Crash_Batic Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παιδια ξαφνικά εδω και 2 ωρες περίπου το viber δεν συνδέεται ενω υπάρχει κανονικα σύνδεση στο ίντερνετ. Έκανα και αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση μπας και φτιαξει και τπτ.. Εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατάσταση της εφαρμογής και τιποτα. Ξερει κανεις τι παίζει?
kosegdit Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση, απλά το γράφω.. Εδώ και 2-3 μέρες περίπου έχω παρατηρήσει ότι το Viber στο pc, έχει πολλά προβλήματα σύνδεσης. Σχεδόν όποτε το κοιτάω ενώ έχω κανονικά internet, είναι offline.
Rabican Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 same here... viber PC και viber android δε δουλευει. Cyta και Cosmote...
Crash_Batic Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εμενα τώρα που το εκανα πάλι εγκατάσταση απο την αρχη, οταν βαζω τον αριθμό μου που μου ζητάει στην αρχη της εφαρμογής για να μου στειλει με μήνυμα τον κωδικο που χρειάζεται για την ενεργοποίηση, ενω είμαι κανονικά στο ίντερνετ ειτε μεσω 3g ειτε με wifi μου λεει οτι απαιτείται σύνδεση με δίκτυο για να συνεχισω. Ενω ειμαι συνδεδεμένος. Τι παίζει ρε παιδιά? <p>same here...</p> <p> </p> <p>viber PC και viber android δε δουλευει. Cyta και Cosmote...</p> Ειναι προσωρινό δλδ? Για με 3g και εγω απο κοσμοτε μπαινω αλλα με το wifi ειμαι απο ote.. Μια χαρα δουλεύε σήμερα ολη μερα, και ξαφνικά γίνεται αυτο
Rabican Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 http://downdetector.com/status/viber βρηκα αυτο που πολλοι αναφερουν προβληματα... δεν ξερω αν ειναι αληθες το site. απο γουγλιασμα εμφανιστηκε! λογικα καποιο προβλημα εχουν, οποτε θεωρω προσωρινο. εμενα ουτε απο 3g. το δοκιμασα..
iliaspsi Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το viber.δεν μπορω να συνδεθω απο σημερα το απογευμα ουτε με 3g ουτε wifi.τι παιζει?
sakis450 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 και εγω μια απο τα ιδια κατι γινεται με την εφαρμογη ασε που εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση και μου λεει τωρα μη εγκυρος αριθμος δε μπορω ουτε να το ενεργοποιησω
Crash_Batic Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 και εγω μια απο τα ιδια κατι γινεται με την εφαρμογη ασε που εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση και μου λεει τωρα μη εγκυρος αριθμος δε μπορω ουτε να το ενεργοποιησω Αυτο ακριβως κανει και σε μενα.Πριν απλα δεν συνδεοταν,και πιστευα οτι με μια απεγκατασταση/εγκατασταση ισως φτιαξει και τωρα δεν μου κανει ουτε καν ενεργοποιηση.Πριν μια ωρα εβαζα τον αριθμο και προχωρουσε παρακατω εκει που λεει να εισαγω τον κωδικο που θα παρω με sms.Sms ομως που δεν πηρα ποτε.Και τωρα οταν παω να το ξανακανω απο την αρχη κολλαει εκει που ζηταει να βαλω τον αριθμο μου,και μου πεταει μηνυμα "σφαλμα" Τι σκατα επαθε ξαφνικα? Παντως στο αλλο κινητο που το εχω,δουλευει κανονικα..Ουτε εκει συνδεοταν για περιπου 1 ωριτσα αλλα μετα εφτιαξε και τωρα λειτουργει κανονικα.Δεν ξερω τι παιζει ρε παιδια.. Κατεβασα την εκδοση 4 του viber και λειτουεγει κανονικα..Οποτε μαλλον κατι παιζει με την νεα εκδοση του viber.. 1
euxoulhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 οντως το προβλημα με το viber εχει γινει θεμα και ειδοτερα σημερα,εχω το ιδιο προβλημα,μετα απο τοσες απεγκαταστασεις και εγκαταστασεις εστρωσε..αλλα και παλι κανει που και που νερα
zorg_74 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 καλησπέρα σας, από το πρωί σήμερα το viber δεν λειτουργεί σε καμία συσκευή (ούτε σε android, ούτε ios) ενω internet σύνδεση υπάρχει κανονικά μήπως γνωρίζετε κάτι?
CENTAURUS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 και σε μενα εχει προβλημα το viber αν κ ειναι η τελευταια εκδοση του...μου βγαζει κατευθειαν μηνυμα οτι αποσυνδεθηκε και δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα...4 φορες το εκανα επανεγκατασταση και αλλες τοσες επανεκκινησεις το κινητο...πφφφ edit: το προβλημα λυθηκε δια μαγειας μολις ξετσεκαρα την επιλογη "συγχρονισμος επαφων" μεσα απο το viber...
alexbaz19 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 παιδια εχω το εξης προβλημα στο viper μετα την ενημερωση που του εκανα! τις επαφες μου που ειναι στα ελληνικα τις βγαζει με κινεζικους χαρακτηρες! εχει καποιος το ιδιο προβλημα αντιμετωπισει;;;
Kostasspil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ξεθαβω το νήμα γιατί έχω κι εγώ πρόβλημα. Ενώ στο κινητό δέχεται κανονικά το το νούμερο, όταν παω να το κάνω εγκατάσταση στο τάμπλετ, βάζοντας τον αριθμό μου, μου βγάζει την ένδειξη "σφάλμα". Αυτο μόνο ττίποτα άλλο. Έχω κάνει απεγκατάσταση αρκετές φορές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Καμία ιδέα; 1
loops of fury Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το bb curve 9320 μπορει καποιος να μου στειλει το αρχειο viber
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα