Ακραίος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Είμαι αρχάριος με το OC καθώς είχα πάντα laptop και μόλις πήρα το καινούριο μου σύστημα. Έχω AMD A8 6600k Apu Asrock FM2A88M Extreme4+ Mobo Mushkin DIMM 4GB DDR3-2400 Ram Corsair 350VS Psu Αν κάνω OC στον επεξεργαστή κάνω αυτόματα και στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ή ξεχωριστά πρέπει? Με την stock ψύκτρα μέχρι πόσο περίπου μπορώ να φτάσω την cpu/gpu? Αξίζει τον κόπο? Θα δω διαφορά στα παιχνίδια? Τώρα τον έχω στα 4.3ghz από το AMD Catalyst πειράζει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν κάνω OC στον επεξεργαστή κάνω αυτόματα και στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ή ξεχωριστά πρέπει? Ξεχωριστα γινεται το OC σε αυτα τα δυο. Με την stock ψύκτρα μέχρι πόσο περίπου μπορώ να φτάσω την cpu/gpu? Καλυτερα να μην σκεφτεσαι καν το OC με τη συγκεκριμενη stock ψυκτρα. Αξίζει τον κόπο? Θα δω διαφορά στα παιχνίδια? Ενα μικρο boost θα το δεις εφοσον ομως κλοκαρεις και τη gpu. Το αν αξιζει...δυσκολο να απαντηθει Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δηλαδή αλλάζω ψύκτρα και μετά μάλιστα. η 212 evo πιστεύω είναι οκ ε? Τώρα που τον έχω στα 4.3ghz από το AMD Catalyst θεωρείτε oc? Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ναι αλλα μη φανταστεις τιποτα τρελο..Με turbo boost δουλευει στα 4.2 οποτε ισα μου τον εχεις γαργαλησει. Η 212evo ειναι καλη ψυκτρα και θα κανεις δουλεια σου (σε λογικα πλαισια παντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Σε άλλα site λέει 4.3 με turbo boost για αυτό το έβαλα τόσο. Για την igpu να την πάω στα ~1ghz τι χρειάζομαι? Παραπάνω fans στο κουτί? Θα πρέπει να πειράξω τα ρεύματα ή όχι? Θα πρέπει να περιμένω και πάλι για aftermarket ψύκτρα? Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν σκαμπάζω πολλά. Τώρα ψάχνομαι και διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ξεκινα πρωτα με καλο διαβασμα, βαλε στη συνεχεια ψυκτρα και μετα ξεκινα τα πειραματα! http://www.ocinside.de/html/workshop/amd_fm2_overclock.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα