Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό το νόημα να έχουμε φώτα την ημέρα; Ελλάδα είσαι όχι Αγγλία. Και η έρευνα λέει ότι δεν υπάρχει διαφορά.

ενταξει μην το λες ,   τα φωτα ημερας ειναι ledakia    και σιγουρα   θα κανουν την διαφορα στον καθρεφτη του μπροστινου, μου εχει τυχει αρκετες φορες θελοντας και μη να πεσει το ματι μου στα φωτα  κοιτοντας τον μεσαιο καθρεφτη     αρα θελοντας και μη   τον ειδα τον πισινο μου.

• Like 1
Δημοσ.

^μα συγνωμη,το 70% της οδηγησης ειναι να κοιτας τους καθρεπτες και τα οργανα του αυτοκινητου σου.τα φωτα ημερας,δεν κανουν την διαφορα εαν μαθεις να οδηγας κοιτωντας τον καθρεπτη.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους !!! ένα φθηνό και απαραίτητο αξεσουάρ που έλειπε από τα σύγχρονα αυτοκίνητα . Πραγματικά φθηνό γιατί μια οθόνη 7" , μια κάμερα και αισθητήρες παρκαρίσματος , άντε να κοστίζουν , με τιμές χονδρικής 50- 100$ . Η ευκολία και η άνεση που προσφέρουν όμως είναι τεράστια. Πέρσι πάρκαρα ένα Audi κοιτώντας μόνο στην οθόνη και καθοδήγηση από τους αισθητήρες . Παιδιά το παρκάρισμα γίνεται με ακρίβεια εκατοστού .

Απορώ γιατί έκαναν 6 χρόνια να το εγκρίνουν οι Αμερικάνοι . Σίγουρα η απάντηση δεν θα είναι λογική.

Οποιοσδήποτε σοβαρός οδηγός μπορεί να παρκάρει το αμάξι του έστω και αν τελικά περισσεύουν 10 πόντοι χωρίς κάμερες και μπιπ μπιπ. Βέβαια πολλοί ούτε με μέτρο δεν μπορούν, αυτό σίγουρα θα τους βοηθούσε λιγάκι. Περισσότερο όμως μπορεί να είναι χρήσιμο για τα ατυχήματα που λέει στο άρθρο με τα μικρά παιδάκια που πανε από πίσω και δεν φαίνονται.

Δημοσ.

μα τονιζουν φαινονται     τα φωτα ημερας   αρα , φαινεται καλυτερα ο αλλος  σιγουρα εχουνε  λογους  που υπαρχουν τα φωτα ημερας...

αμα το 70% ειναι να κοιτας τα οργανα του αυτοκινητου σου ,  αστο φιλε μου σε εφαγε η νταλικα..

Δημοσ.

Τιιιιι κρατάς το τιμόνι???? χαχαχα Υπάρχουν ένα σωρό αξεσουάρ για να καλύπτεις και τα δυο χέρια! π.χ. τυρόπιτα, τσιγάρο, καφές, κινητό, να μουτζώσεις κάποιον.......Εξάλλου το τιμόνι το φρακάρεις άνετα και στο πόδι!

Λονδίνο...

• Like 4
Δημοσ.

Βασικα εχετε μπερδευτει λιγο. Η καμερα οπισθοπορειας, και το οτι θα γινει υποχρεωτικη εχει να κανει ΟΧΙ προφανος με το παρκαρισμα, αλλα με τα ατυχηματα οταν κανεις οπισθεν, στα οποια κατα 31% νομιζω τα θυματα ειναι παιδια. Αμα ειναι ενα παιδακι παιζει πισω απο το αμαξι και εσυ δεν το ειδες οταν πηγε εκει, ειναι πολυ πιθανο να μην εχεις ορατοτητα να το δεις οσο προσεκτικος και να εισαι . Οσο πιο μικρο το παιδι τοσο πιο κοντα και τοσο χειροτερη η ορατοτητα. 

Τωρα οσον αφορα τα μπιπ μπιπ μια χαρα βοηθανε στο παρκαρισμα αμα συνοδευονται απο visual indicator. Παρκαρεις πολυ πιο ευκολα και γρηγορα σε θεσεις που δεν θα μπορουσες, η τουλαχιστον θα σε δυσκολευαν αλλιως. 

ΥΓ: Τα φωτα ημερας ( και φυσικα τα xenon,led lights etc)  κανουνε τα αμαξια συνηθως πιο ομορφα οποτε καλοδεχουμενα :P .Πχ τα day light στο Land Rover Evoque ειναι απλα uber... 

Δημοσ.

Με δεδομένο πόσες φορές μου έχουν χτυπήσει τους προφυλακτήρες και τα φτερά όταν είναι παρκαρισμένο θα ήθελα να γίνουν υποχρεωτικές οι κάμερες γύρω-γύρω απο το αυτοκίνητο και αν ο οδηγός τις αγνοεί το αμάξι να σταματάει μόνο του και να μην τον αφήνει να χτυπήσει τα παρκαρισμένα.

Δημοσ.

Η τεχνολογία έχει γίνει πλέον τόσο φθηνή που θα μπορούσαν στο αμάξι να μπουν πολλά πράγματα.

Γιατί δεν βάζουν μαύρο κουτί; όπως στα αεροπλάνα και τα καράβια , ώστε να καταγράφει την κάμερα οπισθοπορείας και μια κάμερα πορείας μαζί με ταχύτητα, gps , φρένα(abs)  και επιταχύνσεις , έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να είναι όλες αυτές οι πληροφορίες διαθέσιμες. Και μην πείτε για κόστος, γιατί ένα android box των 50 ευρώ με μνήμη 32gb τα κάνει όλα αυτά για πλάκα.

Δημοσ.

Η τεχνολογία έχει γίνει πλέον τόσο φθηνή που θα μπορούσαν στο αμάξι να μπουν πολλά πράγματα.

Γιατί δεν βάζουν μαύρο κουτί; όπως στα αεροπλάνα και τα καράβια , ώστε να καταγράφει την κάμερα οπισθοπορείας και μια κάμερα πορείας μαζί με ταχύτητα, gps , φρένα(abs)  και επιταχύνσεις , έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να είναι όλες αυτές οι πληροφορίες διαθέσιμες. Και μην πείτε για κόστος, γιατί ένα android box των 50 ευρώ με μνήμη 32gb τα κάνει όλα αυτά για πλάκα.

Standar θα βάλω ανδροιδ στο αυτοκίνητο μου και μαύρο κουτί..

Δημοσ.

μα τονιζουν φαινονται     τα φωτα ημερας   αρα , φαινεται καλυτερα ο αλλος  σιγουρα εχουνε  λογους  που υπαρχουν τα φωτα ημερας...

αμα το 70% ειναι να κοιτας τα οργανα του αυτοκινητου σου ,  αστο φιλε μου σε εφαγε η νταλικα..

καλα ναι,εμενα με εφαγε η νταλικα και αλλος πληρωνει για το διπλωμα.οταν καταλαβεις τι λεω τοτε θα συμφωνησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...