε, να δω αν υπαρχει τροπος να παρακάμψω αυτη την επιλογη!!!
GMod Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Πάντως βλέπω τώρα ότι το ίδιο γίνετε και με το Surface Pro 2 ή και το Surface Pro χωρίς την προσφορά. Θέλει διεύθυνση χρέωσης από UK. Άρα δεν είναι λόγο της προσφοράς. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από GMod
livewire Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Οκ απλα δεν δινω τοσα λεφτα για tablet, δινω μεχρι 250ευρω. Επισης κατι ακομα, flashplayer υποστηριζει? Δεν ξέρω αν είναι αργά και έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, αλλά αυτό το σημείο είναι κλειδί για πολύ κόσμο και περιέργως δεν διευκρινίζεται επαρκώς στις διάφορες συζητήσεις που γίνονται. Το android έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να υποστηρίζει επίσημα flash περιεχόμενο. Υπάρχουν ωστόσο εναλλακτικοί browsers στο market που το υποστηρίζουν σε ικανοποιητικό βαθμό. Στα windows, απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξεις σελίδες με flash. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το flash, ξέχνα τα windows. Για το δίλημμα Gpad 8.3 vs Nexus 7, τα χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά κοντά, οπότε θα έλεγα ότι κερδίζει η έξτρα ίντσα του LG. Με αυτό το σκεπτικό το αγόρασα κι εγώ και δεν έχω κανένα παράπονο.
ektor7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πάντως βλέπω τώρα ότι το ίδιο γίνετε και με το Surface Pro 2 ή και το Surface Pro χωρίς την προσφορά. Θέλει διεύθυνση χρέωσης από UK. Άρα δεν είναι λόγο της προσφοράς. Βασικα η MS μαλακιζεται!Θελει για καθε region διευθυσεις και τηλεφωνα χωρις κανενα νοημα,γιατι οι αγορες παραδιδουνται σε αλλες διευθυνσεις!!!
StigmaX Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω αν είναι αργά και έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, αλλά αυτό το σημείο είναι κλειδί για πολύ κόσμο και περιέργως δεν διευκρινίζεται επαρκώς στις διάφορες συζητήσεις που γίνονται. Το android έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να υποστηρίζει επίσημα flash περιεχόμενο. Υπάρχουν ωστόσο εναλλακτικοί browsers στο market που το υποστηρίζουν σε ικανοποιητικό βαθμό. Στα windows, απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξεις σελίδες με flash. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το flash, ξέχνα τα windows. Για το δίλημμα Gpad 8.3 vs Nexus 7, τα χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά κοντά, οπότε θα έλεγα ότι κερδίζει η έξτρα ίντσα του LG. Με αυτό το σκεπτικό το αγόρασα κι εγώ και δεν έχω κανένα παράπονο. Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο... εσύ και τα μεγαλοκάναλα... Απο πότε δεν ανοίγουν τα windows flash περιεχόμενο? Όπως ανοιγεις flash απο το desktop σου, έτσι ακριβώς το ανοίγει και ένα dell venue 8 pro, η asus t100 αφου ουσιαστικά τρέχουν ακριβώς το ίδιο λειτουργικό. 3
parasaser Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο... εσύ και τα μεγαλοκάναλα... Απο πότε δεν ανοίγουν τα windows flash περιεχόμενο? Όπως ανοιγεις flash απο το desktop σου, έτσι ακριβώς το ανοίγει και ένα dell venue 8 pro, η asus t100 αφου ουσιαστικά τρέχουν ακριβώς το ίδιο λειτουργικό. μάλλον εννοεί την φήμη που είχαν τα RT Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από parasaser
GMod Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αυτό που βλέπω είναι ότι μόνο από το Αγγλικό δεν σε αφήνει να βάλεις ως διεύθυνση χρέωσης άλλη χώρα.Χαζό τελείως, αφού στέλνει Ελλάδα. Από Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία που δοκίμασα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της Ελλάδας για διεύθυνση χρέωσης.Αλλά εκεί δεν υπάρχει προσφορά... Κρίμα. Εν αναμονή λοιπόν... Αν βρω κάποια καλή προσφορά με τα 8" 64GB Dell ή Lenovo ίσως πάω προς τα εκεί. 1
livewire Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο... εσύ και τα μεγαλοκάναλα... Απο πότε δεν ανοίγουν τα windows flash περιεχόμενο? Όπως ανοιγεις flash απο το desktop σου, έτσι ακριβώς το ανοίγει και ένα dell venue 8 pro, η asus t100 αφου ουσιαστικά τρέχουν ακριβώς το ίδιο λειτουργικό. Οκ, έγραψα χοντράδα Όντας κάτοχος android tablet και WP8 κινητού, έμπλεξα τα μπούτια λειτουργικά μου. Ας πάρει ό,τι θέλει ο φίλος παραπάνω, ώχουου
ektor7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αυτό που βλέπω είναι ότι μόνο από το Αγγλικό δεν σε αφήνει να βάλεις ως διεύθυνση χρέωσης άλλη χώρα. Χαζό τελείως, αφού στέλνει Ελλάδα. Από Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία που δοκίμασα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της Ελλάδας για διεύθυνση χρέωσης. Αλλά εκεί δεν υπάρχει προσφορά... Κρίμα. Εν αναμονή λοιπόν... Αν βρω κάποια καλή προσφορά με τα 8" 64GB Dell ή Lenovo ίσως πάω προς τα εκεί. Ισως τωρα που ειναι η προσφορα να το εχουν κανει ετσι! Παντος ειναι πολυ ηλιθιο αυτο που κανουν.Υποτιθεται ειμασται ενα region ως ενωμένη ευρωπη! Εγω εβαλα την διευθυνση του θειου μου,αλλα δε δοκιμασα ακομη.Αμησυχω οτι και παλι θα μου κανει προβλημα.Αποψε θα δοκιμασω και με την διευθυνση του θειου και ενημερωνω! Οκ, έγραψα χοντράδα Όντας κάτοχος android tablet και WP8 κινητού, έμπλεξα τα μπούτια λειτουργικά μου. Ας πάρει ό,τι θέλει ο φίλος παραπάνω, ώχουου Ναι. Η google&apple εχουν βαλει στα tablets τους το λογισμικο που εχουν τα smartphones,ενω η ms εδωσε στα tablets το λογισμικο που εχουν τα laptops&desktop μας και οχι αυτο των wp,γι'αυτο και ειναι 2 σε 1(tablet&laptop μαζι)! 1
GMod Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ισως τωρα που ειναι η προσφορα να το εχουν κανει ετσι! Παντος ειναι πολυ ηλιθιο αυτο που κανουν.Υποτιθεται ειμασται ενα region ως ενωμένη ευρωπη! Εγω εβαλα την διευθυνση του θειου μου,αλλα δε δοκιμασα ακομη.Αμησυχω οτι και παλι θα μου κανει προβλημα.Αποψε θα δοκιμασω και με την διευθυνση του θειου και ενημερωνω! Δεν χάνεις να δοκιμάσεις, αλλά δεν νομίζω ούτε έτσι να γίνετε. Τα στοιχεία στην διεύθυνση χρέωσης λογικά τα συγκρίνουν με της τράπεζας. Εγώ έκανα την παραγγελία τελικά από τα FNAC. Το Surface Pro 128GB 579.90€ + 13€ μεταφορικα Το Τοuch Cover 81.90€ + 5€ μεταφορικα Σύνολο: 679,80€ Express shipping DHL. Τετάρτη λογικά θα το έχω. 1
ektor7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν χάνεις να δοκιμάσεις, αλλά δεν νομίζω ούτε έτσι να γίνετε. Τα στοιχεία στην διεύθυνση χρέωσης λογικά τα συγκρίνουν με της τράπεζας. Εγώ έκανα την παραγγελία τελικά από τα FNAC. Το Surface Pro 128GB 579.90€ + 13€ μεταφορικα Το Τοuch Cover 81.90€ + 5€ μεταφορικα Σύνολο: 679,80€ Express shipping DHL. Τετάρτη λογικά θα το έχω. Τιποτα τελικα.Βγαζει σφαλμα! Οποταν περιμενω αν ολα πηγαν καλα με την παραγκελια σου και το παιρνω και εγω απο τα FNAC! Η διαφορα ειναι 40ευρω ετσι κι'αλλιως ! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2014 από ektor7
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 στις 7-8 ιντσες με την ίδια αυτονομία που έχει το ipad mini έχουμε τίποτα καλό. Το budget έιναι 250.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα