Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχολούμαι με κάποιο κώδικα θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει περίπου ποια είναι η λειτουργία τους.

Στο (1) η while τι κάνει? και στο (2) τι μου επιστρέφει?

(1) function allAssignmentsCodes($c){

include("../lang/english/assignments.inc.php");

include("../lang/greek/assignments.inc.php");

require_once("Assignments.php");

$database = "eclass_lessons";

$sql = "select `id` from ".$c."_past_assignments order by `year` desc,`semiyear` desc;";

$result = mysql_query($sql);

$counter = 0;

while ($row = mysql_fetch_assoc($result)){

$A[$counter] = new Assignment();

$A[$counter]->setCode($row['id']);

$A[$counter]->setCourse($c);

$A[$counter]->getFromDb();

$counter++;

}

//mysql_close($id);

return $A;

(2)

function setNewCode(){

$sql = "select (max(id) + 1) as maxid from ".$this->course."_past_assignments;";

$result = mysql_query($sql);

echo $sql;

if (mysql_num_rows($result)==0){

$this->id = 1;

}

else {

$row = mysql_fetch_assoc($result);

$this->id = $row['maxid'];

if ($this->id == ''){

$this->id = 1;

}

}

mysql_query($sql);

}

Δημοσ.

(1) Γεμίζει το array $A με τις εγγραφές της query που μόλις εκτέλεσες.

(2) Τίποτα (βλέπεις καμία return που δεν βλέπω; ).

Δημοσ.

Δίνει στο $this->id την επόμενη από τη μέγιστη τιμή του πεδίου id του πίνακα {κάτι}_past_assignments.

Αν ο πίνακας είναι άδειος, τότε δίνει την τιμή 1.

Την τελευταία γραμμή δεν την κατάλαβα. Εκτελεί την ίδια query ξανά, χωρίς κανένα προφανή λόγο... :unsure:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μία εργασία με ερωτήματα σε sql και ψάχνω κάποιον που να ξέρει να γράφει τα select, γιατί η βάση είναι έτοιμη.

Για πληροφορίες pm. Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλό φαίνεται, αλλά πρέπει να κάτσω ν' ασχοληθώ για να κάνω την εργασία μου και προτιμώ να μου την κάνει κάποιος άλλος. Επίσης, προτιμώ κάποιος να μου στείλει pm, έτσι ώστε αν κάποιος στο μέλλον έχει το ίδιο πρόβλημα και ψάχνει τη λύση να μη βρει απάντηση σ' αυτό το thread.

FTFY

Δημοσ.

FTFY - Πολύ καλό φαίνεται, αλλά πρέπει να κάτσω ν' ασχοληθώ για να κάνω την εργασία μου και προτιμώ να μου την κάνει κάποιος άλλος. Επίσης, προτιμώ κάποιος να μου στείλει pm, έτσι ώστε αν κάποιος στο μέλλον έχει το ίδιο πρόβλημα και ψάχνει τη λύση να μη βρει απάντηση σ' αυτό το thread.

Ωραία η προσθήκη αλλά επειδή μπορεί να βλέπει και κανένας καθηγητής ή κανένας φοιτητής (λέω εγώ τώρα!) δεν μπορώ να ανεβάσω την εκφώνηση. Επίσης δεν έχω να απολογηθώ για μία λύση άσκησης από τη στιγμή που θα πληρώσω.

Δημοσ.

Στις 3 ώρες που έχουν περάσει από όταν άνοιξες το thread, αν είχες ξεκινήσει να διαβάζεις, τώρα θα τελείωνες την άσκηση και θα είχες μάθει και κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

Πλάκα με κάνεις τώρα; Και πού ξέρεις αν από το πρωί προσπαθώ να τη λύσω και δεν βγαίνει;

Αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω αν δεν απαντήσω αυτό το ερώτημα.

Δημοσ.

Και πού ξέρεις αν από το πρωί προσπαθώ να τη λύσω και δεν βγαίνει;

Γιατί έχω κάνει και εγώ φοιτητής και ξέρω ;)

Αν έκανες μια ερώτηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις πιθανότατα θα είχες πάρει ήδη απάντηση.

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία η προσθήκη αλλά επειδή μπορεί να βλέπει και κανένας καθηγητής ή κανένας φοιτητής (λέω εγώ τώρα!) δεν μπορώ να ανεβάσω την εκφώνηση. Επίσης δεν έχω να απολογηθώ για μία λύση άσκησης από τη στιγμή που θα πληρώσω.

Δηλαδή είναι κακό να ζητάς προσπαθείς και να ζητάς βοήθεια για μια άσκηση; Αν θες να πληρώσεις και να την πάρεις έτοιμη, υπάρχουν άπειρες εταιρείες που το κάνουν αυτό. Σε μας τουλάχιστον μας πρήζουν τα @@ κάνουμε ασκήσεις και κάνουμε ασκήσεις.

Δημοσ.

Αν θες να πληρώσεις και να την πάρεις έτοιμη, υπάρχουν άπειρες εταιρείες που το κάνουν αυτό. Σε μας τουλάχιστον μας πρήζουν τα @@ κάνουμε ασκήσεις και κάνουμε ασκήσεις.

Το ξέρω ότι υπάρχουν εταιρείες που κάνουν εργασίες αλλά θέλουν τουλάχιστον 1 εβδομάδα να στείλουν την άσκηση ή αν τους πεις τη θέλω σε 1-2 μέρες (γιατί δεν είναι και η τρομερή δουλειά από τη στιγμή που είναι έτοιμη η βάση είναι απλά τα ερωτήματα της sql) σου λένε κάτι τιμές να τραβάς τα @@ που λες και εσύ, είπα μήπως κάποιος εδώ μέσα θέλει να ασχοληθεί 1 , 2 , 3 , 10 ώρες και να πληρωθεί για τον κόπο του άμεσα.

Αλλά επειδή μάλλον έχετε όρεξη για καβγά θα το λήξω εδώ ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...