vagelis81 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εδω και καιρο σε τυχαια χρονικα σημεια και χωρις να μπορεις να προσδιορισεις το ποτε ενω δουλευει ο υπολογιστης,η οθονη μαυριζει για πολυ λιγο (1-2 δεπτερολεπτα) και επανερχεται μονη της.Αυτο μπορει να συμβει πολλες φορες μεσα στη διαρκει απου ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος και ξαναλεω σε τυχαια χρονικα σημεια.Να σας πω οτι υπαρχουν μερες (οπως σημερα) που αυτο δε συμβαινει καθολου και οτι οσο η οθονη παραμενει σβηστη ο υπολογιστης δουλευει,δηλαδη δε διακοπτεται η λειτουργια του.Σε καποιον φιλο μου που παρουσιαστηκε σχεδον το ιδιο προβλημα καποιος γνωστος του,του ειπε οτι πιθανοτατα προκειται για βλαβη στη μητρικη.Εσεις τι λετε ;Δωστε καμια ιδια.Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλημέρα , θα μπορούσες σε παρακαλώ να γράψεις το μοντέλο της οθόνης και ποιο λειτουργικό σύστημα έχεις εγκατεστημένο?
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Συμβαινει οταν κανεις κατι συγκεκριμενο Π.Χ παιχνιδια? Γιατι αν ειναι ετσι τοτε ισως το τροφοδοτικο να μην μπορει να δωσει σωστο ρευμα στην καρτα γραφικων σου. Ποιο τροφοδοτικο εχεις, και το υπολοιπο συστημα επισης..
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πρώτον πρέπει να δούμε αν η οθόνη δεν εχει κανενα πρόβλημα οποτε για αρχή δοκίμασε την σε καποιο αλλο σύστημα. Αν η οθόνη ειναι κομπλέ επόμενο βήμα κοιτάμε μηπως υπάρχει καποιο θέμα με την κάρτα γραφικών και αυτο γιατι ειπες οτι λειτουργεί ο υπολογιστής και η οθόνη παραμένει κλειστή. Σε αυτην την περίπτωση δοκιμάσεις μια αλλη κάρτα γραφικών στον υπολογιστή σου ή κανεις δοκιμή αν εχει onboard η motherboard σου
Millennium Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα.Δοκίμασε να κάνεις αυτά που σου πε ο SPANK για αρχή.
3leven Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Φιλε ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και εψαχνα να δω τι στο δαιμονα φταει. Τελικα εφταιγε το γεγονος οτι στην ιδια γραμμη με το pc/οθονη ηταν συνεδεμενο και το ψυγειο και καθε φορα που εμπαινε στο ρελαντι , εσβηνε η οθονη. Κοιτα μηπως εχεις παρομοιο θεμα γιατι οσο πιο νωρις το βρεις τοσο το καλυτερο μιας κι εγω αργησα να το παρω χαμπαρι και μου εκαψε ενα πυκνωτη της οθονης και ειχα τρεξιματα. 1
vagelis81 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX Intel Sandy Bridge Intel Core i5 @ 2900MHz 8192MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) AMD Radeon HD 6800 Series Seagate ST500DM002-1BC142 ATA Device (500GB) windows 7 64 bit. Αυτο ειναι το συστημα μου αν και νομιζω πως δε παιζει καποιο ρολο αφου το προβλημα παρουσιαστηκε πριν καποιο διαστημα.Τελος παντων... Φιλε 3leven σχετικα μ αυτο που λες...επειδη ειμαι λιγο ασχετος με ηλεκτρολογικα.Τι εννοεις "στην ιδια γραμμη";Η αληθεια ειναι οτι κοντα στη πριζα του υπολογιστη υπαρχει αλλη μια στην οποια εχω συνδεδεμενο το aircondition.Να διευκρινισω ομως πως προκειται για ξεχωριστη πριζα αλλα μαλλον προκειται για την ιδια γραμμη ,αν καταλαβα καλα τι θελεις να πεις.Επισης να σου πω οτι το προβλημα εμφανιζεται ακομα και οταν το aircondition δε δουλευει. Φιλε spank Εχω συνδεδεμεμο τον υπολογιστη σε κανονικη τηλεοραση,μια samsung lcd 37αρα την οποια χρησιμοποιω και σαν τηλεοραση.Το προβλημα αυτο εμφανιζεται μονο οταν δουλευω το pc .Ποτε οταν βλεπω καναλια,οποτε αποκλειουμε το ενδεχομενο να φταιει η τηλεοραση ετσι δεν ειναι; Σας ευχαριστω ολους.
