00 George 00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Επιθυμώ να αγοράσω ένα taplet ( είναι πρώτοι φορά που θα ασχοληθώ με taplet ), για γενική χρίση το θέλω ( internet - βίντεο - games ) θα με εξυπηρετούσε να έχει GPS και να δέχεται SD memory, η οθόνη 8-inch , το ποσό που διαθέτω είναι +- 250€. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2014 από 00 George 00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εχω πάρει το LG GPad 8.3 και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πολύ καλό για την χρήση που το ζητάς. Δεν έχω προσέξει κανένα πρόβλημα (κολλήματα) κατα το παιχνίδι η το σερφάρισμα. Η τιμή είναι στα 270 Ευρώ περίπου απο public. Ελπίζω να βοήθησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 +1 για το LG GPAD... Αξίζει τον κόπο, μια σωστή ταμπλέτα ειδικά αν ειναι η πρώτη... για να μη σχηματίσεις την λάθος γνώμη απο κακη εμπειρία με διάφορες κινεζιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Φιλε εγώ τσίμπημα το lenovo mix 2 8 32 GB στα 230 € απο eshop και μέχρι στιγμής είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου Για περισσότερα στείλε μου ΠΜ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2014 από fuku Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Φιλε εγώ τσίμπημα το lenovo mix 2 8 32 GB στα 230 € απο eshop και μέχρι στιγμής είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου Για περισσότερα στείλε μου ΠΜ ακριβώς, με 250ευρω μπορείς να πάρεις windows 8 tablet, εγώ θα σου προτείνω το dell venue 8 pro, αλλά όποιο και να πάρεις κάνω κάτω τα ίδια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπερα, για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειπα να γραψω εδω. Σκεφτομαι να παρω και γω tablet (το πρωτο μου), και με λιγο ψαξιμο που εκανα λεω ή για το LG G Pad 8.3 ή για το Google Nexus 7. Ποιο λετε ειναι καλυτερο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Στα 250 από android έχεις δυο αξιοπρεπέστατες επιλογές. Nexus 7 και g pad 8.3. Από windows 8.1 έχεις επίσης πολύ καλες επιλογές όπως το dell venue 8 pro που κάνει τα υπόλοιπα android και ios tablets να μοιάζουν με παιχνιδακια Και τα τρία είναι πολύ καλά εργαλεία και δεν μπορείς να πας λάθος. Απλά τα win σου προσφέρουν πολλά παραπάνω πραγματα για τα ίδια λεφτά με μοναδικο τους μειονέκτημα την μικρότερη ανάλυση οθόνης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Λεω για το LG G Pad αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Γενικα τι ειναι προτιμοτερο σε tablet android ή win 8? Εννοω με ποιο λειτουργικο θα μπορω να κανω περισσοτερα πραγματα?? Και κατι τελευταιο, σε win 8 tablets μπορεις να εγκαταστησεις προγραμματα-παιχνιδια που ειναι για pc? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2014 από pavlos0160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Λεω για το LG G Pad αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Γενικα τι ειναι προτιμοτερο σε tablet android ή win 8? Εννοω με ποιο λειτουργικο θα μπορω να κανω περισσοτερα πραγματα?? Και κατι τελευταιο, σε win 8 tablets μπορεις να εγκαταστησεις προγραμματα-παιχνιδια που ειναι για pc? Πιο πολλα και πολυ πιο ευκολα τα κανεις σε windows tablet(x86/x64) και μπορεις να εγκαταστησεις παιχνιδια και προγραμματα του pc.Φυσικα αναλογα με το soc εχεις,λιγοτερες ή περισσοτερες επιλογες σε gaming&programs των pc θα εχεις. πχ Asus t100(350-450ευρω) << surface pro(εχεις προσφορα στα 615euro 128gb ssd/4gb ram/και το touchtype keyboard δωρο)! Τωρα στο t100 παιζω το alice madness returns και μολις το τελειωσω σκέφτομαι να ξεκινησω το batman ή το prototype,που ειναι καλα παιχνιδια που σε hd στο low ειναι αρκετα playable για τον bay trail και εχουν αρκετα καλα γραφικα! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) σαφώς και με windows 8 κανείς πιο πολλά. αλλά πρόσεχε πας για tablet όχι για pc. θέλω να πω αν είναι να σκάσεις 400 και 500 ευρώ πας καλύτερα σε λάπτοπ με i5 κοκ. οπότε μείνε στα φθηνά windows 8 tablet, εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν τα χρήματα τόσο. το asus t100 όντως αξίζει αλλά το πολύ 400 ευρώ και ίσως είναι η εξαίρεση. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από parasaser 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οκ απλα δεν δινω τοσα λεφτα για tablet, δινω μεχρι 250ευρω. Επισης κατι ακομα, flashplayer υποστηριζει? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από pavlos0160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οκ απλα δεν δινω τοσα λεφτα για tablet, δινω μεχρι 250ευρω. Επισης κατι ακομα, flashplayer υποστηριζει? δεν στέλνει Ελλάδα, αν έχεις όμως τον τρόπο αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 surface pro(εχεις προσφορα στα 615euro 128gb ssd/4gb ram/και το touchtype keyboard δωρο Από που αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο αγγλικο καταστημα της ms. Μεσα στην εβδομαδα θα προσπαθισω να το παραγγειλω και θα ενημερώσω για περεταίρω πληροφορίες ! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2014 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Στο αγγλικο καταστημα της ms. Μεσα στην εβδομαδα θα προσπαθισω να το παραγγειλω και θα ενημερώσω για περεταίρω πληροφορίες ! Ωραίος. Θα με ενδιέφερε. Ίσως δοκιμάσω κι εγώ. Αν δοκιμάσω θα ενημερώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα