Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το skype και τη webcamera μου, συγκεκριμένα τη Logitech HD Webcam C270. Λοιπόν, το πρόβλημα έχει ως εξής: όταν ανοίγω το skype είτε για απλή κλήση είτε για βιντεοκλήση και το κλείνω (πρώτα με «έξοδο» και μετά με κλείσιμο από την taskbar), το λαμπάκι της κάμερας συνεχίζει να μένει αναμμένο έως ότου ανοίξω το πρόγραμμα της κάμερας και το ξανακλείσω (τότε σβήνει και το λαμπάκι). Το πρόβλημα το κάνει εδώ και κάνα μήνα περίπου και ενδιάμεσα προηγήθηκε ένα φορμάτ (λόγω αγοράς καινούριου δίσκου) και clean install των windows και του driver της κάμερας από το δισκάκι. Επίσης, έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα updates. Γενικά δε μου είναι κόπος να ανοιγοκλείνω το πρόγραμμα της κάμερας μιας και δε χρησιμοποιώ skype συχνά αλλά θα ήθελα να ξέρω που οφείλεται αυτή η δυσλειτουργία (πόσο μάλλον από τη στιγμή που το κάνει μόνο το τελευταίο διάστημα).

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

Αν έχεις την κάμερα πάνω σε usb hub βγάλτην και δοκίμασε την κατευθείαν πάνω στην mobo. Δοκίμασε re-install του skype.

Δημοσ.

Δε νομίζω να φταίει το hub. Όταν το πρωτοέβαλα πάνω στο hub δούλευε κανονικά, τελευταία εμφανίστηκε το πρόβλημα. Ναι, δοκίμασα re install τους driver (αυτούς που είχε στο cd). Μήπως να κατέβασω από την ιστοσελίδα και να δκιμάσω με αυτούς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...