makislegr Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 7 home με ένα ssd δίσκο (50ariko+) και θα είναι μια χαρά για εφαρμογές γραφείου. Αν δεν παιρνει ssd, xp και το ελαφρύτερο antivirus. Linux αν έχεις επαφή όλα λίγο πολύ θα δουλέψουν καλά αξιοπρεπώς για surfing. 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 δοκιμασε 8.1 x86 με κλειστα ολα τα visual effects 1
sakisosf Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά,θα τα δοκιμάσω όλα,από linux μέχρι wind8 για να δω τι τρέχει καλύτερα...
cabdik Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 @TheELF, γι' αυτο ειπα, "απο αποψης DRIVERS" ταιριαζει καλυτερα. γιατι στην εποχη του θα βρει ολους τους αντιστοιχους drivers για τις συσκευες. εγω ομως, ξαναλεω, θα δοκιμαζα πρωτα Linux κι επειτα 7 starter, που ειναι πιο ελαφρια εκδοση και με μικροτερες απαιτησεις...!! τα 7αρια μπορει να ψαξουν να βρουν drivers, αλλα αν ειναι συσκευες που δεν θα βρει drivers για 7αρια... τι γινεται? φανταζεσαι να μην εχεις ηχο, για παραδειγμα?
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Λοιπόν,επαναφέρω το θέμα!Τώρα έχω Pentium 4 στα 2.8Ghz κ 512MB RAM και έβαλα XP SP3 Home.Το κακό είναι ότι δεν παίζουν και πολύ ομαλά τα 480p video στο YouTube.Αν βάλω άλλο ένα dimm 512MB ώστε να έχω 1GB σύνολο θα βελτιωθεί η κατάσταση;;Επίσης το PC το θέλω και για λίγο programming.Θα κάνει δουλειά,προσωρινά;;
atheatos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σε ένα ακριβώς ίδιο αλλά με celeron έβαλα win7 ultimate και πήγαινε ικανοποιητικά. Θα χρειαστείς να ψάξεις λίγο τους drivers της κάρτας γραφικών αλλά με 1.5 gb ram θα είσαι οκ με win7. Σίγουρα καλύτερα απο xp sp3 ,αλλά αν δεν έχεις πάνω απο 1gb ram πας για Linux ,lubuntu και κατω.....
TheELF Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το κακό είναι ότι δεν παίζουν και πολύ ομαλά τα 480p video στο YouTube. Η FX5500 δεν είναι για τέτοια, η μνήμη δεν θα βοηθήσει εκεί,δες όπως λέει και ο αθέατος αν έχεις περάσει σωστά τους driver του και ότι γίνει,είναι αρχαία η vga... 1
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Λοιπόν,επαναφέρω το θέμα!Τώρα έχω Pentium 4 στα 2.8Ghz κ 512MB RAM και έβαλα XP SP3 Home.Το κακό είναι ότι δεν παίζουν και πολύ ομαλά τα 480p video στο YouTube.Αν βάλω άλλο ένα dimm 512MB ώστε να έχω 1GB σύνολο θα βελτιωθεί η κατάσταση;;Επίσης το PC το θέλω και για λίγο programming.Θα κάνει δουλειά,προσωρινά;; Δοκιμαστα 8,απο περιεργια,να δουμε τι γινεται. Απλα απ'οτι κοιταξα εχει gpu drivers μονο για vista,αλλα ισως και κανουν τη δουλεια.Απλα ειμαι πολυ περιεργος να δω σε συγκριση με τα xp,αν ειναι χειροτερη ή καλυτερη η κατασταση!
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δοκιμαστα 8,απο περιεργια,να δουμε τι γινεται. Απλα απ'οτι κοιταξα εχει gpu drivers μονο για vista,αλλα ισως και κανουν τη δουλεια.Απλα ειμαι πολυ περιεργος να δω σε συγκριση με τα xp,αν ειναι χειροτερη ή καλυτερη η κατασταση! Θα τα δοκιμάσω κι αυτά με τη πρώτη ευκαιρία!Προς το παρών τα XP SP3 σέρνονται για κάποιο λόγο.Όχι μόνο σε surfing,εκεί αντέχονται.Από το άνοιγμα ενός προγράμματος μέχρι και την αντιγραφή αρχείων.Τα πέρασα σε έναν σκληρό 8GB 7200rpm από το Xbox μου αλλά και πριν που τα είχα σε έναν Maxtor 40GB 5400rpm τα ίδια έκανε.Έβαλα το HDSentinel και είδα ότι και δύο έχουν καμιά 60αριά bad sector και 50% περίπου "Υγεία" και "Επιδόσεις".Λογικά αυτό φταίει,εε;;
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Θα τα δοκιμάσω κι αυτά με τη πρώτη ευκαιρία!Προς το παρών τα XP SP3 σέρνονται για κάποιο λόγο.Όχι μόνο σε surfing,εκεί αντέχονται.Από το άνοιγμα ενός προγράμματος μέχρι και την αντιγραφή αρχείων.Τα πέρασα σε έναν σκληρό 8GB 7200rpm από το Xbox μου αλλά και πριν που τα είχα σε έναν Maxtor 40GB 5400rpm τα ίδια έκανε.Έβαλα το HDSentinel και είδα ότι και δύο έχουν καμιά 60αριά bad sector και 50% περίπου "Υγεία" και "Επιδόσεις".Λογικά αυτό φταίει,εε;; Kαι οι δυο? Αν μπορεις ελεγξε τους και σε αλλο pc,για να εισαι σιγουρος και αν πραγματι ειναι αυτοι το προβλημα κοιτας να αλλαξεις πρωτα το δισκο και μετα βλεπεις για λογισμικο.
pantote Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Λοιπόν,επαναφέρω το θέμα!Τώρα έχω Pentium 4 στα 2.8Ghz κ 512MB RAM και έβαλα XP SP3 Home.Το κακό είναι ότι δεν παίζουν και πολύ ομαλά τα 480p video στο YouTube.Αν βάλω άλλο ένα dimm 512MB ώστε να έχω 1GB σύνολο θα βελτιωθεί η κατάσταση;;Επίσης το PC το θέλω και για λίγο programming.Θα κάνει δουλειά,προσωρινά;; Τεράστια διαφορά θα δεις στο ΥουTube εάν βάλεις έστω μια φτηνή GPU προτελευταίας γενιάς + Windows 8
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Kαι οι δυο? Αν μπορεις ελεγξε τους και σε αλλο pc,για να εισαι σιγουρος και αν πραγματι ειναι αυτοι το προβλημα κοιτας να αλλαξεις πρωτα το δισκο και μετα βλεπεις για λογισμικο. Ελέγχθηκαν και σε άλλο PC...τα ίδια.Πέρα από τον σκληρό,λογικά ο P4 και τα 512MB είναι υπέρ αρκετά για να σηκώσουν τα XP.
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Για πολυ απλη χρηση λογικα να εισαι κομπλε! Αν μπορεις ακομη να αυξησεις την μνημη θα ειναι πολυ καλυτερα και ανετα τα πραγματα!
sakisosf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Για πολυ απλη χρηση λογικα να εισαι κομπλε! Αν μπορεις ακομη να αυξησεις την μνημη θα ειναι πολυ καλυτερα και ανετα τα πραγματα! Ναι θα την πάω στο 1GB.Μόνο για office,programming,retro gaming και εγγραφή παιχνιδιών PS1 (με το νέο PC,δεν γίνεται) θα χρησιμοποιηθεί άντε και ίσως κάμια ταινιούλα.
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ναι θα την πάω στο 1GB.Μόνο για office,programming,retro gaming και εγγραφή παιχνιδιών PS1 (με το νέο PC,δεν γίνεται) θα χρησιμοποιηθεί άντε και ίσως κάμια ταινιούλα. Δοκιμαζεις και βλεπεις.Παντος το 1gb ram ειναι πλεον must και στα xp,κυριως λογο των πιο επαιτητικων softwares&browser που εχουμε σημερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα