Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Lanike71 το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά, απλά δεν μπορώ να γράψω μέσα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα το VMware και άλλα όπως αναφέρω στην αρχή και δεν λειτουργούσε καθόλου μόνο σφάλματα με έβγαζε, ο δημιουργός του μου είπε να περάσω σε ένα παλιό μηχάνημα τα 98 και όπως καταλαβαίνεις δεν αξίζει ο κόπος.

Δημοσ.

Καλησπέρα Lanike71 το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά, απλά δεν μπορώ να γράψω μέσα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα το VMware και άλλα όπως αναφέρω στην αρχή και δεν λειτουργούσε καθόλου μόνο σφάλματα με έβγαζε, ο δημιουργός του μου είπε να περάσω σε ένα παλιό μηχάνημα τα 98 και όπως καταλαβαίνεις δεν αξίζει ο κόπος.

Ε ναι γι αυτό σου λέει ο Lanike για vmare. Αντί να στήσεις μηχάνημα με Win98 θα στήσεις ένα εικονικό μέσα από τα 7..Προτείνω να το

κάνεις με Link.png Site: Virtualbox , απλά πρέπει να βρεις και τα Win98 (από κανα θείο ίσως..). Θέλει λίγη δουλειά, άμα δεν τα κάνεις αυτά, αλλά μετά θα είσαι κομπλέ!

Απορία..Αυτό που είπε ο Xristaras στην πρώτη απάντηση το δοκίμασες? 

Δημοσ.

Γεια σου chaos686, αυτό με τη συμβατότητα ναι το δοκίμασα και δεν έγινε τίποτα. Επίσης, έχω δοκιμάσει τα VMware Workstation, Οracle VirtualBox και DOSBox  μέσα από τα windows XP & 7, το εικονικό λειτουργικό των windows 98 και δεν άνοιγε. Όμως με τη συμβουλή του TheELF το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά και μάλιστα με το ελληνικό μενού, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εισάγω τους ελληνικούς χαρακτήρες. ορίστε μια εικόνα 

plouda2983d.png

Δεξιά από την πόλη Διδυμότειχο προσπάθησα να γράψω κάτι με τους ελληνικούς χαρακτήρες και δεν έγραφε, μετά δοκίμασα με την αγγλική γλώσσα και έγραψε. Παιδιά το πρόγραμμα είναι αυτό File.png Download: Courier αν θέλετε κατεβάστε το και δείτε το.

Σας ευχαριστώ έναν έναν για την ομαδική προσπάθεια που καταβάλετε για να λυθεί το "μυστήριο".

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...