Lead Poisoner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με οθονη LG 42"
j1m4kos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Αρχικα δοκιμασε τον υπολογιστη σε μια αλλη οθονη να δεις αν στο παρουσιαζει το ιδιο προβλημα ( καλη ιδεα ειναι να εχεις και διαφορετικα καλωδια απο αυτα που χρησιμοποιουσες με την οθονη που σου παρουσιαζε το προβλημα).Θα εχεις μια εικονα για το τι φταιει ειναι η οθονη ή το pc? Εαν παντως ειναι η οθονη( επειδη ειναι και τηλεοραση στην περιπτωση σου) η κεντρικη πλακετα συνηθως φταιει σε τετοια προβληματα απλα σιγουρεψου πρωτα αν φταιει η οθονη ή το pc
Lead Poisoner Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Αρχικα δοκιμασε τον υπολογιστη σε μια αλλη οθονη να δεις αν στο παρουσιαζει το ιδιο προβλημα ( καλη ιδεα ειναι να εχεις και διαφορετικα καλωδια απο αυτα που χρησιμοποιουσες με την οθονη που σου παρουσιαζε το προβλημα).Θα εχεις μια εικονα για το τι φταιει ειναι η οθονη ή το pc? Εαν παντως ειναι η οθονη( επειδη ειναι και τηλεοραση στην περιπτωση σου) η κεντρικη πλακετα συνηθως φταιει σε τετοια προβληματα απλα σιγουρεψου πρωτα αν φταιει η οθονη ή το pc την εβαλα σε πριζα μονη της εδω και 2 ωρες να δω αν αλλαξει κατι κ μεχρι στιγΜης δεν εχει σβησει θα περιμενω μεχρι αυριο για ασφαλη συμπερασματα. Ευχαριστω για τις συμβουλες,θα επανελθω
Lead Poisoner Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δυο μερες τωρα κ βλεπωντας την οθονη-τηλεοραση μονη της σε πριζα να μην σβηνει για λιγα δευτερολεπτα μαλλον τελικα εφταιγε που την ειχα στο πολυμπριζο μαζι με πολλες αλλες συσκευες. αν παρουσιαστει κατι νεο θα ποσταρω ξανα
Chocobo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου συβαίνει το ίδιο.Τελικά είναι πρόβλημα με την γραμμή στο ρεύμα.
Lead Poisoner Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου συβαίνει το ίδιο.Τελικά είναι πρόβλημα με την γραμμή στο ρεύμα. τελικα θα συμφωνησω και μενα δεν ειδα αλλαγη μετα απο3 μερες ξανα τα ιδια
Chocobo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 τελικα θα συμφωνησω και μενα δεν ειδα αλλαγη μετα απο3 μερες ξανα τα ιδια Εαν έχεις UPS δοκίμασε το λογικά θα κάνει δουλειά γιατί κατά 99% είναι στο ρεύμα το θέμα..Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω.Εαν καταφέρεις και βρεις κάποιο πες μου και μένα αν έχει αποτέλεσμα
Lead Poisoner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εαν έχεις UPS δοκίμασε το λογικά θα κάνει δουλειά γιατί κατά 99% είναι στο ρεύμα το θέμα..Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω.Εαν καταφέρεις και βρεις κάποιο πες μου και μένα αν έχει αποτέλεσμα τελικα καλεσα ενα φιλο τεχνικο η/υ και μηχανων γραφειου και ειμαστε κοντα στο συμπερασμα πως φταιει το HDMI καλωδιο το αλλαξα κ βρηκα την υγεια μου ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από Lead Poisoner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα