Lanike71 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πλάκα με κάνεις τώρα; Και πού ξέρεις αν από το πρωί προσπαθώ να τη λύσω και δεν βγαίνει; Αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω αν δεν απαντήσω αυτό το ερώτημα. Σωστός.Αλλά γράφει πουθενά ότι πρέπει να ασχοληθείς 3 ώρες;Μπορεί να είναι και 8 ώρες (λέμε τώρα). Πάντως δύσκολο να μη βρεις αντίστοιχα παραδείγματα στο νετ.Προσωπικά, βρήκα μεγάλη βοήθεια στο youtube. Learning by example.ϊσως όχι και ότι πιο σωστό (για πολλούς), αλλά έβρισκα λύση. 1
Federacion Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Έλεος με όλους όσους κατακρίνουν τους φοιτητές που ζητούν βοήθεια για τις ασκήσεις. Ήμαρτον. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Έλεος με όλους όσους κατακρίνουν τους φοιτητές που ζητούν βοήθεια για τις ασκήσεις. Ήμαρτον. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Δηλαδή εσύ διάβασες το thread και κατάλαβες αυτό; 1
defacer Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επίσης δεν έχω να απολογηθώ για μία λύση άσκησης από τη στιγμή που θα πληρώσω. Έτσι όπως τα λες είναι φίλε. Κι όταν αργότερα λαδώσεις κάπου αλλού για να γίνει η δουλίτσα σου, πάλι δε θα έχεις τίποτα για να απολογηθείς αφού θα πληρώσεις. Όταν λέμε ότι πρώτα απ' όλα η Ελλάδα χρεωκόπησε ηθικά εννοούμε ακριβώς αυτό: όχι απλά να κάνεις ο,τι κάνεις, αλλά να ζητάς και τα ρέστα όταν οι άλλοι κράζουν. Και βέβαια μου έρχεται στο μυαλό το ζώο (Έλληνας τι σύμπτωση) στο εξωτερικό που έκανε χαμό 2 η ώρα το βράδυ στην εστία παραβιάζοντας τον κανονισμό που ο ίδιος είχε υπογράψει και όταν ήρθαν να τον μαζέψουν (γιατί έξω τους μαζεύουν) φώναζε ότι έχει πληρώσει τόσα λεφτά άρα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. True story bro. 6
Federacion Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δηλαδή εσύ διάβασες το thread και κατάλαβες αυτό; Ναι. Έτσι όπως τα λες είναι φίλε. Κι όταν αργότερα λαδώσεις κάπου αλλού για να γίνει η δουλίτσα σου, πάλι δε θα έχεις τίποτα για να απολογηθείς αφού θα πληρώσεις. Όταν λέμε ότι πρώτα απ' όλα η Ελλάδα χρεωκόπησε ηθικά εννοούμε ακριβώς αυτό: όχι απλά να κάνεις ο,τι κάνεις, αλλά να ζητάς και τα ρέστα όταν οι άλλοι κράζουν. Και βέβαια μου έρχεται στο μυαλό το ζώο (Έλληνας τι σύμπτωση) στο εξωτερικό που έκανε χαμό 2 η ώρα το βράδυ στην εστία παραβιάζοντας τον κανονισμό που ο ίδιος είχε υπογράψει και όταν ήρθαν να τον μαζέψουν (γιατί έξω τους μαζεύουν) φώναζε ότι έχει πληρώσει τόσα λεφτά άρα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. True story bro. Ο κακός ο Ελληνας ο τεμπέλης. Κλισέ. 1
F R A N K Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έτσι όπως τα λες είναι φίλε. Κι όταν αργότερα λαδώσεις κάπου αλλού για να γίνει η δουλίτσα σου, πάλι δε θα έχεις τίποτα για να απολογηθείς αφού θα πληρώσεις. Όταν λέμε ότι πρώτα απ' όλα η Ελλάδα χρεωκόπησε ηθικά εννοούμε ακριβώς αυτό: όχι απλά να κάνεις ο,τι κάνεις, αλλά να ζητάς και τα ρέστα όταν οι άλλοι κράζουν. Και βέβαια μου έρχεται στο μυαλό το ζώο (Έλληνας τι σύμπτωση) στο εξωτερικό που έκανε χαμό 2 η ώρα το βράδυ στην εστία παραβιάζοντας τον κανονισμό που ο ίδιος είχε υπογράψει και όταν ήρθαν να τον μαζέψουν (γιατί έξω τους μαζεύουν) φώναζε ότι έχει πληρώσει τόσα λεφτά άρα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. True story bro. Και που κολλάει αυτή η ιστορία που λες με μία εργασία; Είναι πολύ εύκολο ξέρεις να κρίνουμε κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε και να τον κράζουμε (άλλο ένα κακό δικό μας). Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είμαι κάπου λάθος και αν ήθελα πραγματικά να κλέψω θα έπρεπε όντως εξαρχής να πάω σε ένα φροντιστήριο ή σε μία εταιρεία και να τα σκάσω χοντρά για να γίνει η δουλειά μου. Αλλά το θέμα είναι ότι ήθελα να υποστηρίξω κάποιον φοιτητή που θέλει να με βοηθήσει ώστε τα λεφτά να πιάσουν τόπο αν τα έχει πραγματική ανάγκη και μην τα πάρουν οι μεγαλοφροντιστές που πληρώνουν όσο όσο φοιτητές για μία εργασία. Yo Man !!! Έπιασες τον εγκληματία !!!
pmav99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είμαι κάπου λάθος και αν ήθελα πραγματικά να κλέψω θα έπρεπε όντως εξαρχής να πάω σε ένα φροντιστήριο ή σε μία εταιρεία και να τα σκάσω χοντρά για να γίνει η δουλειά μου. Αλλά το θέμα είναι ότι ήθελα να υποστηρίξω κάποιον φοιτητή που θέλει να με βοηθήσει ώστε τα λεφτά να πιάσουν τόπο αν τα έχει πραγματική ανάγκη και μην τα πάρουν οι μεγαλοφροντιστές που πληρώνουν όσο όσο φοιτητές για μία εργασία. Μάλιστα. Δηλαδή κλεψιά είναι μόνο όταν τα σκάσεις χοντρά. Αν βρεις ένα φουκαρά και τη βγάλεις σχεδόν τζάμπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως μάλιστα είσαι και άξιος επαίνων. Ενδιαφέρουσα άποψη.
geomagas Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αλλά το θέμα είναι ότι ήθελα να υποστηρίξω κάποιον φοιτητή που θέλει να με βοηθήσει ώστε τα λεφτά να πιάσουν τόπο αν τα έχει πραγματική ανάγκη και μην τα πάρουν οι μεγαλοφροντιστές που πληρώνουν όσο όσο φοιτητές για μία εργασία. Δηλαδή έτσι εξιλεώνεσαι;
defacer Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ο κακός ο Ελληνας ο τεμπέλης. Κλισέ. Είσαι σίγουρος ότι απάντησες στο σωστό post; Έκανα ένα πάρα πολύ συγκεκριμένο σχόλιο που αφορά καθαρά στην περίπτωση του παιδιού εδώ: "αφού πληρώνω δεν έχω να απολογηθώ", και είπα πως αυτή η θέση είναι ηθικά κενή. Τον τεμπέλη και το κλισέ δικαίωμά σου να τα βγάλεις από το μυαλό σου, αλλά δε σου επιτρέπω να μου προσάπτεις κουβέντες που δεν είπα. Και που κολλάει αυτή η ιστορία που λες με μία εργασία; Είναι πολύ εύκολο ξέρεις να κρίνουμε κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε και να τον κράζουμε (άλλο ένα κακό δικό μας). Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είμαι κάπου λάθος και αν ήθελα πραγματικά να κλέψω θα έπρεπε όντως εξαρχής να πάω σε ένα φροντιστήριο ή σε μία εταιρεία και να τα σκάσω χοντρά για να γίνει η δουλειά μου. Αλλά το θέμα είναι ότι ήθελα να υποστηρίξω κάποιον φοιτητή που θέλει να με βοηθήσει ώστε τα λεφτά να πιάσουν τόπο αν τα έχει πραγματική ανάγκη και μην τα πάρουν οι μεγαλοφροντιστές που πληρώνουν όσο όσο φοιτητές για μία εργασία. Yo Man !!! Έπιασες τον εγκληματία !!! Η ιστορία που λέω δεν κολλάει πουθενά με μια εργασία, κολλάει όμως με το "αφού πληρώνω μη μου ζαλίζετε τον έρωτα". Επίσης καλό θα ήταν να καταλάβεις ότι δεν έκρινα εσένα σαν άτομο (δε σε ξέρω κιόλας) αλλά τη συγκεκριμένη συμπεριφορά σου σ' αυτό το thread. Αν δυσκολεύεσαι να τα καταλάβεις αυτά δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο πέρα από το να πω ότι τα posts εδώ είναι και δε φεύγουν, μπορείς να τα ξαναδιαβάσεις με την ησυχία σου. Το ότι "δε θεωρείς" πως είσαι λάθος προσωπικά δεν το πιστεύω, αλλά δε χρειάζεται να κάνουμε και ψυχανάλυση. Το θέμα είναι πως αντικειμενικά είσαι λάθος (διαφορετικά τράβα στον καθηγητή σου να του πεις τι κάνεις να δούμε τι θα συμβεί), και πως επειδή σου την είπαμε κάνεις αντίλογο. Οι άλλες εναλλακτικές θα ήταν να εξαφανιστείς, που δεν το θέλεις γιατί ψάχνεις λύση, ή να βάλεις την ουρά στα σκέλια, που δεν το θέλεις γιατί δεν είναι ευχάριστο. Τα υπόλοιπα είναι μετα συγχωρήσεως πίπες κι αυτό το καταλαβαίνει και παιδί ακόμα. Δικαιολογίες υπάρχουν άφθονες -- αυτό που δεν υπάρχει εδώ είναι το θάρρος να σταθείς πίσω από τις πράξεις σου. Τουλάχιστον ας είχες cojones να πεις "ναι κλέβω, αν σας ενοχλεί μην κοιτάτε". Πάλι θα σε κράζαμε, αλλά σε αντίθεση μ' αυτό που γίνεται τώρα θα σου αναγνωρίζαμε ότι λες τα σύκα, σύκα. Αυτά. PS: Οι περισσότεροι εδώ έχουμε κάνει φοιτητές, κάποιοι παραπάνω από μία φορά. Εγώ προσωπικά έχω κάνει και διδακτικό προσωπικό αλλά και εργασίες επι πληρωμή. Έχουμε δει πολύ περισσότερα αλεπουδάκια απο σένα, και πίστεψέ με δεν είναι 110 χρονών.
F R A N K Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μάλιστα. Δηλαδή κλεψιά είναι μόνο όταν τα σκάσεις χοντρά. Αν βρεις ένα φουκαρά και τη βγάλεις σχεδόν τζάμπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως μάλιστα είσαι και άξιος επαίνων. Ενδιαφέρουσα άποψη. Μα δεν ζήτησα κάποιον εξαρχής να μου κάνει την εργασία. Έχω πει και σε προηγούμενη απάντηση ότι ήδη έχω λύσει ένα αρκετό μέρος της εργασίας , έχω κολλήσει σε ένα ερώτημα και δεν μπορώ να προχωρήσω στα triggers και stored procedures. Για αυτό και ψάχνω είτε φοιτητή είτε κάπoιον που κατέχει τις Βασεις Δεδομένων , αλλά αν έλεγα αφιλοκερδώς θα με κράζατε όλοι ότι είμαι τζαμπατζής. Ήθελα να ρωτήσω έχει κανένας ιδέα από εσάς που μιλάτε πόσο δύσκολες είναι οι Βάσεις Δεδομένων ή γράφετε μόνο για το χαβαλέ; Δηλαδή έτσι εξιλεώνεσαι; Πολύ ποιητικό ... lol !!!
defacer Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Για αυτό και ψάχνω είτε φοιτητή είτε κάπoιον που κατέχει τις Βασεις Δεδομένων , αλλά αν έλεγα αφιλοκερδώς θα με κράζατε όλοι ότι είμαι τζαμπατζής. Αν ήθελες να σε βοηθήσουμε αφιλοκερδώς θα το κάναμε με χαρά (μπορείς να δεις στο forum ότι είναι δύο πράγματα που τα κάνουμε συνέχεια: βοηθάμε κόσμο και τσακωνόμαστε). Βέβαια σ' αυτή την περίπτωση δε θα έλεγες "με ΠΜ" αλλά θα εξηγούσες το πρόβλημά σου. Αν ήθελες να σου λύσουμε την άσκηση αφιλοκερδώς τότε ακριβώς όπως τα λες. Ήθελα να ρωτήσω έχει κανένας ιδέα από εσάς που μιλάτε πόσο δύσκολες είναι οι Βάσεις Δεδομένων ή γράφετε μόνο για το χαβαλέ; Όχι, κανένας. Είσαι ο μόνος εδώ στο φόρουμ προγραμματισμού που έκανε μάθημα για βάσεις δεδομένων. 3
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Να συμπληρώσω πως αυτή η απερισκεψία με το να μην μαθαίνει κανείς αλλά να θέλει να πάρει πτυχίο ζημιώνει όλο τον κλάδο. Ίσως θα ήταν καλό, κάποια στιγμή, τα διάφορα τμήματα Πληροφορικής (ή συναφούς αντικειμένου) να δίνουν και ένα lecture σχετικά με τον κλάδο και πως μπορεί να κρατηθεί το επίπεδο. Υ.Γ. Εντωμεταξύ... τα triggers και τα procedures είναι από τα basics. Είναι άξιο προβληματισμού το ότι κάποιος θεωρεί πως έχει βρει το μεγιστοτεράστιο πρόβλημα στις DBs από την σχολή κιόλας. Αυτό δείχνει πως δεν έχει ιδέα από το αντικείμενο εν γένει. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 μπορείς να δεις στο forum ότι είναι δύο πράγματα που τα κάνουμε συνέχεια: βοηθάμε κόσμο και τσακωνόμαστε Όχι, κανένας. Είσαι ο μόνος εδώ στο φόρουμ προγραμματισμού που έκανε μάθημα για βάσεις δεδομένων. Πανάθεμά σε μεσημεριάτικα με κάνεις και γελάω. Να συμπληρώσω πως αυτή η απερισκεψία με το να μην μαθαίνει κανείς αλλά να θέλει να πάρει πτυχίο ζημιώνει όλο τον κλάδο. Ίσως θα ήταν καλό, κάποια στιγμή, τα διάφορα τμήματα Πληροφορικής (ή συναφούς αντικειμένου) να δίνουν και ένα lecture σχετικά με τον κλάδο και πως μπορεί να κρατηθεί το επίπεδο. Μεταξύ μας τώρα, ποιος θα πάει σε τέτοιο lecture; Αυτός που ενδιαφέρεται για τη σχολή του και προσπαθεί ή αυτός που ήρθε για να πάρει το πτυχίο με το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"; F R A N K, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και κανείς από εμάς δεν είναι σε θέση να σου πει "μην το κάνεις αυτό". Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κράζουμε μια συμπεριφορά που θεωρούμε κατακριτέα. Εγώ τουλάχιστον δεν πείθομαι από δικαιολογίες σαν κι αυτές που γράφεις. Λίγο - πολύ αυτό που είπε κι ο defacer. Κι εγώ φοιτητής είμαι και βλέπω τι γίνεται, δε χρειάζομαι κάποιον να μου πει πώς έχουν τα πράγματα. Αυτά τα λίγα, εγώ πάω στο καινούριο thread για τέτοια συζήτηση. 1
geomagas Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πολύ ποιητικό ... lol !!! Αν αυτό σου φαίνεται ποιητικό, μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις να "αγοράζεις" τις εργασίες σου. Πες την αλήθεια, από το Δημοτικό πληρώνεις για να περνάς τις τάξεις, έτσι δεν είναι; Γι αυτό κι όταν σου λένε ότι είναι ντροπή να το κάνεις (πόσο μάλλον να το τρίβεις στη μούρη όλων) δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα σου μιλούν. Η νοοτροπία είναι μέσα στο πετσί σου πλεον, έτσι; Καμμένο χαρτί. Κρίμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις