Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέχομαι τη διόρθωση, το iphone 5s έχει μεγάλα περιθώρια πάνω κάτω αλλά είναι ούτως ή άλλως μικρό, λεπτεπίλεπτο και ελαφρύ - η μικρότερη και ελαφρύτερη ναυαρχίδα της αγοράς - επειδή φυσικά έχει αυτή τη μικρή οθόνη. Ωραία.

Τώρα, τί πουλάει η Apple τόσα χρόνια και επιμένει παντού, και όταν λέμε παντού εννοούμε παντού: design. Μέχρι και το κουτάκι το apple TV έχει design όπως και το Apple Mac Pro που είναι για λίγους. Θεωρεί κανείς ότι ξαφνικά θα βγάλει για βασική ναυαρχίδα της, το iPhone 6, που κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της εταιρίας μια μεγάλη και βαριά κουμούτσα; Όχι φυσικά. Οπότε με αυτό ως δεδομένο και με τη σκέψη ότι η επόμενη γενιά του iPhone θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από την προηγούμενη κάποιος μπορεί να αναμένει να δει πώς θα συνδυαστούν αυτά τα δύο: η μεγαλύτερη οθόνη και το design.

• Like 1
Δημοσ.

Αντί να ζητάτε πιο ελεύθερη επικοινωνία των συσκευών της Apple με τον υπόλοιπο «κόσμο», μιλάτε για ίντσες και αναλύσεις ρε παιδιά;

δεν μας ενδιαφέρει αυτό που λες.

για φιγούρα το παίρνουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γιατί τρελαίνομαι με την apple και δεν τη χωνεύω μία!

Με τρελαίνει το γεγονός ότι οι χρήστες των iphone δεν παραδέχονται ότι υπάρχουν ανταγωνιστικές συσκευές ικανές να κοντράρουν την apple. 

"Εντάξει ρε πούστη μου, καλό το iphone άλλα ναι υπάρχουν κι άλλες καλές συσκευές" 

Δέχομαι το θέμα γούστων άλλα όχι "iphone και τα υπόλοιπα για τα μπάζα"

Ειλικρινά εαν πετύχω iphonάκια να μου πει ότι η νέα παντόφλα εφαρμόζει τέλεια στο χέρι με ίντσες 4,7 και άνω... θα του σκάσω μπουνιά!

Επεξ/σία από billdanos
Χαλαρώστε λίγο...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Να γιατί τρελαίνομαι με την apple και δεν τη χωνεύω μία!

Με τρελαίνει το γεγονός ότι οι χρήστες των iphone δεν παραδέχονται ότι υπάρχουν ανταγωνιστικές συσκευές ικανές να κοντράρουν την apple. 

"Εντάξει ρε πούστη μου, καλό το iphone άλλα ναι υπάρχουν κι άλλες καλές συσκευές" 

Δέχομαι το θέμα γούστων άλλα όχι "iphone και τα υπόλοιπα για τα μπάζα"

Ειλικρινά εαν πετύχω iphonάκια να μου πει ότι η νέα παντόφλα εφαρμόζει τέλεια στο χέρι με ίντσες 4,7 και άνω... θα του σκάσω μπουνιά!

Αρχικά χαλαρώστε αν θέλετε να συζητάτε και με τους άλλους.

Να μη σε τρελαίνει τίποτα για τους άλλους. Ο καθένας επιλέγει ο,τι γουστάρει και νιώθει όπως γουστάρει.  Όταν όμως εκφράζεται δημόσια, οφείλει να τηρεί βασικούς κανόνες "ευγένειας"...

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι που μου αρέσει στο σχεδιασμό των iPhone είναι φαινομενικά απλό, ότι στην πρόσοψη δεν αναγράφεται η μάρκα του κατασκευαστή, ούτε καν στο πίσω μέρος δηλαδή όπου έχει το λογότυπο και το όνομα του προϊόντος. Σε αντίθεση με τους άλλους τους καγκουρες.

καλό
Δημοσ.
Δέχομαι τη διόρθωση, το iphone 5s έχει μεγάλα περιθώρια πάνω κάτω αλλά είναι ούτως ή άλλως μικρό, λεπτεπίλεπτο και ελαφρύ - η μικρότερη και ελαφρύτερη ναυαρχίδα της αγοράς - επειδή φυσικά έχει αυτή τη μικρή οθόνη. Ωραία.

Τώρα, τί πουλάει η Apple τόσα χρόνια και επιμένει παντού, και όταν λέμε παντού εννοούμε παντού: design. Μέχρι και το κουτάκι το apple TV έχει design όπως και το Apple Mac Pro που είναι για λίγους. Θεωρεί κανείς ότι ξαφνικά θα βγάλει για βασική ναυαρχίδα της, το iPhone 6, που κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της εταιρίας μια μεγάλη και βαριά κουμούτσα; Όχι φυσικά. Οπότε με αυτό ως δεδομένο και με τη σκέψη ότι η επόμενη γενιά του iPhone θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από την προηγούμενη κάποιος μπορεί να αναμένει να δει πώς θα συνδυαστούν αυτά τα δύο: η μεγαλύτερη οθόνη και το design.

Μα τι είναι αυτά που λες, οι προφήτες ξέρουν ήδη όλα τα χαρακτηριστικά και τις διαστάσεις κάθε συσκευής πολύ πριν την κυκλοφορία της. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...