marduc812 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Έχω μία database στην οποία θέλω να προσθέτω ένα item και ένα σχόλιο. Και να έχει την δυνατότητα ο χρήστης να ψάξει στην λίστα το αντικείμενο που θέλει.Ως εκεί είναι μιά χαρά το θέμα που έχει έιναι ότι όταν ο χρήστης πατάει το κουμπί για να εισάγει το item το item μπαίνει την πρωτη φορά και αν πατήσεις δεύτερη φορά add (ακόμα και αν αλλάξεις το item) δεν το προσθέτει δεύτερη φορα. Θέλει στην ουσία να κάνει επανεκίνηση το app για να προσθέσει και το 2ο.Τι μπορεί να φταίει;Έβαλα τον κώδικα στο github για να μην γίνει τεράστια η ανάρτηση. [link]
warlock9_0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 γιατί έχεις δύο adapter? ένα χρειάζεσαι που αποθηκευεις τα δεδομένα, το ενώνεις με το listview, και μετά κάθε φορά που αλλάζεις κάτι στα δεδομένα καλείς την notifyDataSetChanged και σου φτιάχνει τη λίστα μόνο του 1
marduc812 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 γιατί έχεις δύο adapter? ένα χρειάζεσαι που αποθηκευεις τα δεδομένα, το ενώνεις με το listview, και μετά κάθε φορά που αλλάζεις κάτι στα δεδομένα καλείς την notifyDataSetChanged και σου φτιάχνει τη λίστα μόνο του To βρήκα αυτό δεν μου προκαλούσε κάποιο πρόβλημα, το πρόβλημα ήταν ότι είχα 2 φορές το ίδιο οnclicklisterner για το button. Και το 2ο ήταν άδειο πριν 1 λεπτό το παρατήρησα. Ευχαριστώ πάντως!
warlock9_0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ρίξε μια ματιά και σε αυτό πάντως http://www.vogella.com/tutorials/AndroidListView/article.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα