LexQ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την αγορά S4 από Κίνα.Με λίγα λόγια, χάρισε στον φίλο μου ο αδερφός του ένα S4 (καινούργιο φυσικά) που το πήρε από την Κίνα λόγο της δουλείας του (στα καράβια). Επειδή ο φίλος μου είναι μεγάλης ηλικίας δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και με ρώτησε αν το θέλω στην μισή τιμή από αυτήν που το πουλάνε στο ιντερνετ.Δηλαδή 320 - 50% = 180€.Συμφέρει η αγορά αυτή?Τι πρέπει να προσέξω?Ισχύει η εγγύηση? Ευχαριστώ προκαταβολικά
kleo1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 καταρχήν να προσέξεις αν όντως είναι το S4 και όχι καμιά μαϊμού
LexQ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 καταρχήν να προσέξεις αν όντως είναι το S4 και όχι καμιά μαϊμού Ποιες είναι οι διαφορές τους εκτός από το brand της Samsung?
kleo1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 το ότι η αγορά έγινε από κίνα εμένα θα με προβλημάτιζε. πρόσφατα κάποιος είχε ανοίξει και θέμα για κάποιον που του πούλησε ένα samsung note το οποίο τελικά δεν ήταν samsung. κοιτάς τα specs, serial...
basilis222 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ζητα του IMEI και τσεκαρε το Online να δεις τι περνεις.
gkasta Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 <p> Δηλαδή 320 - 50% = 180 Και να προσεξεις μην δωσεις 20 ευρω παραπανω, αν ειναι αυθεντικο τελικα..! Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App 1
LexQ Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Και να προσεξεις μην δωσεις 20 ευρω παραπανω, αν ειναι αυθεντικο τελικα..! Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App Όντως ξέχασα το + 20
LexQ Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Άκυρο τελικά παιδιά, το κινητό ήταν μούφα της HTM Mobiles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα