Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε ένα desktop set (keyboard + mouse) Microsoft Wireless Desktop 800.
Δυστυχώς από το πολύ βάλε - βγάλε, ο nano usb receiver 1461 χάλασε.

Στο σπίτι έχουμε ένα αυτή τη φορά σκέτο ασύρματο mouse που έχουν ακριβώς τον ίδιο receiver (όλοι οι κωδικοί πάνω στους δύο receivers είναι πανομοιότυποι).
Παρόλα αυτά δεν είναι συμβατός. Λογικό θα μου πείτε, κάθε receiver θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο κωδικό συσκευής.

Υπάρχει κανένας τρόπος όμως να κάνουμε τον receiver του απλού mouse να δουλεύει με το desktop 800? πχ με καμιά χακεριά με χρήση software?

Ελπίζω στην επιείκειά σας, δε γνωρίζω πολλά περί κατασκευής keyboard/mouse και receivers. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αχ philos τι μου θύμισες.. κι εγώ το ίδιο σετ είχα σε ενα laptop και έγινε πατάτα και έσπασα το receiver.. προσπάθησα να βγάλω άκρη με Microsoft και δε τα κατάφερα. Σε κάτι menu στο site τους έφτανα που λέγανε αν γίνει εκείνο κάνε το άλλο κτλ. Μετά τους πήρα τηλέφωνο και αφού παίξαμε τις 10 ερωτήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο με βγήκε ενας εκπρόσωπος που με παρέπεμψε.. στα ίδια link που έφτανα σε αδιέξοδο και πρίν. 20 ευρώ τσάμπα το σετ.. logitech και πάλι logitech! Τι να πώ, αν βρείς άκρη η αν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει :)

• Like 1
Δημοσ.

Και θα λειτουργεί σίγουρα ή παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα με τους κωδικούς του chip? Το έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει σε προιόντα Microsoft αλλον receiver έστω και ίδιου μοντέλου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...