Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ipad 3 και ειμαι ικανοποιημενος απο ταχυτητα που φορτωνουν οι ιστιοσελιδες αλλα και τα παιχνιδια δε κολλανε. Το μονο που δε μου αρεσει ειναι το αδυναμο wifi. Τι εχετε να μου προτεινετε σε android tabletα αλλα θελω να ειναι γρηγορη και να μη κολλαει σε ιστιοσελιδες και φυσικα να εχει καλυτερο wifi. Θα ηθελα να μου προτεινετε οσο πιο φτηνο γινεται.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ipad λογικα αλλα εχω ακουσει οτι οι apple συσκευες γενικα εχουν πολυ χειροτερο wifi απο οτι τα android. Γυρω στα 150-200€ θα ελεγα φιλε. Απλα δε θελω να κολλαει στο σερφαρισμα και που και που να παιζω κανα παιχνιδακι,δεν εχω πολλες απαιτησεις. Αυτα ομως θελω να τα κανει καλα.

Επεξ/σία από Mikenewphone
Δημοσ.

Ετσι ειναι οι ελληνικες λεξεις ρε αγραμματε τι να σε κανω...

Αντε το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια τωρα.

Ορίστε; 

Λέξη «ιστιοσελίδα» δεν υπάρχει, ενώ αντίθετα υπάρχει η λέξη «ιστοσελίδα» προερχόμενη από τη σύνθεση των λέξεων «σελίδα» και «ιστός» (όπως λέμε ιστός αράχνης). Αντίθετα το «ιστίο» είναι το πανί του καραβιού.

Συμπέρασμα. Εγώ δεν πάω πουθενά. Εσύ φεύγεις και πας για διάβασμα για τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.

Ontopic: 

Το wifi του ipad δεν εχει διαφορά με το wifi ενός android tablet. Αν είσαι ικανοποιημένος με τα υπολοιπα χαρακτηριστικά μείνε εκεί που είσαι. Αν αντίθετα θες να αλλάξεις πες μας ιντσες που προτιμάς

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες με άλλη συσκευή (smartphone π.χ) να δεις αν έχει πρόβλημα ισχύος το Wi-Fi σου?

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.

Καλησπερα εχω ipad 3 και ειμαι ικανοποιημενος απο ταχυτητα που φορτωνουν οι ιστιοσελιδες αλλα και τα παιχνιδια δε κολλανε. Το μονο που δε μου αρεσει ειναι το αδυναμο wifi. Τι εχετε να μου προτεινετε σε android tabletα αλλα θελω να ειναι γρηγορη και να μη κολλαει σε ιστιοσελιδες και φυσικα να εχει καλυτερο wifi. Θα ηθελα να μου προτεινετε οσο πιο φτηνο γινεται.

Ευχαριστω

Μη κάνεις κανά αστείο....:)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πόσες ίντσες ενδιαφέρεσαι; Λίγο παραπάνω από τα 200€ υπάρχει το Nexus, αλλά στις 7"

Επεξ/σία από unforgiven
Δημοσ.

Οπως ειπε και ο yiankap δοκιμασε μια αλλη συσκευη με Wi-Fi για να δεις αν ποιανει στο σημειο που δεν ποιανει το ipad. Αν το router σου εχει αδυναμο Wi-Fi οποια συσκευη και να παρεις θα ειναι το ιδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αγόρασα καινούριο τηλέφωνο συμπτωματικά την ίδια μέρα που έκανα μια μικρή αναδιάταξη στο σπίτι και μετατοπίστηκε η θέση του router.

Στο σαλόνι δεν έπιανε σήμα το καινούριο τηλέφωνο και τα πήρα στο "κρανίο" σε συνδυασμό με κάτι άλλα θέματα απόδοσης που έχω με αυτό, πίστευα ότι είναι άχρηστο.

Τέλικά διαπίστωσα ότι το πρόβλημα ήταν στη θέση του ρουτερ καθώς κανένα κινητό (γυναίκας και γνωστών) αλλά και το laptop δεν έπιανε Wi-Fi στο συγκεκριμένο σημείο.

Επεξ/σία από yiankap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...