Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο μετά την παρουσίαση του iPhone 5s ξεκίνησαν οι φήμες για το επόμενο iPhone, με αρκετές αναφορές να κάνουν λόγο για πολύ μεγαλύτερη οθόνη στην επόμενη γενιά του δημοφιλούς smartphone.Οι πληροφορίες του Reuters συμφωνούν με παλαιότερες της Wall Street Journal για μεγαλύτερη οθόνη στο επόμενο iPhone, προσθέτοντας ότι η παραγωγή τους θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα. Οι πληροφορίες του Reuters προέρχονται από τα κανάλια διανομής, αναφέρουν ότι το επόμενο iPhone θα διαθέτει οθόνη 4.7' ιντσών, αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτει τώρα στις 4 ίντσες.

Για την παραγωγή της οθόνης υπεύθυνες θα είναι η Japan Display, Shart και LG με υποστήριξη της τεχνολογίας in-cell την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone 5 και η οποία μειώνει το πάχος και το βάρος της οθόνης και γενικότερα της συσκευής.

Επιπλέον το Reuters αναφέρει ότι η Apple έχει στα σχέδια της και iPhone με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, 5.5 ιντσών συγκεκριμένα το οποίο όμως θα κυκλοφορήσει "αρκετούς μήνες αργότερα" μετά την παρουσίαση του iPhone 6. Το πιθανότερο πάντως χρονικό διάστημα στο οποίο η Apple προτίθεται να παρουσιάσει το νέο της smartphone παραμένει το δίμηνο μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Link.png Site: Reuters

Δημοσ.

Της Apple θα είναι το πιο συμμαζεμένο smart με οθόνη 4.7 ιντσών που έχει βγει ποτέ και μου κάνει περιέργεια και μόνο η σκέψη. Το καλό είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Δημοσ.

αν βγει με 4,7" θα ειναι ο,τι πιο ιδανικο απο θεμα μεγεθους κυκλοφορει..

Ισως για 1η φορα σκεφτω να μπλεξω με τους περιορισμους της apple, μονο αν εχει το τελειο μεγεθος.

Δημοσ.

Από που το συμπερανατε ότι θα είναι το πιο συμμαζεμενο με 4,7"; Μου διαφεύγει κάτι;

Μαλλον ειδε την φωτο και πιστεψε οτι ειναι το πραγματικο iPhone 6, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

• Like 1
Δημοσ.

Της Apple θα είναι το πιο συμμαζεμένο smart με οθόνη 4.7 ιντσών που έχει βγει ποτέ και μου κάνει περιέργεια και μόνο η σκέψη. Το καλό είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι.

αυτο ειναι το πρωταπριλιατικο... 

• Like 10
Δημοσ.

Από που το συμπερανατε ότι θα είναι το πιο συμμαζεμενο με 4,7"; Μου διαφεύγει κάτι;

Προσωπικά υποθέτω με βάση τη σχεδιαστική νοοτροπία που ακολουθεί η συγκεκριμένη εταιρία σε εύρος συσκευών όπως iPad, Mac book air, Mac κ.α. ενώ στα iPhone απαρεγκλιτως ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική συνταγή εδώ και χρόνια την οποία διαφημίζει και καμαρώνει. Με βάση αυτά τί να αναμένουμε, να βγάλει σχεδιαστική κουμουτσα; Ελπίζω να λύθηκε η απορία.
Δημοσ.

Προσωπικά υποθέτω με βάση τη σχεδιαστική νοοτροπία που ακολουθεί η συγκεκριμένη εταιρία σε εύρος συσκευών όπως iPad, Mac book air, Mac κ.α. ενώ στα iPhone απαρεγκλιτως ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική συνταγή εδώ και χρόνια την οποία διαφημίζει και καμαρώνει. Με βάση αυτά τί να αναμένουμε, να βγάλει σχεδιαστική κουμουτσα; Ελπίζω να λύθηκε η απορία.

Δεν το νομίζω να είναι μαζεμενο μιας και η Apple cm μας έχει συνηθίσει στο iPhone με μεγάλα περιθώρια πάνω κάτω.

Αν θες να δεις πραγματικά μαζεμενο, δες το LG l9ii. 4.7" σε σασί 4.3 ".

• Like 1
Δημοσ.

To αντιθετο θα ισχυει..

Θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερο(σε υψος και πιθανως σε πλατος) απο το moto x των 4.7".

Θα πλησιαζει σε υψος το nexus 5 των 5" και το lg g2 των 5.2" .

Ενδεικτικα πως ειναι με το iphone 5s των 4" που εχει μεγεθος σχεδον σαν 4.5":

slim-bezel-smartphone-infographic-full.j

http://bgr.com/2014/02/11/slim-smartphone-bezel-infographic/

Δημοσ.

Aντε με το καλό..! Περιμένουμε το WWDC ιουνίου για να πάρουμε teaser beta από ios8 macos και βλέπουμε ;)
Πρωταπριλιάτικο δεν ειναι που να χτυπιέστε οι android fans ! Οι φημες αυτες κυκλοφορουν εδω και πολυ καιρο,και απλα φοβάστε που θα χαθει το μοναδικο σας βασικο επιχειρημα στο οποιο δηθεν πατουσατε ! Με  4,7 ειμαστε και ειναι ολοι καλυμενοι τελος ! Καημενες οι πωλησεις των αλλων εταιριών...Θα πιάσουν ιστορικό χαμηλό που θα αγγίζει το μειον :D

• Like 1
Δημοσ.

Aντε με το καλό..! Περιμένουμε το WWDC ιουνίου για να πάρουμε teaser beta από ios8 macos και βλέπουμε ;)

Πρωταπριλιάτικο δεν ειναι που να χτυπιέστε οι android fans ! Οι φημες αυτες κυκλοφορουν εδω και πολυ καιρο,και απλα φοβάστε που θα χαθει το μοναδικο σας βασικο επιχειρημα στο οποιο δηθεν πατουσατε ! Με  4,7 ειμαστε και ειναι ολοι καλυμενοι τελος ! Καημενες οι πωλησεις των αλλων εταιριών...Θα πιάσουν ιστορικό χαμηλό που θα αγγίζει το μειον :D

γιατί ο λόγος που δεν το παίρνουν πολλοί το iphone είναι η οθόνη εεε? και όχι η τιμή στον θεό που θες μηνιάτικο και βάλε να το πάρεις και μου παρουσιάζει το φτηνό με 450e 5c , αυτά που λες τα πιστεύεις κιόλας? η ο χρήστης android που το πήρε 100-150 είναι φανμποι? ε απλά κοιτάει το συμφέρον του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...