Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αλλάξω και εγώ επιτέλους σε SmartTV σε μερικές εβδομάδες. Η ερώτησή μου είναι, ποιες είναι ακριβώς οι δυνατότητες της; Για την ακρίβεια δεν έχω ιδέα για το θέμα, καθώς μέχρι τώρα ήμουν με CRT :P

Ξέρω ότι θα έχω WiFi και δυνατότητα πρόσβασης σε εφαρμογές και υπηρεσίες όπως το Youtube, αλλά πως γίνεται αυτό; Υπάρχει κατάστημα όπου κάνω download διάφορες εφαρμογές; Αν ναι, αυτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει και σκληρό δίσκο; Δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο στα χαρακτηριστικά. Επίσης, έχει browser; Θα μπορώ να surfάρω όπως από τον υπολογιστή σε κάθε σελίδα (λογικά πιο αργά; ); Πως θα γίνεται η πλοήγηση; Με το τηλεκοντρόλ ή θα μπορώ να συνδέω ποντίκη και πληκτρολόγιο; Το λειτουργικό σύστημα είναι ανάλογα με κάθε εταιρία;

Ε, αυτά πάνω κάτω  :unsure:

Δημοσ.

και μονο απο crt που ησουν θα δεις τεραστια διαφορα! θα μπορεις να μπαινεις ιντερνετ και με το τηλεκοντρολ αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο με πληκτρολογιο και ποντικι,καποια gb εχουν που ειναι αρκετα αναλογα τι θα κατεβασεις,εχει και παιχνιδια να παιζεις με το android κινητο σου αν εχεις,το μενου ναι ειναι αναλογα την εταιρεια!

Δημοσ.

και μονο απο crt που ησουν θα δεις τεραστια διαφορα! θα μπορεις να μπαινεις ιντερνετ και με το τηλεκοντρολ αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο με πληκτρολογιο και ποντικι,καποια gb εχουν που ειναι αρκετα αναλογα τι θα κατεβασεις,εχει και παιχνιδια να παιζεις με το android κινητο σου αν εχεις,το μενου ναι ειναι αναλογα την εταιρεια!

Αφού γίνεται με ποντίκι και πληκτρολόγιο, εννοείται ότι θα βάλω. Μάλλον μια 42άρα Panasonic θα πάρω στα 499€, αλλά δεν έχω ακριβώς το μοντέλο να το στείλω. Android έχω, 4.1.

Λέω να πάρω κάτι τέτοιο, αλλά δεν θέλω να δώσω 30 ευρώ για κάτι τόσο απλό που θα χρησιμοποιώ με την τηλεόραση. Ξέρετε αν υπάρχει φθηνότερο keyboard με touch από άλλη εταιρία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...