Dr.Fuzzy Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μην το πεις ούτε του παπά...τυχερός είσαι! 1
ramarg Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 τελικά το πήγα στο document και το καθάρισαν γενικά απο όλη την υγρασία που είχε μέσα το μηχάνημα αλλα παρόλα αυτα η μπαταρί αδεν ανταποκρίνεται οπότε θελει 200 μας είπαν !!! Πάλι καλα Ε εντάξει μικρό το κακό.Οταν και αν την χρειαζεσαι την μπαταρια αλλαξε την.Συστηνεται να περασεις την αυθεντικη γιατι ειναι 100% καλυτερη απο αλλες τριτων κατασκευαστων.Ποιο macbook εχεις παρεπιπτοντως και σου ζητανε 200 ευρώ ? 200 ζητάνε στα ρετινα απ'οσο γνωρίζω που είναι και τελευταίας γεννιάς.
mousatof Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μου επεσε και μενα κοκα κολα! Ηταν ανοιχτο στο ρευμα και μολις επεσε αμεσως το σκουπισα τελειως το γυρισα αναποδα και το κανα με το πιστολακι (πρωτα με κρυο). Καθως το στεγνωνα ομως (ηταν ακομα ανοιχτο) η οθονη αναβοσβηνε οπου τελικα εκλεισε τελειως και το εκλεισα εγω κρατωντας το κουμπι. Μετα το ξανανοιξα αμεσως για να δω αν δουλευει και δουλευε κανονικα απλα δεν ανοιγε η οθονη. Υστερα μπηκα στο νετ και διαβασα, και εν τελει αφου προσπαθησα να βγαλω τελειως την κοκακολα με την ηλεκτρικη σκπουπα, το γυρισα με το πληκτρολογιο προς τα κατω και το αφησα για 50 ωρες να στεγνωσει. Τωρα δεν ανοιγει καν , και ο φορτιστης δεν παιρνει καν την πορτοκαλι ενδειξη οτι φορτιζει. Η εγγυηση ειναι σαν μην υπαρχει απο οτι καταλαβα απο αυτα που μου ειπε η αππλε ελλας. Λετε απλα να καηκε η μπαταρια; Θα το παω αυριο για σερβις αλλα ακουσα κατι τιμες τρελες που ειναι σαν να παιρνω καινουργιο. Εχω macbook pro retina '14 αγορασμενο τον ιανουαριο και η cocacola ηταν light!
georgeadams Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καθως το στεγνωνα ομως (ηταν ακομα ανοιχτο) η οθονη αναβοσβηνε οπου τελικα εκλεισε τελειως και το εκλεισα εγω κρατωντας το κουμπι.Και γιατί δεν το έκλεισες όταν χύθηκε η Coca Cola? Μου φαίνεται παράλογο να το αφήσεις ανοιχτό. Είναι σαν να παρακαλάς για βραχυκύκλωμα. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καθως το στεγνωνα ομως (ηταν ακομα ανοιχτο) η οθονη αναβοσβηνε οπου τελικα εκλεισε τελειως και το εκλεισα εγω κρατωντας το κουμπι. Πέτα το και από το παράθυρο εκείνη την ώρα...μισές δουλειές κάνεις! 1
mousatof Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 5 το πρωι εγινε. Που να το σκεφτω?! Και οπως το περιποιομουν ηθελα να δω και αν θα δουλευει, μην με φαει η θλιψη. Δεν ειχα διαβασει και τι να κανω σε αντιστοιχη περιπτωση.. Τελωσπαντων τωρα τι μου προτεινετε να κανω; Γιατι αμα καηκε logic και top keys, ειναι 750+.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Όχι ότι το περιποιήθηκες, το 'περιποιήθηκες' και με το παραπάνω! ΟΚ, πέραν της πλάκας, πήγαινε το σε ένα service να δεις τι θα σου πούνε και αν έχει επέλθει το μοιραίο που πολύ φοβάμαι, το παίρνεις απόφαση και πας για καινούριο διότι η επισκευή δε συμφέρει, εκτός και αν βρεις από ebay μεταχ. logic board κλπ που αν δεν πιάνουν τα χέρια σου και δε ξέρεις άστο καλύτερα.
iLuxus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 τελικά το πήγα στο document και το καθάρισαν γενικά απο όλη την υγρασία που είχε μέσα το μηχάνημα αλλα παρόλα αυτα η μπαταρί αδεν ανταποκρίνεται οπότε θελει 200 μας είπαν !!! Πάλι καλα Πες τους ευχαριστώ και γεια σας. Από το ebay και κανεις μονος σου τη δουλεια. Δεν είναι δύσκολο, βλέπεις και κάνα youtube πάνω στο θέμα, και γλιτώνεις ίσως και πάνω από τα μισά χρήματα. ;-)
mousatof Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Πιανουν τα χερια μου και μπορω να το βαλω πιστευω. Θα χρειαστει και καθαρισμο; Γιατι διαβασα οτι μπορει σκουριασει; Και επισης που να το παω; Το isystem στη μεσσογειων θελει 80€ μονο για να το δουν...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Πιανουν τα χερια μου και μπορω να το βαλω πιστευω. Θα χρειαστει και καθαρισμο; Γιατι διαβασα οτι μπορει σκουριασει; Και επισης που να το παω; Το isystem στη μεσσογειων θελει 80€ μονο για να το δουν... Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αλλά από τις ερωτήσεις που κάνεις καταλαβαίνω ότι δεν "πιάνουν" τα χέρια σου και φοβάμαι ότι θα τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα και δε θα καταφέρεις και τίποτα. Καλύτερα πήγαινε το σε κάποιο μαγαζί που επισκευάζουν λάπτοπ γενικά, (όχι Document, iSystem, κλπ), να το δούνε, να σου πούνε τι θέλει και το πολύ πολύ αν μπορείς βρίσκεις το ανταλλακτικό από ebay, τους το πας και στο αλλάζουν και πληρώνεις την εργασία. 1
mousatof Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Κανω αυτες τις ερωτησεις γιατι εδωσα 1750€ οταν το πηρα και δεν θελω να δωσω αλλα 1000 για επισκευη. Επιπλεον προσπαθω να μαθω οτι δεν ξερω απο σας. Θα το παω αυριο στην infoquest. 20€ θελει για να το δουν. Ευχαριστω για την βοηθεια και θα σας κραταω ενημερους!
mousatof Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Οξειδωση σημαινει σκουρια ή κανω λαθως; Κι αν ναι ποτε προλαβε να σκουριασει;!! Η οθονη πως γινεται να χαλασε; Heeeeeelp fuzzy. Απο οτι βλεπω λεει σε βυσμα, δεν γινεται να αντικατασταθει μονο το βυσμα; .
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν φίλε μου άκου τι έχει γίνει... Το υγρό που έπεσε πάνω στις επαφές επειδή αυτές διαρρέονταν από ρεύμα την στιγμή εκείνη είχε ως αποτέλεσμα ένα φαινόμενο που ονομάζεται ηλεκτρόλυση κατά την οποία διασπάται το νερό στα στοιχεία του (οξυγόνο, υδρογόνο) και έχει ως συνέπεια την οξείδωση του χαλκού στις επαφές και τις διαδρομές της μητρικής λόγο ιόντων υδρογόνου στην κάθοδο, μπλά μπλά...απλή φυσική. Επίσης εκτός από την οξείδωση έχουμε σίγουρα και βραχυκύκλωμα που πιθανόν να έχει κάψει διάφορα εξαρτήματα. Ήταν εκεί που εσύ το στέγνωνες ανοιχτό και αυτό αναβόσβηνε...Αν είχε χέρι, θα σε μούτζωνε δηλαδή... Όπως και να έχει, αυτό που λέει η διάγνωση είναι ότι, οι επαφές του βύσματος της οθόνης έχουν διαβρωθεί όπως επίσης και του πληκτρολογίου (το top case). Είναι χαλκός πολύ πολύ λεπτός που απλά σχεδόν έλιωσε. Οπότε...πας οπωσδήποτε για μητρική και ψάχνεις να δεις αν τα ribbon cables με τα βύσματα τους υπάρχουν και αλλάζουν ξεχωριστά. Εφόσον υπάρχουν και αλλάζουν έχεις μεγάλη πιθανότητα να γλυτώσεις την οθόνη και μικρότερη το top case. Η χειρότερη περίπτωση από θέμα χρημάτων είναι αυτή που σου είπαν και δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση και η καλύτερη...γύρω στα 600-700 ευρώ που και πάλι δεν νομίζω να συμφέρει. Γνώμη μου...κράτα ότι σώζεται (σκληρός, dvd αν έχει, ram αν δεν είναι fixed, ανάλογα το μοντέλο που έχεις) και με 700 ευρώ ψάξε για κάποιο μεταχειρισμένο.
mousatof Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει τιποτα αλλο που να μπορω να κανω; Τιποτα; Δεν υπαρχει τιποτα αλλο που να μπορω να κανω; Τιποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα